Paralyzer

I hold on so nervously to me and my drink
I wish it was cooling me
But so far has not been good
It's been shitty
And I feel awkward as I should
 
This club has got to be the most pretentious thing
Since I thought you and me
Well, I am imagining a dark lit place
Or your place or my place
 
Well, I'm not paralyzed but I seem to be struck by you
I wanna make you move because you're standing still
If your body matches what your eyes can do
You'll probably move right through me on my way to you
 
I hold on for one more drink
Before I think
I'm looking too desperately
But so far has not been fun
I should just stay home, if one thing really means one
 
This club will hopefully be closed in three weeks
Oh, that would be cool with me
Well, I'm still imagining a dark lit place
Or your place or my place
 
Well, I'm not paralyzed but I seem to be struck by you
I wanna make you move because you're standing still
If your body matches what your eyes can do
You'll probably move right through me on my way to you
 
Well, I'm not paralyzed but I seem to be struck by you
I wanna make you move because you're standing still
If your body matches what your eyes can do
You'll probably move right through me on my way to you
 
Not paralyzed but I seem to be struck by you
I wanna make you move because you're standing still
If your body matches what your eyes can do
You'll probably move right through me on my way to you
You'll probably move right through me on my way to you
You'll probably move right through me on my way to you
 
~ Finger Eleven

Sysslolös

Det är nice att hitta tillbaka till vissa låtar som man en gång i tiden hade på repeat i öronen konstant. Ett exempel är Paralyzer med Finger Eleven. Den är riktigt skön faktiskt, och jag kopplar ihop den med tiden när jag lyssnade på den och vad som var aktuellt i livet just då. Roligt att minnas^^,
Får väl ta och lägga in texten här under, och rekommendera att du lyssnar på den vid tillfälle :)
 
Zombie Walk var awesome i år också. Hannapanna och jag busade och blodade. Det var triathlon i Stockholm så vi fick åka TUNNELBANA! Hur awesome var inte det? Riktigt kul faktiskt^^ Men trots att jag gick förbi flertal personer med kamera och jättemånga gick fram och ville ta bilder när vi stod vid Bofills och gjorde oss i ordning så har jag bara hittat en enda bild där jag syns bra, den finns det några där jag är i bakgrunden men inte i fokus. Trist, men vafan. Det var kul ändå.
 
Nu är jag hemma i Skövde och det är härligt! Typ bara 11-10 veckor kvar innan jag flyttar hem igen! I måndags fick jag håret klippt när jag kom hit, så jävla skönt. Blev väldigt nöjd, även om jag inte hade blivit ledsen om hon hade klippt upp liiite mer, så är jag glad och nöjd och trivs bra i mitt hår för första gången på länge. Hittade dessutom mina dreads i garderoben trots allt så de åker väl i lagom tills att praktiken är slut^^, Ohh, juste, sprang 3.5 km på Billingen också medan K var på kendo i Lidköping. Kände mig jävligt hurtig faktiskt, och har inte fått någon träningsvärk än .___.
 
Idag har jag redan hunnit med att köra med återvinning och panta burkar och lämnat älsklingen på skolan. Igår köpte vi oss en skrivare, och storhandlade på Maxi. Idag funderar jag på att dra till ÖoB eller Rusta och köpa en trådback så jag kan ha mina kläder här lite schysstare eftersom jag fixat med hyllan i garderoben så att det faktiskt kan stå en där utan att trilla ut framlänges. Den hos mamma får jag antingen ge upp till dem, sälja eller hitta en plats för här. Man behöver ju inte ha kläder i dem, så den kan ju få stå i den andra garderoben så får vi dela på den.
 
Har sett ett par skor på DinSko också som jag blev lite sugen på, tänkte ta och prova dem och se om de känns bra, och ser bra ut på mig. Mina lågklackade svarta med snörning som jag älskar kan behöva lite backup eftersom sulan på ena klacken gått lite åt pipan, plus att sulorna är rätt tunna så man får ganska ont i fötterna och känner varenda liten ministen genom dem...
 
