Tidspessimist

Wow, det har gått länge sen jag skrev sist, har typ inte skrivit på hela veckan. Men jag har helt enkelt inte haft tid eller ork! I måndags jobbade jag med Jennifer, en tjej som inte är så mycket rutin för varken hästar eller arbete generellt. Man måste tala om för henne att göra saker - och då är jag själv inte alltid helt säker på vad vi ska hitta på... Men vi har målade nästan all läkt, och igår drog jag och Martina upp mycket av den. Vi fick ha spikpistol, vilket är jääävligt smuttigt - gick jättefort att få upp.

När vi idag skulle fortsätta, näe då hände det någonting med kompressorn, så det blev inte rätt tryck i den och den sköt bara lösa skott. Micke och hans magiska händer var inte på plats, så jag hämtade spik, hammare och slog i "manuellt", så att säga. Ett tag var det skönt att få banka hårt och maniskt, men mot slutet fick jag ont i handleden... Fick även sågspån i vänster öga, och det stack som fan från innan lunch, till alldeles för en stund sen. Hade tänkt göra lite koksalt och skölja ur, men när jag pratade i telefon och lutade huvudet åt vänster så märkte jag att det helt plötsligt lossnade. Så skönt!

Imorgon fyller lillasyster 17 år : ) Ska hem ganska tidigt, får åka runt 14-15 : )
Får även första lönen första juli, så nu ska jag försöka lösa det här med månadens fakturor med snabblån av mamma så jag kan börja betala tillbaka igen sen.
Det är bara 318kr per dag, det vill säga ca 7000kr i månaden, vilket är mindre än CSN, men samtidigt är det mer än att gå arbetslös.

Ska åka ut till Gräsis på fredag också och jobba på vagnen, så man kanske kan få några körningar i år, har ju verkligen sett fram emot det! Lite mer skrammel i plånkan då också.

Äe fy det är så jävla mycket flugor här, skitäckligt. Myggorna är nästan att föredra alltså, de kryper ju inte omkring på en i alla fall...


Tårtaaa

På midsommar gjorde jag och syster en jordgubbstårta, med grädde, mosad banan och hallonsylt mellan lagren, dekorerade med jordgubbar (såklart) och nyplockade smultron. Pappa och anneli åt en varsin bit av tårtan, resten åt jag och Linnéa. Vi sparade en bit att äta till frukost, men vi hade lika gärna kunnat trycka i oss den och en hel varsin till - utan problem!

Då tyckte jag mig vara relativt nöjd ändå, men nu efter att ha kollat på Extreme Cake Off, och nu Cake Boss - känner jag att näe, det skulle nog vara gott med lite mer tårta ändå... xD Jag är KNÄPP!

Idag har jag jobbat, fått låna Chevan av pappa^^ Det har varit ett jätteunderligt väder, regnat en stund för att nästa sekund vara strålande sol, och sen spöregna igen. Martina hade målat lite av den väggen jag höll på att göra klar, så jag gjorde det allra sista. Även domartornet är färdigt invändigt for now, så jag fick helt enkelt mata på med att måla läkten, under tak.

Nu är det tårt-tv, smultronrån och ett nyfiket sinne över vad det var Elin hade gjort och sagt... Fan att man ska missa sånt då.. xD


Nasalserosa

Efter Foo Fighters kom jag hem och i säng kvart i två på natten, så då hann jag inte direkt blogga. Efter fyra timmars sömn och en dag med spöregn valde jag och Martina att måla i blivande domartornet i ridhuset. Vid lunch hade hästarna fått spunk så vi tog in dem - det höga blöta gräset gjorde att jag efter att bara ha gått ut till första hagen, blivit blöt så det squishade mellan tårna, hela benen var blöta, och även nederdelen av munkisen, samt kring handlederna.
Det sugiga i den här historien är att vi tog av oss allt blött på lunchen, men jag hade ingenting torrt att ta på sig nästa gång, så det blev ett par torra strumpor och vanliga kängorna för att sedan måla i strumplästen för att slippa få färg på undergroundsen, och helt enkelt ta på sig de kalla blöta kläderna igen.

