Summering 2010

Nu när jag ändå ligger här och skriver så kan jag ju lika gärna passa på att fortsätta med min summering av året. För exakt ett år sedan när jag stod på stallplanen och drack Pommac och tittade på alla färger som fyllde himlen medan hästarna ränte runt i hagen så kände jag på mig att det skulle bli ett riktigt kanonår. Och jag hade inte fel. 2010 har varit ett av de häftigaste, roligaste åren i mitt liv - so far! Här är en lista på grejer som gör 2010 lite extra minnesvärt!

-> Jag bestämde mig och sökte till Djursjukskötareprogrammet på SLU - och kom in
-> Jag köpte min allra första häst <3
-> Jag tog körkort
-> Jag fyllde 20
-> Jag flyttade hemifrån
-> Jag har nyss gjort en resa med familjen till Egypten
-> Jag bestämde mig (dock relativt nyligen) för att bli vegeterian

Har haft ett superår, fyllt med massor av roliga upplevelser, skaffat nya kompisar, varit på första Freakshowen som var helt awesome och fler blir det!
Med det här i bagaget kan 2011 inte få annat än en superstart! Jag börjar året den 5:e med var
jag tycker blir en suverän sammanfattning av året; en tatuering! Motiv och förklaring kommer som sagt senare! Men det har mycket med allt som hänt att göra!

PussPuss på er och Gott Nytt År 2011!


Egypten

Nu ligger jag på Linys säng hemma i kalla snöiga Stockholm, med två varma, soliga veckor i Hurghada, Egypten bakom mig. Det känns ju rätt skönt att vara hemma, men som sagt det är kallt. Ska ut till stallet och fira nyår där, och sen vara fyllechaffis och hämta mamma och Mats i Spånga. Ska bara hitta dit också.. xD

Två veckor i solen har varit fruktansvärt underbart. Tänkte att shit jag har inte blivit tillräckligt brun, men jo jag har nog fan blivit det. Det är bara mamma som är galet mycket brunare än alla andra... Plus det faktum att jag fick såna sinnessjuka solexsem att jag var tvungen att vara i skuggan i typ två dar innan jag bestämde mig för att det var skit samma. Har blivit erbjuden en pojkvän som jag snabbt tackade nej till, "skaffat" en annan pojkvän samt blivit friends med typ varenda egyptier i Hurghada. Inte illa pinkat va?

På julafton kom tomten ridande på en dromedar utanför balkongen, och sen åt vi middag på Hard Rock Café. Har varit och snorklat, och sedan själv farit ut på Jeepsafari till ett Beduinkamp, där det började regna - ett fenomen som inträffar kanske vart 20e år (det regnar i Hurghada en gång om året ungefär, med en nederbörd på ca 2cm..). Sedan har vi väl mest legat och jäst i solen, badat i havet, byggt en sandigloo m.m. skojiga saker, bilder ligger uppe på min Facebook för er som känner mig.. Fler kommer snart när jag får lägga beslag på Mats kamera.

Over all har det varit en himla lyckad semester! Har införskaffat mig en vattenpipa med tillbehör, en "äkta" parfym, två ding-dingskjolar (en vit till Freakshow :D ), en Aladdinlampa och ett par äkta fejk converse. Vare nå mer..? Varesäkert. PussPuss!


Vansinnigt hög mysfaktor

Mina penicillinpiller är på 1g, dvs typ stora som fotbollar ungefär... Jah! Det här ska nog gå! Med saft kan man lösa det mesta! Om inte annat kan jag göra limevatten.. xD Det bara funkar inte med bara vatten :/

