Gardiner & Hästben

Imorse när jag vaknade regnade det katter och hundar, men tack och lov ringde Sandie och hade fått låna Matildas bil och kunde köra oss till KTC där vi dissekerade hästben - för mig tredje gången.

Efter det har vi varit hemma och ätit lunch, slappat... Sen åkte vi med Matilda och Sandra till Ö&B, skokanonen och Jula. Jag hittade äntligen ett par gardiner till mitt rum så jag slipper få in gatulampsken och det riktigt starka morgonljuset, och även en kniv för 20:- som jag hade önskat haft igår när jag tog ur skohyllan i garderoben...

Nu har jag upptäckt att Halv åtta hos mig har börjat nya säsongen, så jag såg det, sen har vi ätit pannkakor om nom nom, och nu ska jag se om Masterchef Austraila finns på tv8play, vi såg det varje morgon hemma hos Nenne, och nu är det ju bara finalveckan kvar! Måste se vem som vinner^^

Puss och kram


Djursjukskötare åk2

Wow, veckan gick alldeles för fort, och när jag väl satte mig i bilen med mamma, mormor och Ove och började köra mot Skara så var jag tacksam att jag hade mina solglasögon på mig och att ingen tilltalade mig på ett tag, för jag började grina bakom glajjerna. Herregud. Det är egentligen inte det att jag inte vill vara i Skara, jag trivs väl rätt bra här, och det är kul att börja skolan igen. Det är bara det att jag ännu en gång har lämnats här medan familjen är kvar hemma och lever. Det känns som om jag har mitt liv på hold bara för att jag är här och missar allt jag hade kunnat göra hemma.
Samtidigt är det kul att vi nu har riktigt bra kompisar och kommer kunna hitta på roliga saker, plus att jag har freakshow och annat skoj att se fram emot.
Så det är en mental dragkamp.

I alla fall - när jag kom hit så upptäcks det att vår kyl och frys har sagt upp sig. Eller rättare sagt, någonting brinner och det luktar bränd elektronik och plast. Detta är alltså lördag kväll - här nere har vi förstås ingen helgjour - så jag får helt enkelt dra bort till Coopen och köpa mig en kylväska och klampar vilka vi fick frysa in hos pizzerian - TACK EMPOLI!!
Idag fick vi den äntligen lagad - så nu kan vi handla mat ._____. Men vi ska försöka få en ny...

Sen har jag sett till att få upp hyllan på väggen, tagit ner skohyllan i garderoben och stoppat in trådbacken, samt gått igenom de kläder jag inte använder och packat ihop dem i påsar för att skänka bort. Nu har jag även klippt och knutit en tröja, ett par till är på väg, men nu är jag alldeles för trött.

Söndag kväll lagade vi mat tillsammans med Linnea och Martina, och sen såg vi Bridesmaids på bion, jätterolig faktiskt : )

Nu ska jag dricka upp det sista av min nyponsoppa, och därefter krypa ner i sängen.

Nattinatti!


Akta min sten! Den är ovanlig .____.

Inatt har jag sovit fyra timmar - kunde inte sova, så jag fortsatte kolla på Mysteriet på Greveholm. Klockan fyra på morgonen var den slut och jag kunde äntligen börja somna.

Wow snacka om att det var länge sen jag skrev, jag minns inte när det var sist, och vad som hänt sen dess som inte skulle ta 8 A4sidor att skriva...

Jag har jobbat med Renée, jag har inte fått vagnen klar än >.< , jag har varit och sett Prideparaden i stan och bestämt att ställa upp med Kurt nästa år, och jag har idag sett Cars 2. På svenska...

Jag måste försöka komma på nånting till månadens lista, men än så länge har jag inget.

På lördag är det Zombiewalk, ska bli roligt : D

Hoppas på att få tag i en naprapattid v. 34 eller 35 så jag kan använda presentkortet jag fick sist, och så hoppas jag på att få håret klippt och färgat innan Skara.

Pöss&Kram