Som tur var behövde jag bara jobba till halv tre, sen fick jag skjuts till bussen.
Sen onsdags morse har jag haft lite ont i halsen när jag svalt, och torsdag eftermiddag började jag nysa och klia i näsan - och så började förkylningen som en hämnd för metaltowns kalla väder.

När jag kom hem hade Linnea hämtat ut våra kigurumis, vi har haft på oss dem ända sen dess^^
Handling på ICA likväl som dans kring midsommarstången. Om man är rädd för uppmärksamhet är det det sista man ska ta på sig - men kul har vi haft. Vi har även blivit bjudna på jordgubbar när vi gick igenom byn bort till hyllan xD Roligt^^

Nu sitter jag och syrran och ser Tangled, vi ska göra amerikanska pannkakor : ) Men först måste jag till Hemköp och skaffa mig en nässpray till veckan...

Glad Midsommar i efterskott på er!


Smultron

Idag är jag själv, och när jag kom ner till stallet strax innan halv 7 så hade Micke och Lena redan fodrat och börjat täcka. Vet inte om jag ska tycka att det var pinsamt eller bara strunta i det, för de sa halv 7 igår, och vi har börjat då de andra två dagarna.. jaja.

Slängde ut hästarna, mockade, bytte vatten, slängde ner hö, fodrade inför eftermiddagen och sopade. Körde iväg och tömde skopan på traktorn^^ Var aslänge sen jag körde traktor - roliiigt! : D

Sen har jag fortsatt måla på väggen och äntligen är jag bortom buskarna! Det känns ändå som om det kommer gå långsammare idag än igår.. Kan ju bero på att jag blev klar i stallet senare, men å andra sidan blir lunchen kortare idag. Har ätit falafelrulle och försökt se på Glee men avsnitten laddar aslångsamt >.<

Ska kolla buss från Norrtälje nu - ikväll blir det Foo Fighters på Stadion, hinner nog inte göra annat än duscha och byta om efter insläppet i eftermiddag.

På vägen mellan stallet och stugan växer det en massa smultron längs dikeskanten, ÅH det är så gott <3 Om nom nom nom-ar hela vägen fram och tillbaka! : )

Puss och kram

A Little Piece Of Heaven

Before the story begins, is it such a sin
For me to take what's mine until the end of time?
We were more than friends before the story ends
And I will take what's mine, create what God would never design

Our love had been so strong for far too long
I was weak with fear that something would go wrong
Before the possibilities came true I took all possibility from you
Almost laughed myself to tears, conjuring her deepest fears

Must have stabbed her fifty fucking times
I can't believe it
Ripped her heart out right before her eyes
Eyes over easy, eat it, eat it, eat it

She was never this good in bed even when she was sleeping
Now she's just so perfect, I've never been quite so fucking deep in
It goes on and on, and on, I can keep you looking young
And preserved forever with a fountain to spray on your youth whenever

Cause I really always knew that my little crime
Would be cold, that's why I got a heater for your thighs
And I know, I know it's not your time, but bye bye
And a word to the wise when the fire dies
You think it's over but it's just begun
But baby don't cry

You had my heart, at least for the most part
Cause everybody's got to die sometime
We fell apart, lets make a new start
Cause everybody's got to die sometime, yeah, yeah
But baby don't cry

Now possibilities I'd never considered
Are occuring the likes of which I'd never heard
Now an angry soul comes back from beyond the grave
To reposses a body with which I'd misbehaved

Smiling right from ear to ear
Almost laughed herself to tears

Must have stabbed him fifty fucking times
I can't believe it
Ripped his hear out right before his eyes
Eyes over easy, eat it, eat it, eat it

Now that it's done, I realize the error of my ways
I must venture back to apologize
From somewhere far beyond the grave

I've got to make up for what I've done
Cause I was all up in a piece of heaven
While you burned in hell, no peace forever