Nu har Ardente och Sandra knatat hem till sig, och jag har krupit upp i soffan igen med datorn i högsta hugg! Och detta kan jag för en gångs skull göra med fullgott samvete, för idag har jag nämligen både hunnit med att vara på vårdcentralen och fixat penicillin, skrivit sista tentan för terminen som jag tror blev godkänd, tentafikat - ofcourse - och gjort färdigt pbl-en (någon kortfattad, men dock). Sen har jag, A och S haft julmys med sönderslagning och ätning av pepparkaksskyffet, de sista lussebullarna och julklappsbyte. Tyvärr fanns ju inte boken inne sist jag var på sf, men den skulle komma innan jul. Tyvärr hinner inte jag hämta den innan jul så jag hoppas den ligger kvar efter nyår.. :) Sandra fick en mössa att värma sig om öronen när hon är ute och åker skidor, jag fick ett Nemialbum <3 och Ardente skulle som sagt få boken The Werewolf's Guide to Life. Men eftersom den inte fanns, så fick hon ett rim istället och skulle försöka lista ut vad det var. Sandra ville inte tala om vad det var, hon ville hålla henne på alster, men jag tyckte det var orättvist så tillslut gav jag med mig ;) Hoppas hon tycker om den, jag tyckte den var himla rolig att bläddra i, i alla fall :)

Näe så nu ska jag inte göra någonting av värde innan det är dags för andra fotbollen och sängen.


VC/AB/PC

Har fått tid på vårdcentralen om en timme, så jag har ätit frukost och duschat. Än har jag inte kännt av någon feber så jag håller mig ifrån att ta en burana så kan jag ta en innan tentan bara istället.
Nu gäller det att jag kan övertyga dem om att jag måste få ab/pc, om de inte är sådana som är snälla med att dela ut det. Jag tänker mig att jag får slå på ett otroligt skräckinjagande ansiktsuttryck som säger "Ge mig medicin, annars förhäxar jag hela din familj". Haha... Kan det hjälpa tro?
Sen gäller det som sagt att man får vara i solen när man äter den. Gahh.. Fördelen här är dock, att eftersom jag har (har) feber så får jag inte ta vaccinet, dvs jag slipper bli stucken! : D yay! Och det innebär att jag slipper må illa av den igen. Plus att det pc jag tog sist mot streptococcer mådde jag illa av om jag inte åt samtidigt. Så vi får se hur det här blir.

Wish me luck!


Streptococcus sp.

Det märkt framförallt på knapparna N, K, L och kommateckenknappen att jag råkade spilla saft över tangentbordet igår, de är något tröga. Får försöka göra rent lite sen, just nu känns det irrelevant. Den funkar i alla fall.

Jahapp, så har Ardente också fått kika ner i min hals, och det var jätteroligt bara den uppgiften. Vi har även försökt plugga lite, och sett på Harry Potter 5. Bara en kvar nu! :P
Men ja, det är gul/vita områden bak i halsen. GREAT. Penicillin på resan! Hoppla! Så länge det inte är något som man inte får vara i solen med, för då blir jag sur.

Näe nu måste jag ta och laga mig lite mat om jag ska överleva!


apa

Now where is that monkey? I want to shoot something!!


Ofcourse it could...

Inom två timmar igår kväll gick jag från att ha lite ont i halsen, till att ha mycket ont i halsen, ont i huvudet och tillslut feber. Så det blev en burana och hopp i säng. Dock envis som jag är tänkte jag inte låta 2,5 h av buffrande gå om intet, så jag såg på filmen innan jag somnade. Bra film, kan kanske recensera den någon dag när jag mår lite bättre.

Sen då, upp halv 8 imorse för att gå bort till skolan och se på Luciatåget. Sen gick jag hem och sov tills typ nu. Mina grannar fortsätter vara trevliga och spika upp saker på väggarna och släppa grejer i golvet...

Så nu vill jag att min mamma ska vara här, stryka mig över håret och säga att det blir bra snart. Och ta med sig ett stort glas saft, godis och nåt värdelöst ung-kvinna-magasin.

Hoppas jag blir bra snart, för jag vill verkligen inte vara sjuk i Egypten!!


