Inte mycket långt kvar...

...till studenten! :D Var och hämtade ut mössan och prylarna idag! Har även varit på skolan och betalat Ewa för grönt kort, och hämtat ut fysikboken. Skulle hämta ut studentskivebiljetter också, men ingen med såna var där idag så måste åka ut imorgon också. Bajs också, jag som hade tänkt åka ut till värmdö, men men. Det är väl bara att fortsätta skjuta upp skiten eftersom jag har två andra ärenden att se till i stan. Fast det får jag ta på påsklovet.

Mössan är i vilket fall supersnygg, men varför i helvete satt inte den gröna krokarden på, på en gång? Nu blev ju jag tvungen att byta den själv, och hur bra gick det liksom? Åt helvete, skiten bara böjde sig, så det fick bli halvfäst och sen använda superlim! Härligt hur man pajar grejerna det första man gör... Äh men den sitter där nu, och det ser helt okej ut :P Måste bara hitta på nåt bra med håret, öronen tränger sig som vanligt ut genom håret och ger mig en sån där härligt nördig look..

Var i stallet igår och skulle både köra och klippa Myran, men Madde segade och hörde inte av sig, så det slutade med att jag kom till stallet vid 1130 och hon kom 3 timmar senare. Då hade jag ju kunnat kört en långtur innan dess. Tack så mycket. Rakad blev han i alla fall, så vi får hoppas på att hastigheten ökat lite tills imorrnbitti då jag tänkte dra ut och köra.

Här är två bilder på mina snyggingar :)

  Enhörningen Myran :)

Mössan :)   

Skäms på mig!

Fan vad dålig jag har blivit dålig på att blogga!

Fredan på Harrys var ju lite speciell, folk var först trötta och sen fulla, så det blev inte mycket av den helgen. Banditfest ikväll som jag gärna hade gått på, men vill vara pigg imorrn liksom.
Har haft massa körning den här veckan som vanligt, har varit roligt, känner verkligen hur jag har utvecklats som kusk, och att jag utan tvekan är biten inom den här grenen. Vi har kört mycket dressyr och precision med lite olika ekipage. Igår och idag har vi kört msv bana på en för liten volt, men det gick bra. VI ÄR GRYMMA! Idag körde vi med marsvinsparet, dom är så jävla söta! Men man tror inte att dom där små söta djuren kan vara så otroligt starka! Man är typ tvungen att bända loss hängerna från tömmarna för dom ligger på så mycket!
Imorrn blir det samma bana med storparet. Ewa körde russparet och skulle bjuda på glass för varje nedriven boll. Det blev 6 nedrivna bollar och 3 felkörningar så det blir mycket glass!

Nu sitter jag och Liny och spelar igenom lite gamla blandskivor som jag bränt ihop för hur länge sen som helst, lite roligt. Sen ska vi brassa loss på Alter Bridge och laga lite krubb. Morsan har dragit till Gävle hela helgen så det blir vi två :P

En sista uppdatering; MIN SNYGGING KIRRADE KÖRKORTET! :D (dvs jag kan få skjuts när och vart jag vill. Nästan. Eller? ;) puss!)

Helg!

Äntligen är veckan över och det gick bättre än jag trodde till slut.
Kemiprovet gick bra till en viss del, men eftersom fokus låg på hur man räknar och jag inte hade lärt mig det, så spelade det ingen roll hur mycket jag kunde om resten, utan blev helt enkelt tvungen att använda mig av exemplen i boken och det drog ner hela skiten till ett G. Skitfult, jag vet, men nu får jag fan ta det, för jag orkar verkligen inte göra det senare på ett omprovstillfälle för att få ett högre betyg, då är jag hellre nöjd med att jag klarade det bara.
Förutom kemi så har vi gjort klart projektarbetet och det känns otroligt bra! Klart så har jag faktiskt inte gjort helt helt helt klart med tanke på att jag bara har kört Yrpa med vagn EN gång och hon uppenbarligen inte är säker att köra helt själv, men skitsamma, det är ungefär samma sak. Vi kommer dit snart, så en vit lögn får fan skolan klara av.

Fredagen fick avsluta veckan på HBJ med Hanna och Kenneth, sen kom Micki och då drog dom (Kenneth var trött). Jag skulle träffa min gamla lågstadiekompis där också, men hon kom senare och dom hade förat på polsk importsprit. Resultatet var rätt uppenbart, men det gör inget för min del, vi klarar av en nykter träff snart i framtiden hehe ;)

Fredag lördag fick sedan spenderas hos Micki, och vi såg klart alla avsnitt av The Big Band Theory säsong 2, förutom det sista :P

Nu sitter jag här på morgonkvisten, kunde inte sova längre... Ska åka till Myran med Liny och köra och möta Olivia så ska vi ut tillsammans med de små djuren :) fast egentligen är det bara min häst som är liten..