Cause I really always knew that my little crime
Would be cold, that's why I got a heater for your thighs
And I know, I know it's not your time, but bye bye
And a word to the wise when the fire dies
You think it's over but it's just begun
But baby don't cry

You had my heart, at least for the most part
Cause everybody's got to die sometime
We fell apart, lets make a new start
Cause everybody's got to die sometime, yeah, yeah
But baby don't cry

I will suffer for so long
(What will you do, not long enough?)
To make it up to you
(I pray to God that you do)
I'll do whatever you want me to do
(Well then I'll break you unchained)

And if it's not enough
(if it's not enough, if it's not enough)
If it's not enough
(Not enough)
Try again
(Try again)
And again
(And again)
Over and over again

We're coming back, coming back
We'll live forever, live forever
Let's have a wedding, have a wedding
Let's start the killing, start the killing

Cause I really always knew that my little crime
Would be cold that't why I got a heater for your thighs
And I know, I know it's not your time, but bye bye
And a word to the wise when the fire dies
You think it's over but it's just begun, but baby don't cry

You had my heart, at least for the most part
Cause everybody's got to die sometime
We fell apart, lets make a new start
Cause everybody's got to die sometime, yeah, yeah
But baby don't cry

~ Avenged Sevenfold


Volvo, faluröd, blixtar och dunder!

Idag när vi gick upp var det fint väder ute, och det höll i sig till efter lunch. Efter stalltjänsten så fortsatte vi måla, och jag har snart målat halva sidan av stallet som jag målar på nu - dock är det lite mer på den andra halvan eftersom den jag målade på idag var det massa buskar längd med..

Efter lunch skottade vi lite i ridhuset, och sen målade vi lite mer läkt för att sedan höra hur det mullrade bakom träden och kolsvarta moln tornade upp sig. Jag plockade undan medan Martina hörde med Lena ifall vi skulle ta in hästarna tidigare; när alla fyra var inne började det regna för att till slut bli en monsun.

När det lugnade ner sig fick jag låna den äntligen tankade och laddade Volvon och handla lite mat åt mig, samtidigt som jag lämnade Martina hemma hos sig, hon ska vara ledig imorrn vilket innebär att när jag är klar här så måste jag gå ner till stallet och höra med Lena om foderstaterna och kvällsfodringen, samt Foo Fighters imorrn!

Nu måste jag gå på muggen, så håll i hatten!


Sommarjobb

Sen i lördags morse har jag sovit i sammanlagt nånstans mellan 5-6 timmar, och det var inatt. Imorse åkte jag bussen halv 6 för att vara framme i Norrtälje vid 7.

Vi började med att mocka och fixa stallet helt enkelt. Därefter skottade vi lite sand i ridhuset, och sen skulle vi måla i domartornet men insåg att färgen hade förstörts, så vi målade lite läkt och på en vägg av stallet. Blev så snyggt att jag nästan blev tårögd^^

Efter det hade Lena kommit, så vi fixade för löshoppning och hoppade två unghästar. Sen kände vi oss nöjda för dagen och nu har vi käkat middag - jag har ätit lånad middag för jag hade ingen mat med mig, och bilen jag får låna har nästan ingen bensin och batteriet står och laddas upp nu.

Ohh cotton sugar <3 Åt det på Liseberg om nom nom.

Nu sitter vi och ser på Teen Mum 2.

Jag känner att jag vill kramas. I shall have a hug!

Ohh juste en annan sak - syrran messade och sa att våra kigurumis har kommit till posten! Men de måste hämtas ut i mitt namn, så hon måste få mitt leg på onsdag och hämta ut dem åt oss. Funni! : D Jag ska helt klart ha min på nästa freakshow - en ko måste ju funka på Vilda Västern-tema? Nån får följa med och ha ett lasso ; )


Metaltown Dag 2

Dag två och vi missade självklart Arch Enemy, vilket sög. Jävla segskallar och ta en massa tid på er, jag förstår inte vad det var ni gjorde - eller snarare inte gjorde? Det är ju bara att dra på sig paltorna och gå?