No, this can't be happening

Ännu en gång har jag märkt något illa smyga sig på. Har varit täppt i näsan ett par dagar nu, och nu börjar det ömma i halsen - igen. Jag kan inte riktigt tycka att det är okej. Jag hade hellre tagit nästäppa och snor än ont i halsen. Jävla SKIT. Hoppas det är borta tills på torsdag :(

Imorrn är det Lucia, och dagen till ära har vi ledigt (instuderingstid för tentan) så då passar vi såklart på att gå upp halv 8 för att gå och titta på luciatåget i U-huset. Hur frisk får man bli, egentligen?

Sitter och laddar filmen Home på youtube som Andy länkade mig för ett par veckor sen men som jag inte orkade vänta på att den skulle ladda. Så har jag suttit i en timme och väntat på den och den har hunnit ladda halvvägs, dvs 45 minuterish. Så inser jag att jag inte har ändrat till HD. Arrgh! Där var den timmen åt helvete. Så det var bara att ladda om från början, och då är den förstås långsammare. Så här sitter jag nu och försöker döda tiden tills ungefär 2/3 är klart. GUD vad värdelöst det känns. Och ingen choklad eller nåt annat mumsigt finns hemma.


Underwear

New girl, hot girl on the new job
New boss Mr. Moore, he's a real snob
High heels, long legs, tight skirt, great skin
Inducing thoughts of sin
Involontary action
His primitive satisfaction
Gets down, lays down
She goes;
"Tell me Mr. Moore what are you doing on the floor?"

I can see your underwear from down here
I can see your underwear from down here
I'm not even gonna lie
Baby, this I can't deny
I can see your underwear from down here

Mr. Moore feels bad when the day ends
Ask her out, not a date, just to make amends
Apology accepted, fancy dinner fancy place
The waitor Mr. Gable sneaks in under the table
To find he's not alone
"Tell me Mr. Moore why everyone is on the floor?"

We can see your underwear from down here
We can see your underwear from down here
We're not even gonna lie
Baby, this we can't deny
We can see your underwear from down here
We can see your underwear from down here
We're not even gonna lie
Baby, this we can't deny

I can see your underwear from down here
I can see your underwear from down here
I'm not even gonna lie
Baby, this I can't deny
We can see your underwear from down here
We can see your underwear from down here
We're not even gonna lie
Baby, this we can't deny
I can see your underwear

~ Royal Republic


Månadens Lista - December

Denna månads lista tillägnas alla i 10,000metersklubben!
(och alla andra som reser, dock sittandes på sina egna platser)

Det finns någonting jag inte tycker särskilt mycket om, och det är att flyga.
När man väl har landat brukar jag inte ha något emot det, så där i efterhand när man faktiskt kan konstatera att jomen visst, jag överlevde faktiskt den här gången också.
Men nu är det ju som sagt en resa till Egypten analkande och då är det oundvikligt att flyga dit.
I alla fall om man vill hinna dit i år (haha...)
Men så här är alltså min lista över saker varför jag inte tycker om att flyga

-> Man måste alltid komma jättelångt innan avgång för att checka in
-> Det är alltid så stort (inte för att Arlanda är enormt, men det finns stora ställen!)
-> Planet avgår alltid från gaten läääängst bort
-> Det är alltid SKITdyrt att handla, trots taxfree'n
-> När det är dags att boarda så ropar de ut "Alla med platsnummer -längst bak till ungefär mitten- får börja gå ombord" och ändå tränger sig folk som ska sitta på raden LÄNGST FRAM först
-> Istället för att hitta sin plats, lite smidigt stiga ur vägen och släppa förbi folk för att därefter lägga undan det man inte vill ha, på hyllan, så stoppar man upp gången
-> De två övre faktorerna leder alltid till åtminstone 10 minuters försening
-> Flygvärdinnorna/värdarna, och i huvudsak Kaptenen pratar aldrig svenska. Gärna typ danska. Och även om de pratade svenska så hade man aldrig hört vad de säger efter "Good morning, this is your captain Blablabla speaking..."
-> OM det bjuds på mat så är den äcklig - now this everyone knows
-> När resan sen är igång så är det alltid minst en skrikande/gråtande eller bara allmänt högljudd unge, en passagerare bakom som har för långa ben och en person som går på toaletten var 5e minut
-> En grej till som jag tycker är obehaglig; när bältesknappen börjar blinka till och låta. Nej jag vill inte dö så bara låt det räcka med att säga till i högtalarna att det eventuellt blir lite turbulent