Okej nu blev det ett långt inlägg, får skriva lyricsen för sig^^ PUSS

I will be the death of you

Nu är det lördag, och jag har verkligen sett fram emot den här dagen! :D Arbetsperioden är slut för den här gången, fina flickor är på besök, och idag är det Zombieapocalypse! För alla som gillar att skrämmas och klä ut sig - hitta nåt sista minuten och bloda ner dig och möt upp Team Z vid Bofils båge kl. 13 idag, för er som skulle tycka att det vore roligt att se på - sprid ut er längs Stockholms gator, vi dyker nog upp i sinom tid! Vi går från Medborgarplatsen till Observatorielunden :)
 
Har inget blod dock!! Måste möta upp Hannapanna och köpa blod på Buttericks, och jag håller tummarna stenhårt för att de har något kvar .___. Resten av min kostym är i alla fall färdig, måste bara pyssla ihop den på något vis..Det blir nog bra^^,
 
Har tänkt göra våfflor till frukost, men känns inte så schysst att dra igång elvispen innan alla har vaknat x3
 
BRAAAIIIIIINS!!!!

Boobies

Sitter och jäser på maten, ska ta sats upp och baka brownies inför sista dagen imorgon :)
 
Mm.. Alltså den här skjortan luktar så sjukt gott, även om den inte luktar exakt som min älskling så är det väldigt likt <3 Knarkar sönder den :)
 
Idag har det varit fortsatt lite att göra, vi har en gissning att det beror på att folk har lite knapert med pengar så här i slutet på augusti. Men förhoppningsvis så beror det väl på att djuren håller sig friska (knappast).
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Förutom att jobba imorgon så har jag en plan att försöka ta mig förbi banken och lösa ut mina snåla 160 av 700kr från SJ. Kunde jag inte hellre fått en ny biljett istället? Borde kanske ha kommenterat det i meddelandet, men jag räknade ju faktiskt med att få hela summan, det var ju så det lät på konduktören >.< Skit samma. Jag behöver även hitta lite färg till min mage, kanske dra förbi shock och köpa färgade linser och buttericks och köpa fejkblod. Och myrorna för en docka. Måste kika igenom vad jag har för kläder att använda på lördag, måste hitta nåt som jag kan riva sönder och som inte gör nåt om det får blod på sig.
 
Just nu känns det nice att bara lyssna på lite rock on på spotify, men jag har hittat Lillabloggen på youtube via min lillasyster, och tänkte kolla igenom några klipp där. Kan inte bestämma mig för vad jag är mest sugen på, klipp eller musik? Klipp eller musik?
 
Tåls att tänka på.
 
Oh, en sak till. Vi har fått vårat schema för höstterminen! Har räknat fel, praktiken håller på längre än vad jag trodde, men ska se om jag kan pyssla ihop lite och jobba nån helg så jag får sluta tidigare och åka hem på min födelsedag. Det ska nog gå att lösa!
 
Puss och kram!

Temgesic

Jag har skurit mig på fingret på en Temgesicampull som jag skulle öppna igår. AJJJee vad det gjorde ont >.< Men nu är det väl rätt lugnt. Visste dock första gången jag kom i kontakt med typen av glasampull att jag någon gång skulle göra mig illa på en sån. Igår var ett sånt tillfälle. Moa sa senare att hon alltid brukar öppna den med tröjan. Hmm.. kanske ska pröva det nästa gång jag blir tvungen att öppna. Men varför kan de inte komma i färdiguppdragna sprutor? Eller i varje fall med enklare öppningsmetod?
Strunt samma...
 