Jaja, direkt efter att vi hade gått in så "tappade" de andra bort oss, så vi gick bort till Close Up tältet och såg på The Black Dahlia Murder, i skydd från regnet. Var helt okej, rätt tung metal. En del töntar på 13-14 år som stod och behövde en radie på 1m för att headbanga, precis intill oss.

Efter det drog vi bort och såg Cradle of Filth. Det var kanske inte nåt särskilt bra scenframträdande, men musiken var bra, basisten var snygg, sångaren var ashäftig och inspirerade till nästa projekt med mitt hår. Efter Cradle stod vi kvar för att få bra platser till A7X. Under tiden spelade Bring Me the Horizon på andra scenen, så vi fick nånting att lyssna på i alla fall under den ca 90 minuter långa väntan. När bandet väl kom på blev det hysteriskt knuffande åt alla möjliga och omöjliga håll, och till slut tröttnade jag och gav upp platsen mot att stå på ett ställe där man faktiskt kunde stå still och se snarare än att kämpa för sitt liv för att hålla sig på fötter och inte hinna med att se eller höra något.

Efter Avenged gick jag och syrran och köpte en Langos att dela på, och då började Korn spela 10 minuter för tidigt >.< Vi såg dem på alldeles för långt avstånd egentligen, men de var ASgrymma, och nästa gång de kommer för att ge en konsert så SKA jag se dem! Snygg Jonathan Davis får sova min säng^^

Här någonstans var vi dyngsura av allt regn, men stod kvar och lyssnade på Volbeat. De var bra, men de spelade inte Maybellene vilket var en besvikelse.

Trötta, blöta men muntra (de flesta av oss) gick vi hemåt för en helnatt efterfestande med kigurumigänget plus Doris och Jonas^^ Roligt, mysigt : ) Drog fyra flädershots (snapsar egentligen), men inte hände det särskilt mycket i huvudknoppen. Inte särskilt länge i alla fall. Men det gjorde ingenting, vi hade det himla trevligt!

Efter att ha somnat stående på spårvagnen och sovit hängandes på ett bord på tåget hem kom vi till slut fram till Stockholm igen. Känns faktiskt jävligt skönt att inte dela lägenhet med fem andra brudar längre. Uuusch jag saknar vår lägenhet fesk <3 Åt helvete med Skara, men lägenheten är himla mysig : )

Nu ska jag packa om, skura mina kängor, packa matlåda tills imorrn, duscha och handla lite mat.


Metaltown Dag 1

Igår var en dag med blandade känslor. Nog för att det var en helt AWESOME dag med System of a Down som höjdpunkt, men det var även en hel irritation över att det var så jävla kallt, jag hatar när folk i publiken gör mosh pits, folket i gruppen var stundom både dryga och sega, och det tog miljoner år innan vi kom hem.

Men det har varit sjukt häftigt, även om festivalområdet var jävligt puckat utformat - det förstod även jag som aldrig varit på festival tidigare... Har träffat på Madde, Erik och Fluffigt, och har ätit Churros. Gott^^ Idag får det bli Langos till middag, vi har käkat pizza till frukost/lunch och jag tryckte i mig hela även om jag inte orkade - för att stå mig så länge som möjligt.

Som ett exempel på hur sega folk är; jag sa att jag skulle packa ihop min väska tills imorrn så det bara är sovkläder att packa ner ungefär. Då får jag kommentaren; "Meh vi kommer ju inte hinna till Arch Enemy". Jag har ätit upp hela min pizza medan alla andra ätit kanske halva, jag har klätt på mig, packat, sminkat mig, borstat tänderna och surfat en stund. Om vi missar Arch är det inte mitt fel. Jag vill åka NU.


BBQ

Igår gjorde vi stan en vända till - jag prövade en dress på Shock som jag vill ha, men tyvärr alldeles för dyr just nu, kanske i framtiden.. <3

Sen åkte vi och handlade inför grillfesten som ägde rum vid en sjö bortåt Östra Sjukhuset nånstans. Kan inte Göteborgsförorten.. xD Spelar ingen roll, det var väldigt mysigt och trevligt och roligt. Vi badade i sjön där det tydligen fanns blodiglar vilket gjorde mig paranoid och tyckte mig känna saker på fötterna och benen mest hela tiden .______. Pontus hade med sig sin dykarväst som han skulle sälja för sommaren och tog den på en sista farewell-tour så vi fick pröva att andas under vattnet - awesome! Sen körde jag en Darth Vader imitation över vattnet^^ Hihi funni..