Utöver detta så finns det inget roligare än att flyga med Ronica på var sida om gången, med ett par 10,000mklubbenmedlemmar bredvid en, och "Det är mycket roligare om man sträcker händerna i luften!"

Ha nu en trevlig resa! <3

Frimärken

Finns det något äckligare? Har nyss suttit och slickat på 12 stycken på mina och Ardentes julkort som vi skrev igår. Lyckligtvis hade jag redan 8 med klister hemma. Men när ska de egentligen sluta med de där vidriga papperslapparna och införa endast de med färdigt klister på???

Den här dagen dedikerar jag till Egyptenresan. Har bokat tvättid till fyra så jag kan tvätta det som behöver tvättas som jag vill ha med mig, och så ska jag gå ner till förrådet nu när jag har kladdat klart här, och hämta resväskan så jag kan lägga fram och börja packa ner :)

Sen måste jag handla lite grejer, och sen blir det plugg med Ardente. Både PBL och inför tentan som jag fortfarande inte är helt säker på vad den kommer att innehålla.. Måste hitta bakteriepapprena också.. Bajs.

Börjar bli dags för en ny lista också, eller hur? Ska fundera ut ett ämne tills senare idag!


Inredning är för töntar

I alla fall om man ska fråga en viss katt... xD
Han fick vara med när vi såg på Harry Potter, tredje i ordningen, till lite godis och mys :)

Idag har vi gjort utstryk av blod, jästsvampar och öronsekret, som vi färgade. Ganska kul, men man blir knäpp i ögonen och får ont i huvudet efter att försöka titta i de där okularen för länge. Jag diggar inte de där mikroskopen nåt särskilt.. Sen fick vi även kolla igenom renodlade bakterier, och sedan bakterieodlingar från både prover och obduktioner. En del grejer fick vi lukta på. Iiiisch äckligt.
På min agaplatta hade det inte växt någonting. Det kanske hade vuxit mer om jag inte hade diskat den alls, snarare än bara slarvigt? Jaja..

På eftermiddagen fick vi lära oss om handhygien och tvätta händerna enligt schema och sedan kolla i uv-ljus var man var dålig på att tvätta sig. Var ändå helt okej första gången, men nagelbanden är svåra! Efter det fick vi äntligen göra lite hands-on grejer. Vi fick lära oss lite om sprutor och kanyler, och så fick vi träna på att fylla upp sprutor (: Knepigt, särskilt som det ska liksom bara i en viss mängd och man får inte ha i några bubblor! Sen när man väl har fått bort dem så har man inte fått i tillräckligt med vätska, så jaha då var det kört, Gör Om, Gör Rätt! xD Mer träning, tack!

Näe nu ska jag rippa lite ljudbok att ha på flyget! Om en vecka ligger jag i solen! Sug på den du!!

Puss och Kram!


Spökskyffe

Nu när vi har garvat klart och insett att det inte blir bättre än såhär, så står det faktiskt ett pepparkakshus på köksbordet! Det började med att Ardente säger "Några av delarna har gått sönder så vi får börja med att laga dem". Ahh grattis, tänker jag. Men hon har tydligen gjort det förut och då har det minsann gått strålande. Jaha, så då tar vi och blandar ihop kristyren - som får en väldigt tydlig smak av ättiksspriten - och sätter igång med att sätta ihop de trasiga delarna (som är bägge långsidorna och bägge taken!). Medan de stelnar så börjar vi dekorera kortsidorna (jag kommer med idéer och Ardente spritsar).