Puss och kram

En jävla soppa

Det är precis vad den här veckan har varit! Och än är den inte över hörrni!
Engelska och kemi samtidigt, jag vet inte hur det är med er, men jag kan i alla fall inte dela mig i två delar. Lyckligtvis behöver vi inte vara på kemitimmarna, bara vi klarar av provet på torsdag, dvs imorgon eftermiddag. Har inte gjort något alls. Eller, vi har ju labbat för ett par veckor sen, jag har skrivit rapporten, och t.o.m. gjort ett par frågor i boken. Men jag har inte gjort nån kemi den här veckan.

Armen är bättre nu i alla fall (Klurix hjälpte mig att spränga muskeln på underarmen i fredags), och har gjort klart allt till projektarbetet. Det som gäller nu är att få dit planschen imorgon. Lycka TILL mig själv!

Nu har jag precis kommit in, varit ute på stan, shoppat loss lite, alltid lika roligt när man har pengar och hittar nåt man är sugen på. Hittade äntligen en studentklänning! På Oasis London i gallerian. Om någon annan köper en likadan skiter i, ah det skiter jag ju iofs i, men om någon i 3an på Berga skulle köpa den som studentklänning, då är det fram med geväret igen som gäller. Har jag förstått i alla fall. Man kan inte vara klädd som någon annan. Det går bara inte! Hysteri!!


Träffade Micki en snabbis, han hade gjort teoriprovet, men det gick som för Sara, typ precis på gränsen. Men jag håller tummarna för att uppkörningen imorrn går bättre, och att han klarar det nästa gång <3 Älskar dig lilla snutterutteplutteskruttegullegullegull!!! Eller nåt. Hahahaha min skrutt är du iaf. Och min giz.

Och sist men absolut Inte minst; VÅREN ÄR HÄR! :D Man blir liksom alldeles lycklig när solen skiner, endorfinerna bara sprutar omkring i kroppen! För att citera Häst-Malin: "Vad händer i kroppen på våren när solen kommer fram igen? Jo, då reagerar hypofysen i hjärnan, som utsöndrar endorfiner, och FSH som drar igång brunsten." a.k.a. nu jävlar brudar ska solen se till att vi blir kåta!

Pussochkram, från en tatueringssugen hectåre


Kusk!

Jag har inte suttit vid burken sen i måndags. Vad är det med mig?

Har kört häst hela veckan på NUM, bl.a. kört precisision idag, jag och Ronja byggde en egen bana, den var jätterolig! :)
Har kört lite dressyr, fotat hästarna och haft tävlingsteori. Ewa som skulle på landslagsträning i Skåne i helgen erbjöd oss elever att för en gångs skull få följa med på resan. Men så är det nåt vajkalle på lastbilen så hennes sambo och hans polare ska med, och då blir det bara en plats som jag kan ta. Jag kände inte riktigt för att åka ensam elev... Dessutom har jag ett skriftligt svenskaarbete samt munlig presentation som ska göras nån gång nästa vecka, en slutrapport som ska skrivas och vara klar på fredag tills vernissagen, plus att hela nästa vecka ligger det både engelska och kemi samtidigt i princip varje dag. Så det får bli att jag sitter hemma hela helgen och gör den skiten istället. Men men, man måste prioritera lite liksom. Det får helt enkelt bli Nordiska Mästerskapen i Danmark v. 19 och hoppas på att lastbilen fungerar helt och hållet tills dess...

Men angående tävling... Ewa och Madde har kommit överens om att jag ska få ställa upp i lagserien med Myran i maj!!!!
:D:D:D:D:D
Och så ska jag få ta med myran både på lektionerna på skoltid men också få ta privatlektioner för Ewa! Känner jag mig favoriserad eller? Näe... Lite kanske ;)

Superlycklig Hectåre (som dessutom fulländar det hela genom att vara hos sin Micki <3 älskar dig )

Mm...

...näe...
Det har inte blivit så mycket på bloggen den här veckan. Har varit sjuk, och sen när man väl kände att NU har jag iaf inte ont i halsen längre, och är lite lagomt pigg, då drog jag till Micki :) muspusigt<3

Där har det inte hänt så mycket kanske, fick skjuts till stallet om det var i... fredags tror jag. Duktig pojke köra bil^^
Vi klippte av honom håret (eller vi och vi, Emil klippte medan jag kollade på). och passade på att spara vingarna, vilket fick honom att se ut som en gubbe. Knaaasigt. Söt :) ska be Emil om bilderna på det hehe, får se om man kanske lägger upp ;)

Har haft en trevligt halv vecka hos familjen halvfinne, men jag antar att det är bra att komma ifrån ett tag och göra annat. Som att plugga typ. Inte jättekul, men dock nödvändigt.

Körde Kurt i dressyr på eftermiddagen. Det är verkligen min häst. Liten söwt giiiz! :) han fick massa äpple av mig^^

Puss i ljumsken!

Nähe? You DON'T say...