När det blev kallt och myggigt drog vi hem till Nicke där vi fortsatte festa och sen sov vi kvar hos Nicke då sista bussen hade lyckats gå.. Han var asgullig och lagade mat åt alla oss tjejer som var kvar : P
Festen fortsatte i mina drömmar, den var jäääävligt nice, men jag tänker inte säga vad det var för då kommer den inte slå in^^

När klockan var nio gick vi upp och drog tillbaka till Heléne. Nu har vi ätit jordgubbsfrukost, taggar till till Bandit Festivalradio, ska duscha och plocka ihop oss och försöka vara på plats runt 13.

Så ha det gött era små feskar!


Månadens Lista - Juni

Imorgon är det första dagen av två, fulla av metal upp över öronen! Därför kommer här en egentligen bara kopierad lista över de artister som ska spela - de första är de banden jag verkligen vill se, och som kommer bli de allra största höjdpunkterna!

--> System Of A Down

--> KoRn

--> Avenged Sevenfold

--> Cradle of Filth

--> Arch Enemy

--> Volbeat

--> Soilwork

--> Bring me the horizon

--> At the gates
--> Anvil
--> Deicide
--> Watain
--> Cavalera Conspiracy
--> Madball
--> All that remains
--> Meshuggah
--> Devin Townsend Project
--> Raubtier
--> Bullet
--> Khoma
--> The Damned Things
--> Ghost
--> Baptised in Blood
--> Evergrey
--> The Black Dahlia Murder
--> Doctor Midnight & The Mercy Cult
--> Graveyard
--> Corroded
--> Escape the Fate
--> Stillwell
--> Intense
--> Sparzanza
--> EK.Ü
--> Amaranthe
--> Human Desolation
--> Last View
--> Avenir
--> Hellzapoppin Sideshow


Försenad Månadens Lista - Maj

Den här listan får bli kort och meningslös; jag glömde bort det och jag kom inte på någon bra idé. Därför är den här listan en bildlista dedikerad till alla de kigurumis jag vill ha, vari den övre är nu beställd! : D


Liseberg; Nordens största nöje

Igår då, fick jag tillslut lite fart på brudarna och vi röjde upp här i lägenheten. Sen tog vi 11an till Brunnsparken och bytte till 5an mot Torp och klev av utanför Liseberg lagom tills klockan var 13 och öppning.

Det var rätt tjockt med folk utanför och Elin klämde sig fram i kön så vi kom in långt tidigare än vad vi borde ha. Inte för att det gjorde någonting... En entrébiljett och ett åkband senare begav vi oss mot första attraktionen - Flume Ride. Ska man bli blöt så kan man ju lika gärna börja med det, eller? Vi fick alla fem plats i samma stock, och vi blev allmänt dränkta. Det kom en tsunami och sköljde igenom mina kängor så det squishade mellan tårna ett bra tag efteråt... Var fortfarande lite blöt om fötterna när vi kom hem runt midnatt >.<

Sen åkte vi Kållerado, och därefter var jag nöjd med blöta attraktioner och väntade utanför när de skulle åka den igen. Och igen. Och igen.
Sen åkte Elin, Linnéa och tro det eller ej - jag - Europas numera högsta fritt fall på 146m; AtmosFear. OhMajGad vad jag inte trodde det om mig själv, men det var faktiskt jävligt roligt. Jag tror däremot Fritt fall på sina 90m är värre, för den är smalare... Känns liksom vingligare på nåt sätt.

Vi har även åkt Kanonen ett antal gånger, Balder två gånger, Uppswinget, Spinrock, en till snurrgrej vad den nu hette, och lite annat smått och gott. Det är fan så mycket mer väntetid än vad det är åktid, vilket är lite tråkigt.