Tanken var ett spökhus, så vi körde på med spöken, skelett, gravstenar och rubbet! Så när det då kommer till ihopsättning, så börjar saker gå snett. Vi får ihop första kortsidan och ena långsidan. Men sen går det brant utför. För utförligare beskrivning, använd fantasin, det är inte så svårt att föreställa sig. MEN, slutligen så står det där! Något rackligt och tilltyglat, men å andra sidan - det är ett spökhus! Det är inte meningen att vara helt och snyggt... Eller? xD Inte det här i alla fall. Ett ruckel, ett skyffe... Här kommer bilder på det färdiga resultatet! Enjoy!

Och vänta bara era lättskrämda små fegisar, nästa år blire flera snäpp värre! : D


Karaktärer

Har fått veta att nästa freakshow inte blir i februari, utan i mars. Den 4:e mars. Så det var ju lite längre fram : ( Längtar ju!

Tanken var ju att jag och Emelie kanske skulle vara PingPong, att vi bara kör på vitklätt och har en boll eller nåt och kastar mellan varandra. Men jag känner för att växla upp lite faktiskt. Och vem passar då bäst att rådfråga om inte min kära vän Ardente? Snälla hjälp mig? Kom på nån tuff (helst kvinnlig) karaktär från ett dator eller tvspel som jag kan klä ut mig till, och som inte blir alltför svår heller, men ändå är cool, och som helst ingen annan har tagit xD

PussPussPuss


"Världen är så stor, så stor..."

...Ah, jo tjena. MY ASS.

Kan folk bara sluta känna varandra! Det börjar bli lite jobbigt xD Kan man få känna någon ifred utan att ha en koppling till någon annan man känner? Näe, det är tydligt det.

Någon mer kommentar har jag inte förutom att det börjar bli lätt frustrerande. Jag känner att jag bor i ett för litet/folktomt land. Å andra sidan trivs jag nog rätt bra i Sverige.. Men ändå. SLUTAAA.....

För övrigt så är det ju BondeOnsdag idag! Och denna onsdag uteblev Ardente pga spel och tvätt. Kändes konstigt :/ Men tydligen kändes det konstigt utan mig också den gången jag var i Stockholm.
Hur som helst så börjar det bli oliiiidligt spännande nu! Jag tror att det bara är ett eller två program kvar. Nästa kommer jag hinna se hemma - förutsatt att inte tågen krånglar - men efter det måste jag försöka ragga dator och se på hotellet :o eller vänta tills jag kommer hem! :o :o :o :o

Och slutligen så har jag äntligen klippt luggen av mig! Sköööönt! Om jag inte vore så lat så skulle jag ta en bild :p så istället slår jag på halv 8 hos mig, och gör kväll :)

Nattinatti!


Skara Kitchenscissors Massacre

Idag ryker luggen! Och eftersom min sax är alldeles för fet så lånar jag en av Sandra till Bonde. Blir bra när någon kan se på också och varna en när det börjar bli för.. snett eller kort eller på annat sätt fel. Däremot känner jag inte till statusen på den saxen, den kanske är astrubbig? Men den kommer vara smidigare än min i alla fall... xD

Sitter och trycker i mig mer falukorv och smalspaghetti. Ska förrådet ta slut så ska det! Har dessutom inga pengar att köpa mat.. Världens gulligaste moster tyckte dock inte att jag skulle sälja mig så hon skickade en slant <3 :)

Håller tummarna för att pengarna räcker till hyra och allt annat, och sen ska jag ju ha pengar till nästa bläck :o hoppas Elins närvaro kan dra ner på priset. Annars får jag väl diska av det... Och sen får jag äta majsbröd och nudlar tills pengarna kommer i slutet på januari xD

Näe nu ska jag äta klart sen ska jag gå och fika hos Sandra E och Rosie som båda fyller år idag. Sen måste jag bort till ICA igen och skicka tillbaka paketet från Sweden Rock som var helt fel vara.. : /


Cellcykel

Idag blev det ännu en cykel på virologin. En cellcykel. Då måste jag ju självklart rita den, och här är det mina kära vänner! Enjoy!