Som vanligt när jag är sjuk så brukar mamma komma hemsläpandes på nån tidning för tjejer/yngre kvinnor. Mm den här gången blev det SOLO, och okej vi känner en journalist som arbeter där, så det var ju kul i och för sig. Men jag gillar inte såna tidningar!! Särskilt inte för att de till 90% består av reklam, Reklam och åter REKLAM!! Reklam med retuscherade tjejer med konstiga sminkningar och miner, och skitkonstiga kläder, eller typ smink för flera hundra spänn. Härligt!
Aja, jag bläddrar igenom skiten och kommer fram till våran kompis hälsospalt. Och där får jag syn på något som får mig att bara vilja springa rakt in i väggen eller ännu hellre, slå den som "kom fram till detta" mellan ögonen.
"Det som i Hollywood anses vara den nya, mest revolussionerande dieten någonsin." Ja men då tror man väl som vanlig dödlig att det ska vara nåt i stil med att skippa nån del ur kostcirkeln som vanligt. Men näe då! Det här är nytt, fräscht och helt OTROLIGT!!! 5-punktsmetoden:
--> Ät 5 mål om dagen
--> Alla måltider ska innehålla 5 ingredienser (whaaat? Fan spelar det för roll?)
--> 25 minuters motion per dag
--> En fuskdag i veckan



VAD FAN ÄR DET HÄR FÖR HYCKLERI!?!? Det är ingen jävla underdiet! Det är vanligt sunt förnuft, och typ det enda egentliga vettiga som funkar om man ska gå ner i vikt! Inget jävla trams om vad man får och inte får äta.
Jag blir så trött.....

140 spänn för ingenting?

Ja men visst, här slänger vi ut 140 spänn på vc-besök för att ta reda på om man går omkring med Nikkis streptokocker. Vi börjar med att läkaren är 10 min sen med att släppa in mig, tar ett halsprov, så får jag gå ut igen och vänta 5 minuter för att sen få veta att jag bara har en vanlig virusförkylning. Självklart blir jag glad av det, jag känner mig faktiskt bättre idag till och med. Men 140 spänn, var det värt det? Ja, om jag hade varit sjuk på riktigt. Men nu? I helvete heller. Give me my money back!!

Läste ut boken igår också, den var verkligen grym! Definitivt ett must-read! Den skulle nog göra sig skitbra som film! Med bra producent och regissör uppenbarligen.

 

Bortsett från det så fortsätter den konstanta Micki-abstinensen, och så satt jag och mamma och kollade på House igår. Det var en jättegullig vovve där som sörjde sin husse när han dog. Nästan så man själv började böla. Vilken tur att man har 100% kontroll på sina känslor.. xD

Idag så kom mail från Hermods, så det blir till att försöka sätta igång med fysiken helt enkelt. Jippie oj vad glad jag är över det. INTE. Bajs... Äh jag överlever nog. Jag är frisk om ett par dagar.

Puss på era söta små rumpor <3

Vittu vad värdelöööööst!!

Om det finns någonting i hela den här världen som är riktigt jävla värdelöst och meningslöst, så är det att vara sjuk. Särskilt såna här löjliga förkylningar, halsfluss och sånt! Så nu orkar jag inte sitta här ovetandes om det bara är en förkylning eller om det faktiskt är så att alla våran Nikki och hennes dotra har smittat mig med den oerhört härliga bakterien Streptococcus. Vi tackar så ödmjukast ifall det inte är så, men för att vara på den säkra sidan, ifall man nu skulle behöva penicillin för att bli kry igen, så har jag ringt Bagis, och de ska ringa upp om sisådär en halvtimme så ska jag försöka få en tid någon gång under dagen och göra ett halsprov.

Så önska mig lycka till... Jag klarar inte av att ha så här jävla ont i halsen längre, kan knappt prata, än mindre svälja. :(

JAG VILL TILL MIN MICKI!!!! :"(

Hjälp detta vackra djur överleva!

Skriv på den här listan! http://upprop.nu/0450 och rädda vargen!



Musik och Minnen

Det är lustigt hur man kopplar ihop sinnen och minnen... Lukter, smaker, ljud, syner och känslor som påminner en om situationer som man varit med om, personer som är mindre bekanta eller står en väldigt nära.

Jag tänkte vara knasig och skriva ner en lista på musik som jag kopplar ihop med mina närmaste, underbaraste <3

Hanna: Within Temptation - the Cross, Slipknot - Psycosocial
Elin J: Nelly Furtado - Like a Bird, Shaggy - Angel
Pappa: Vad som helst med Pink Floyd eller Bruce Springsteen
Mamma: Lisa Nilsson
Liny: Spice Girls ;)
Micki:
Vad som helst med Alter Bridge, men i synnerhet Come to Life och Brand New Start
Elin G: Three Days Grace - I Hate Everything About You

Resten av er mina andra underbara vänner tänker jag självklart på ofta också, men jag har inga särskilda låtar för er :P



Alter Bridge - Brand New Start

Against the sky
Streams of life
Call out to me and you

We leave as one
We've just begun
To find the solace we're due
This is a life we must choose

We will make a brand new start
From the pieces torn apart
The break of day is before us
Cast your sorrows to the wind
Let the highway take us in
As we escape the disorder

This desert road
That we call home
This is our destiny

We'll chase the setting sun
As we outrun
A life of agony
God how we ache to be free

We will make a brand new start
From the pieces torn apart
The break of day is before us
Cast your sorrows to the wind
Let the highway take us in
As we escape the disorder

We'll make our way
We'll make our way...