Jaja, med tio år sen sist så var det ett väl genomfört besök och jag är mycket nöjd. Får inte dröja lika länge tills nästa gång : )

Idag har jag och syster beställt kigurumis trots allt. Vi hittade en annan sida, men det är ungefär 70kr dyrare. Kanske får hålla mig lite längre tills nästa gång. Och det lär inte bli någon piercing den här gången heller. Kanske iofs är lika bra med sol och badsäsongen som kommer nu.

Puss och Kram, nu ska vi försöka hitta på något att göra!


Göteborgsmorgon

Jag, Matilda och Elin har snarkat ikapp, medan Åsa, Linnéa och även Elin själv spenderar frukosten med att klaga på att vi snarkar. Men när de låter taklampan lysa, spelar musik, pratar med JÄÄÄVLIGT STORA BOKSTÄVER och skrattar och grejar och tar en timme på sig för att gå och lägga sig, och jag inte säger någonting. Då tycker jag att de ska hålla käften på morgonen. En rättvis hämnd mot det skulle ha varit att jag tog deras varsina huvuden och slog hårt emot betongväggen, men jag gjorde inte det. Det där med jämvikt och balans.. Äh glöm det.

Det ser ut som ett bombnedslag här och det känns jävligt taskigt mot Heléne, så nu tänker jag klä på mig och säga Chop-Chop! Nu gör vi en kraftansträngning här och röjer upp. Skulle ju kunna vara schysst...

Om en och en halv timme ska vi åka till Liseberg, ska bli najs!

Puss och Kram


Faeces

Idag har vi gjort stan; jag har köpt en top och strumpebandshållare - för 30kr!! - på H&M, och längsmedrandiga strumpor på Shock.

Vi köpte sushi - vari rullarna var pygmé - och åt det sittandes på golvet.

Har suttit och försökt beställa kigurumis nu och helt plötsligt står det "international shipping unavailable" så jag blev förbannad och ledsen och besviken och frågade Fredrik om han visste vad det var frågan om, och har nu slängt iväg ett mail och hoppas på att få ett positivt svar snarast.

Imorgon ska vi åka till Liseberg, ska bli roligt : )

Just det, Tribe har uppe en reklamskylt på vagnen som säger att om man tar en bild med mobilen och visar upp så får man 100kr rabatt på en piercing! Jag vill! Men jag vet inte vad jag vill göra... Bröstvårta eller skindiver? Men var skulle man sätta en sån? Har nog inte ens råd med en sån iofs.. Fnula en stund till, antar att jag har veckan ut på mig.

Nu sitter vi och kollar på en film med Adam Sandler och Jennifer Aniston - vet inte vad den heter men typ fake married eller nåt.

Herrå! Wish me luck with the kigurumis!


Toalettpapper

Igår kväll bestämde vi oss för att gå ut och öva på poi på gräsmattan utanför huset - utklädda - för att Helénes syrra skulle tycka att vi var pinsamma när de kom med vagnen. Jag hade Helénes rosa peruk sen förra freakshow samt hennes my little pony klänning, hon hade sin kigurumi, och syrran hade allmänt busiga kläder - rosa strumpbyxor, hängselshorts och ett linne med en enorm jordgubbe på.

Medan vi stod där och övade, insåg jag att jag hade lärt mig fel i det första tricket och blev helt enkelt tvungen att lära om från början. Tog typ aslänge, och jag svor och stampade i marken och fick bollar både på smalbenen och i ansiktet. Men tillslut kom jag på hur jag skulle göra för att öva in de två olika delmomenten och särskilt det som jag inte fick till, för att sedan sätta ihop dem, och sen kunde jag det! Nu undrar jag om jag minns hur man gjorde... Måste pröva igen idag xD

Åsa och Elin verkade inte ett dugg störda över våra outfits så vi gick in igen - det hade dessutom regnat ett tag - bytte om, och gick och köpte pizza som vi åt och såg MLP till.