Monoton

Ett bra ord för att sammanfatta dagen. Eller tja.. Början var väl. Äh den var inte rolig men den flöt förbi. På rasten bjöd jag flickorna på pepparkakor som jag kristyrat våra namn på :P omnomnom!
Sen fick vi veta att vi ska odla bakterier. Själv tänkte jag se hur bra jag har diskat min stekpanna, och sen har jag hjälp Sandra att topsa handtagen och knapparna på en cykel på gymmet. Vem vet, det kanske inte ens blir något för att de är spritade efteråt?

Eftermiddagen gick över tiden med virusföreläsning. Asså jag ville verkligen bara skjuta skallen av mig efter första timmen! Herregud vilken tråkig människa. Det var ju ingen relevant fakta heller? Virusinfektioner kan inte botas. No shit...

Sen gick jag och Sandra på gymmet. Visst var vi effektiva men det kändes liksom som resten av dagen. Monoton. Men känner lite från igår i alla fall. Och känns bra att ha höjt till 15 till 20kg på en maskin, och från 6 till 8kg på en övning, och att kunna springa längre och lite fortare. Mm det blir nog bra det här.
Nu-middag! Dessutom ska jag rita en cellcykel också^^


Aros Hyresmaskiner

Om man har läst the Twilight Saga så vet man vem Aro är. Typ världens fränaste vampyr. Ah, så sitter jag i Slussen och väntar på min buss, så åker det förbi en skåpbil som har loggan "Aro's Hyresmaskiner" på dörren. Hahaaa <3 Roligt^^

Bara random sådär. Återgå till det ni höll på med!


Tentamen i DO0017

Nu är tentan gjord. Var typ en av de första som lämnade in, om jag faktiskt inte var den första?
När jag lämnade in hade Ardente och Sandra tydligen bara kommit halvvägs. Totalt skrev Sandra 9 sidor medan jag skrev... 4? 3-4 typ? Och jag tyckte ändå att jag hade svarat på allting. Hur kan man skriva 9 sidor? Ni är ju helt galna... xD

Jaha, men nu är det i alla fall över. Jag trodde den skulle vara mycket värre. Sen tog vi som traditionen bjuder en fika med Cecilia :) Mysigt! Nu sitter jag och funderar över lunch, och sen ska jag börja titta på PBL-frågorna innan jag knatar ner till gymmet vid 3 för att möta Sandra och inviga mina nya dojjor och bracker ;)

puuuuusspuss


Skara; Staden där ingen ville vara

Nu har Ardente knatat hem till sig, och självklart sätter fusket in och jag börjar med att sätta mig och skriva ett par radet här. Damnit.

Vi har skrattar så vi gråtit de sista 20 minutrarna eller så, för att vissa grejer är så puckade, eller konstiga eller knasiga. För visst borde det vara så att om anabolt är uppbyggande och katabolt är nedbrytande, så borde parabolt vara kanalinställande?

Så efter en kväll av tittande på Bonde söker fru och sistaminuten-tentaplugg så tänker jag nu bara lägga mig i sängen och läsa ut Nemi.

Har btw dessutom gett mig själv kontaktlöfte, som i att jag hör inte av mig först. Får se hur det går. Vet ju hur det har gått tidigare, men nu måste jag verkligen skärpa mig. Skolan är definitivt viktigast just nu, trots att det är himla jobbigt just för tillfället. Efter långhelg hemma känner jag verkligen inte för att vara här i Skara. Vill tillbaka till Stockholm.

Why do you have to be so damn cute? Please just talk to me :(

Nattinatti, ses på andra sidan tentan


Yoga?