Idag fick jag debba - yay! Fast det var inte så många patienter, och jag kan inte hur man debbar på IVA, och det var typ inga hemgångar så det gick lugnt. Vi hade nästan tråkigt, typ som i början av sommaren när vi tävlade om att hinna till tvättmaskinerna när de var klara xD
Hoppas att det kommit in fler patienter nu under kvällen så att det finns något att göra imorrn. Imorrn när jag kommer hem ska jag baka. Och imorrn kommer jag kunna säga att "imorrn är min sista dag". Det närmar sig^^,
 
Längtar hem <3 Men ska hinna med finbesök i helgen, och zombie walk på lördag :D
 
Nu sitter jag med ansiktsmask en stund, pratar med mitt hjärta och tänker att jag vill inte gå upp 05.15 imorgon bitti. Men det är som sagt bara två morgnar till, och eftersom att det är kväll nu så kan jag lika gärna tänka att det bara är en till :P
 
Pussigurka, nu ska jag göra kväll färdigt!

Lördagshäng

Är helt jävla slut alltså. Har jobbat 7-16 ett antal dagar i rad bortsett från torsdag men då gjorde jag ju som bekant andra saker. Imorgon jobbar jag kväll, 13-22, och på måndag 7-16 igen. Kommer vara zombie på förtid på måndag. Förhoppningsvis så kan K låna Volvon och hämta mig på jobbet imorgon kväll så sparar jag lite timmar av resande i alla fall.
Idag har det varit helt sjukt många patienter inneliggandes, och trots att vi alla gick på högvarv hela tiden så kände vi att vi inte var tillräckliga. Tråkigt när det blir så att matningar och annat uteblir eller blir uppskjutna bara för att det inte finns tillräckligt med personal. Jag tycker att det är lite konstigt att man schemalägger färre på helgen, då får man ju ha nån slags gräns på antal inneliggande istället? Äsch, vad vet jag. Det löste sig till slut, och efter 13, dvs drygt två och en halv timme försent kunde jag äntligen gå på en kort lunch. Slutade sen dessutom 20 minuter senare. Äsch, det spelar ingen större roll. Hann alldeles lagom med en buss, och jag har ju inte direkt någonting att komma hem till idag i alla fall.
 
Nu har jag duschat och lagt en ansiktsmask, känns lugnt. Har tagit fram så jag ska laga lite mat också, men är just nu inte särskilt hungrig. Behöver ju dock matlåda imorgon, så det är lika bra att göra mat nu istället för att gå upp och göra det imorgon.
 
Just det. Jag håller på med ett projekt inför Stockholm Zombie Walk på lördag 25:e. Har köpt hönsnät som jag försökte mecka ihop igår kväll till en gravidmage. SKITSVÅRT .____. Vet inte ens om jag får på mig den, kanske blir tvungen att klippa upp den i bak och liksom knyta ihop den sen. Tänkte ha nåt klädesplagg över i alla fall så det kommer inte synas, men ändå. Har gjort papier mache med hemgjort tapetklister - vatten, potatismjöl och socker. Funkar asbra! Men det har inte helt torkat än, trots att det gått snart 24 timmar... Vet inte om jag behöver göra mer? Kanske borde köpa riktigt tapetklister och stärka upp den. Måste åtminstonde köpa färg och måla den. Och blod. Massa blod! Och en docka att hänga ut från den. Kommer bli awesome^^ Hoppas vi ses där!
 
Sådär ja, nu får det räcka för idag. "Bara" fem dagar kvar att jobba. Puss och Kram!