Sen lyssnade vi på musik och spelade kort. Heléne hittade den här übergulliga bilden som vi måste ha i badrummet min kära sambo! : D Du får gärna modifiera den om du känner för det - tyckte bara texten var så awesome xD


My Little Pony

Idag har vi varit inne i stan och hämtat ut armband till Metaltown och köpt tennisbollar och snören för att göra poibollar - vilka vi sitter och tillverkar nu, med My Little Pony i bakgrunden. Vi köpte veggieburgare på BK och satte oss i hamnen och picknickade, köpte även nya såpbubblor då de tog slut på tealicious.

Jag ska ta och försöka ringa Mats idag och be honom ringa muppen så jag får mina pengar nån gång. Och pappa, så jag får pengarna för syrrans tågbiljett. Så kan jag gå på Liseberg och hitta på lite annat som kan dyka upp.

Här kommer lite bilder från i lördags, Tealicious Muffinparty i Slottsskogen : )En kanin solar på gräsmattan


Draken, sengångaren och Mad Hatter dricker te och äter muffins

Uttern, enhörningen, ekorren och kaninen

Den blå musen myser i solen


Kaninen som vill ha en riktig kigurumi


Big Booty Bitches

Lillasyster ligger och sjunger på Big booty bitches, roliiiigt^^

I förrigår gick vi upp vid 5 på morgonen för att bege oss in mot centralstation och tåget som skulle gå 06.28. Tåget gick inte 06.28. Det gick 10.10. Förstå vad jag kunde ha gjort den tiden istället. Typ sovit. Jävla muppigt.
Tillslut kom vi i alla fall fram, vi åkte och lämnade packningen hos Heléne för att sedan bege oss mot Myrorna för att införskaffa tekoppar och ett varsitt gosedjur. Det blev en liten vit kopp med små lila, röda och gröna mönster, en ravekanin och en mr. grass som blev en pokestick. Lägger upp bilder senare! : )
På kvällen åkte vi hem till Helénes kompisar och pysslade och bakade lite fler muffins.

Igår var det då Tealicious Muffinparty i Slottsskogen. Alla hade kigurumis förutom jag, Linnéa och Saylon. När jag får pengar ska beställa en! Vi kände oss lite utanför, plus att det hade varit skönt med värmen.
Sammanfattning; "te" i fina koppar, gosedjur, kakor och mängder av muffins, musik, dekor i "hängbjörken", en såpbubblemaskin och poibollar samt ett härligt gäng folk resulterade i en awesome dag och kväll!

Nu har vi tänkt gå och handla lite bakiskäk, och eventuellt gå till Röda Sten där Bea och Fredrik ska spela!


Tråkläsning

Eftersom jag ännu en vecka har varit ute på värmdö och inte haft tillgång till det kära internetet, så kommer här ännu en brief helt enkelt;

Onsdagen satt jag bara rätt upp och ned och skrev och skrev och skrev på praktikrapporten tills dess att det blev för sent för att åka för att hinna till Norrtälje till 14. Jag smsade och sa att jag skulle bli lite senare än tänkt, kollade kartan och satte mig i den döjobbiga bilen och körde norrut. Det räcker inte med att jag får adrenalinskjuts och tachycardi av att köra i stan som det är - jag skulle heller inte riktigt ha någon aning om hur vägarna dit genom stan såg ut, det skulle vara fullsmockat med trafik, och bilen kan inte krypköra. Vägen dit gick dock bättre än hemvägen - motorstopp två gånger bara för att den inte orkar hänga på dragläget.

Norrtälje gick dock bra, det är bestämt att jag jobbar fr.o.m. 20/6, med ledigt midsommar, eventuellt om jag tar mig till GetAway, och förhoppningsvis lite bröllopskörningar.

Efter det åkte jag hem, käkade, duschade och packade för att sedan åka ut till värmdölandet. Där har jag mest tagit det lugnt, passat djuren lite grann, ridit och tömkört lite grann, och badat för första gången i år. Varför blir det alltid senare än vad jag tänkt? Och varför blir det alltid i sjön och inte i havet? Jaja...