Funderar på om vi kanske borde skriva upp oss på ett yogapass? Så man kan få rensa hjärnan och träna samtidigt? Ser inte fram emot tentan på måndag annat än att den ska vara över och att vi ska få tentafika. Min tur att bjuda Ardente (:
Näe tenta och allt annat ska få komma ut processerade och mer hanterbara...

Längtar tills Egypten, att få bara slappa.. Och veckan när vi kommer hem också faktiskt, för då blire bläck, bland annat.

Idag har vi haft glöggfika här hemma. Folk är alltid lika... påfrestande. Alldeles för många och alldeles för få som man faktiskt känner. Nog för att man kan ta sig i kragen och försöka vara social, men å andra sidan.. Näe det ligger inte för mig. Inte just nu i alla fall.

Jag, Liny och Elin har spelat RockBand i källaren istället, himla kul, var alldeles för länge sen Xboxet var här :p
Ohh vad mer, jag har ätit sushi idag! Särskilt som man får höra det hela tiden av en viss någon som äter det jätteofta och det finns inte i Skara! :o Tyvärr var det inte så gott som jag hade föreställt mig. Det var tyvärr ganska dåligt tillagat/gjort eller vafan man nu säger om sushi... Jaja. Om inte annat har jag bestämt mig för att bege mig över till den gröna sidan av tallriken. Ska ha en övergångsperiod dock där jag tar slut på det jag har i frysen. Men sen får det vara nog.

Um.. vad mer? Var ute och körde idag också, gick så bra så^^ Den där bilen växer för mig faktiskt (:

Näe nu ska jag sova om jag ska upp och åka ner till Skara igen imorrn förmiddag.


Obsessive

Jag känner hur det smyger sig på, trots att jag inte vill. Och jag känner verkligen igen känslan av att ta det ena för det andra. Jag borde egentligen bara ta det för vad det är, men det är helt nytt område, kanske måste öva lite på det? Eller är det för att man har varit ensam ett tag nu? Understimulans?

Oavsett, så tycker jag inte om det, för jag vet inte hur jag ska konfrontera det. Så jag väljer att bara låta bli. Men det är svårt. Skitsvårt.

Det känns som om mina inlägg inte sparas och kommer upp :/

Konstigt. Och jävligt irriterande...

Jahapp men jag försöker i alla fall. Nu är det då alltså fredag, och jag har varit hemma sen i onsdags^^ Idag var jag med Hanna i stallet och vi var ute och red i snön, muwsigt! :D Har saknat min häst <3 Fick min pisk också, härligt!

Igår var vi på stan, jag Hanna och Elin, de köpte julklappar medan jag köpte träningsskor och byxor :) Letade efter ett postkandar också men det hittade jag inget. Eller jo det fanns ett nånstans på St Eriksgatan för 1100kr. INTE värt det. Får beställa för 300:- på Hööks istället... Jahapp, och sen då efter det drog vi till Ant och bokade tid för nästa omgång bläck! Och första gången för Hannapanna <3 Längtar, blir den 5e januari :)

Gud vad jag hatar det här tangentbordet, det är alldeles för jävla litet...

Sov hos Andy både onsdags och inatt. Igår kväll tog han minsann min Star Wars oskuld^^ Vi såg på IV, A New Hope. Helt okej. Tyckte väl att det verkligen var att hoppa in mitt i. Meneh.. Jomen helt okej.

Ikväll sover jag hemma.. Det är glöggfika imorrn. Vill inteeee, vill sova hos andiiieee :D och nu måste jag minsann vänta tills typ efter jul och nyår. Oh Maj Fcking GAAAAD!! Hur ska jag stå ut? Det är frågan... Kanske följer med igen nästa helg, vi får se... ;) Vi får se vi får se... Borde egentligen spara mina pengar :/ Men jag vill inte. För jag vill hit. Vill inte bo i Skara längre, BLÄÄÄ...

Näe, nu ska jag tydligen hjälpa till att hämta Renées Land Rover borta i Haninge. IIiiiisch, snö... :(