Kopparspiral

Jahapp, då satt den på plats. Den lilla rackaren som gjorde rätt så jävla ont att sätta in faktiskt. Eller alltså, det började med att bara vara allmänt obehagligt. Innan den skulle sättas i så skulle livmodern mätas - det gjorde ont. När barnmorskan sen blev lite osäker och ville mäta en gång till så blev jag såklart helt svimfärdig så de fick sänka ner huvudändan på bordet.. Att ligga där med en massa instrument uppkörda i sig medan de liksom väntar och undrar hur det går och om det är ok att fortsätta - ingen hit alltså. Okej, det är klart att de ska avbryta och fråga hur det går, men under tiden som de bara väntade så hade det kunnat göras klart.
När "assistenten" till barnmorskan frågar hur det går, och ber mig berätta hur det känns så var det liksom lite svårt att förklara. Alltså visst jag kan beskriva att det känns som en extremt molande mensvärk som inte alls är särskilt behaglig, men det jag mest känner är en rädsla över att om det gör så här pass ont att bara sätta in en spiral - hur jävla smärtsamt ska det då inte bli att föda barn? Och tänker att jag inte har någon som helst rätt att klaga över smärta i dagsläget x3 Men, men. Till slut så var det klart och efter att ha fått ligga kvar på britsen ett tag och druckit lite vatten och återfått färgen i ansiktet så åkte jag hem igen. Mamma var med och höll mig i handen under hela tiden, vilket jag är glad över.
 
Hemma tryckte jag i mig två panodil och en ibumetin och lade mig på soffan. Till slut släppte den allra värsta mensliknande smärtan, men jag har kännt av det lite till och från hela dagen. Kan tydligen vara så ett par dagar framöver - yay... Äsch, jag klarar mig. Lite jobb och lite piller kan nog råda bot på det.
 
Såg en film "Red", med bland andra Bruce Willis. Den var väldigt bra och rolig, rekommenderas :) Jag är lite halvdålig på att se nya filmer om det inte är nåt särskilt på bio eller så, men nu gick den på viasat film, och det fanns inget annat. Tur var väl det :P
 
Jag saknar min pojkvän. Har jag sagt det? Inte än i det här inlägget kanske, men det råkar vara så att jag tänker på honom hela tiden. Hittade hans skjorta i väskan och har gått omkring med den hela dagen och bara sniffat på den <3
 
Jag vet. Jag är lite mentalt rubbad. Men jag struntar i det. Jag älskar honom! BLÖT PUSS på dig! Och alla er andra! Nu ska jag gå och ta en bit av sockerkakan som jag bakade förut!
 
 
Tänk vilken smärta den här lilla kan göra? Hur blir det inte då med en 3kgs bebis? :/

I might have just...

...beställt den här korsetten. Det är jävligt svårt att hålla sig ifrån att göra det när corsets.co.uk lägger upp länkar på fina korsetter som de dragit ner priset på. Efter den här skärper jag mig, jag lovar^^,
 
http://www.corsets-uk.com/cd-468-brown-and-gold-striped-overbust-corset-promotion.html
 
Imorgon är jag ledig, och jobbar sedan 7 hela dagar i rad. Mmmm ska ju bli riktigt kul alltså... Men! På fredag får jag finbesök, och sen åker jag äntligen hem igen - en vecka. På lördagen är det zombie walk igen! Det vill jag gå på, men tyvärr verkade mina kompisar lite skeptiska.. Då får de allt hitta på något annat så länge, och titta på mig längs vägen :P
 
Imorgon ska jag - intresseklubben antecknar - byta ut minipiller mot spiral. Vi får se hur det fungerar, men jag känner att om det inte blir några komplikationer så ska det bli skönt att slippa hormoner. Vill känna att kroppen funkar som den ska, vill sluta behöva komma ihåg att ta piller varje dag, vill sluta behöva fylla på recept och hämta ut på apoteket, vill sluta vara så finnig och vill att när den dagen kommer då man ska försöka bli gravid, att kroppen inte ska behöva ställa om till normala egna hormonnivåer först som man inte vet hur lång tid det kan ta.
Yeah, that's about it.
 
K. Jag älskar dig! <3

Välkommen Hem!