I söndags hade Ronica sin konfirmation, väldigt fint var det - och uttåget med den s.k. technoprästen iförd peruk i täten till den höga volymen av Carolas låt "Genom Eld" (tror jag den heter iaf...).

Imorse tog jag min första TBE-spruta, så min arm är lite öm. Egentligen är det kanske lite dumt att jag som varje sommar står med gräs upp till axlarna väljer att ta den först nu.. Jaja, meningit är för töntar!

Lämnade bilen hos mormor där jag fick lite lunch. Sen kom jag hem och har sen dess suttit och sytt i princip hela tiden. Har sytt ett par kaninöron som blev väldi söwta^^ Tog en jävla tid bara, för jag ville att det ena skulle stå upp, men det föll bara ner. Till slut hittade jag en lösning med hjälp av mamma. Tror du det var nog? Näe, jag har lite att sy under tågresan imorrn också. Syrran ska nämligen vara min morot^^ Så jag ska sy på lite svarta små streck på en orange tunika. När jag hade sytt på typ fem stycken, klockan var över 22 och jag inte hade hunnit packa än så bestämde jag mig för att packa ner den och ha syjunta på tåget. Måste ju ändå ha något att fördriva tiden med där så det blir ju perfekt.

Näe nattinatti, upp om 5 timmar! Göteborg - muffinparty och metaltown here we come! <3


Glidare

Idag har jag suttit och kämpat med att skriva klart det sista på rapporten. Jag har inga vetenskapliga eller ens särskilt nyuppdaterade källor - men; jag HAR gjort den. Jag har även skickat in den nu, när jag har skrivit en korrekt referenslista, och dubbelcheckat att allt ser någorlunda okej ut. Såg att fesk hade lagt den på Fronter, och då börjar jag undra om jag borde ha kommit ihåg att den skulle läggas där och inte mailas till Lotta? Jaha oj. Här står det visst Fronter. Skit också. Får fixa det strax.

Jag har varit uppe i Norrtälje på blivande jobbet och blivit visad lite mer vad som ska göras, smort lite läder och hjälpt till att ta in lite hästar. Ska bli kul att komma igång och börja jobba ordentligt efter Göteborg och Metaltown : )
Jag trodde inte jag skulle hitta dit, jag som hatar att köra i stan. Särskilt när det är köer - vilket det var på båda resorna. Särskilt med den där bilen som inte kan krypa... Jävla muppiga växellåda. Jävla muppiga koppling. Jaja. Både jag och bilen tog oss hem helskinnade och jag har sjungit högt till Emilie Autumn och Angelspit så jag är lite hes nu.

Dusch, packa och dra ut till Värmdö är det som gäller nu! Men först, skicka rapporten till Fronter... Puss och kram


Headshot baby, BANG BANG you're dead!

Idag har jag renskrivit rapporten, och suttit nere i biblioteket för att få liiite källor till arbetet. Imorrn ska jag skriva delen om djurskydd och läsa igenom källor på nätet samt jordbruksverket för lite lagar och regler gällande storlek på utrymmen, fönster m.m. Förhoppningsvis går det fort, för klockan 14 ska jag befinna mig uppe i Norrtälje för jobbet.

Åkte till mormor och Ove och hämtade bilen då de ska till Rom imorrn och de inte vill att den ska stå obevakad i stan. Hittade därifrån till Ronicas skola för en konsert dels av skolans egna elever och dels av elever från ett norskt waldorfgymnasium med musikinriktning. Mycket bra, och höjdpunkterna var helt klart Rövarsången av bara tjejer, ett nummer med bongotrummor och de irländska fyllelåtarna! : D

Fick med mig Ylva i bilen, så jag lämnade av henne hemma hos sig. Nu har jag ätit mat och sett ett avsnitt Glee, och ska nu stänga ner och sova lite.

Puss och kram och klapp i stjärten!

Do you like chicks with dicks?
Transsexual hardcore!
Fuck me, suck me
I'm a pornostar!
~ Miss Construction