Jag fick ett infall att kolla lite hus... Bara för att jag sitter och kollar lite på Arga Snickaren. Så jag kollade in den nya sidan hittahem.se och hittade ett jättegulligt hus som jag vill ha! :D Nu är det ju tyvärr inte direkt läge, men förhoppningsvis om ett år eller så, kanske vi börjar kolla oss omkring efter ett hus istället för lägenheten och hittar något som påminner om det här. Klicka på bilden till höger som visar fastigheten (blått hus) så får du upp fler bilder. Myspys! Får lite sockerdricka av att tänka på det :D
 
http://www.hittahem.se/#/sok/property/66653
 
Nu vill jag att K ska kolla på det också^^ Men han befinner ju sig på Mallis med la familia.
 
Om två veckor befinner jag mig hemma. Hemma hos oss. :) Så NAJS. Längtar! Även om det inte är en blå liten villa ;) Just nu är jag helt nöjd med vår mysiga lägenhet!
 
Näe men om man skulle ta och borsta tänderna? Göra kväll? Äsch, kollar klart sista 10 minuterna, och sen göra kväll. Se om älskling vill ringa och säga god natt eller om de dragit iväg och käkar någonstans.
 
Puss och Kram!

Back To Business

Ber så hemskt mycket åt er ensamma stackare därute som kommer hit och inser varje gång att jag inte uppdaterat. På två veckor. OMFG :O :O :O
 
Eller nåt.
 
Jag vet inte om jag känner att jag har något särskilt att över huvudtaget rapportera om. Jag har jobbat och jag har slitit. Eller jo förresten. Förra torsdagen var jag hemma hos Hannapanna och Elin var där också :) Vi åt god middag och pratade strunt, såg på skräckfilm - Last house on the left. Skitweird, men ganska rolig. Jag gillade slutet väldigt mycket^^
 
K kom hit på fredag förmiddag och vi åkte alla fyra till Gröna Lund :) Där åkte jag alla de där nya grejerna som jag inte har hunnit göra. Eller tja, alla och alla. Insane var ny när jag var där sist för två år sen, men då spenderade vi största delen av tiden med att jaga efter Ronica och hennes kompis så jag hann aldrig åka. Twister byggdes till förra sommaren tror jag, och den åkte vi också, den var väldigt rolig :) Sen åkte vi Blå Tåget också, den hade de fräschat upp så det var ju lite kul. Vi gick i Lustiga huset, åkte Flygande mattan, Jetline och åt jättetråkiga langos (inget slår festivallangos), sen började det spöregna så då drog vi hemåt.
Måndag-onsdag hade K kurs med jobbet så då sov vi på hotell^^
 
Har jobbat i veckan, så vi har umgåtts så mycket vi hunnit efter att jag slutat. Igår var jag ledig, vi gjorde inget särskilt på förmiddagen, men åkte till Kungens Kurva på eftermiddagen. Såg Dark Shadows på Heron, och hann förbi IKEA en liten snabb sväng bara för att vi hade tid innan. Köpte värsta gulliga lakanen med smultron och igelkottar på <3 Jag kunde inte låta bli (A)
 
Klockan 3 imorse ringde klockan och då skulle K upp och med bussen halv 4, för att hinna till Arlanda Express. Jag tror att det är ungefär just nu som han landar nere i Palmas, Mallorca. Avundsjukan igen, hade så gärna varit ledig och följt med. Men icke. Jag ska jobba mån-ons, ledig torsdag och sedan jobba en hel vecka fre-tors. Kuuuul, men det blir det allra sista jag jobbar. Sen kommer flickorna och hälsar på och sen blir det en vecka hemma i Skövde innan praktiken drar igång igen. Två tredjedelar har då passerat sen vi började praktiken i mars. Helt sjukt faktiskt. I like it^^
 
Näe nu tänkte jag äta frukost. Den här dagen tänkte jag spendera på mig själv. Tänkte färga om håret inför att bli friserad den 27, tänkte fixa fötterna och naglarna och ansiktet. Behöver fräscha upp mig lite >.<
 
Puss och Kram!