Efterhand

Skulle ju lägga upp bilder på det jag planterat! Men jag insåg att det inte skulle vara så kul att titta på enbart jord, eftersom att jag sått fröer. Men nu har faktiskt 4/8 grönkål tittat upp ur jorden, yay! :D
 
Så här är bild på det och på pelargonerna på trappen :)
 
 
Ett gäng vita stenar som låg utspridda under (?) trappen fick också pryda entrén :)
 
 
Grönkålsbebisar! :D

Gimme gimme gimme

ALL NIGHT LONG!
 
Gimme gimme gimme keep playing that love song!
 
Idag har jag jobbat extra på smådjur fyra timmar, vilket gjorde mina möjligheter att påta i trädgården lite mindre eftersom att det var mitt på dagen. Jag fick dock sova ut jättelänge vilket var himla skönt!
 
Åkte till Plantagen och köpte Stjärnöga, Pelargoner och Surfinia. Det blev även lite jord och fröer, vild Vallmo, Luktärt och hög Solros! :D Jag har alltid tänkt att så fort jag får egen trädgård ska jag ha stora vackra glada solrosor! Nu har den dagen äntligen kommit <3 Har planterat blommorna i krukor och sått solrosfrön, purjolök och grönkål. Imorgon hoppas jag få lite mer tid att rensa ur pallkragarna som är lämnade kvar och plantera morötter och sallat där. På framsidan ska jag rensa ur det gamla ur rabatterna där och plantera luktärter och vallmo. På baksidan ska jag göra iordning den ruta där det verkar ha stått solrosor tidigare.
 
De fröer jag sått idag har jag satt i ett mini-plastväxthus för att förodla innan de kan tas ut :) MYSIGT!
 
Lovade ju bilder, men det får bli imorgon istället när allt är klart! Här är i alla fall en liten en på fröpåse och surfina i bakgrunden :P
 

Förlåt, men

ÄNTLIGEN!!!!
 
Inget personligt mot Patrik, jag tycker han är skithärlig, men. Han kan ju inte dansa.
 
Jag ger honom definitivt det att han har utvecklats och blivit "mindre dålig", men han såg ju hela tiden ut som en 14-åring som inte har växt i kroppen än. Allt flaxar lite smått okontrollerat, och det ser inte väldigt självsäkert ut. Blicken är jämt fäst vid Maria som för att söka mentalt stöd och för att minnas koreografin.
 
Men å andra sidan - jag kan inte heller dansa. Även om jag bra gärna skulle vilja kunna. Bajs att jag inte började när jag var liten...
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag tycker. Jag tycker att det hade varit riktigt fräckt om Steffo fick vinna, men jag kan inte annat än anse att Benjamin är klart bäst. Obviously. Gunhild är också jätteduktig och frän, så ja. För mig får vilken som av de två följa med Benjamin till final. Eller så får finalen helt enkelt stå mellan tre par istället :P
 

Gräsänka

I helgen är karln min på Kendotävling i Malmö. Så vad blir resultatet av det?
 
EN STOR GODISPÅSE!! :D
 
Ja jag är knasig.
 
Ikväll blir det Let's Dance och Welcome to Sweden. Imorgon ska jag jobba på smådjur mellan 11-15. Sen ska jag nog dels till stallet och dels fixa lite jord och blommor och fixa lite fint med blommor ute. Har fått lite fröer till basilika, purjo, gul lök, sallad och morötter, dessa ska jag försöka plantera :)
 
Sen ska jag nog försöka röja lite i sovrummet och hålla tummarna för att snickaren kommer till nästa vecka. Han skulle ju ha kommit i tisdags (egentligen ännu tidigare) men hade nu fått ryggskott. Ah men kul, tack. Jaja.
 
Lägger upp nån bild imorrn av det jag förhoppningsvis lyckas plantera :) Trevlig helg alle man!
 

Idéverkstad

Jah! Det går ju bra för mig att blogga. Jag har väl egentligen haft lite tid över som jag hade kunnat skriva på. Samtidigt, hur många är ni egentligen som läser? Not so many. Men besvikelsen kanske är stor ändå?
 
Jag är skeptisk.
 
Nästa vecka kommer vagnen, yay! :D Så roliiigt! Måste bara kolla att alla delar hänger ihop så att inget lossnar när vi spänt för och åkt iväg... Lägger in en bild på vagnen här nedanför! :)
 
Igår när vi körde ut en häst i uppvaket frågade jag en kollega om hon tagit bort det blöta pappret från tungan. Grejen var bara att jag kallade det för ett annat ord och hon blev alldeles ställd. Hur roligt som helst! Ordet fick mig sen att tänka på en drink. Inte en som redan finns, utan en oupptäckt som väntade på att uppfinnas! Så nu har vi spunnit lite på idéer kring denna drink, vilken jag inte vill avslöja förrän den är provdrucken och klar!

Sen publicerar jag förstås recept och bildinspiration! :D
 
Idag har jag äntligen deklarerat. Skönt! Hm. Nu trodde min dator att den var en dag in i framtiden. Undrar om den varit så länge? Knasigt.
 
Strunt samma. Nu ska jag gå och lägga mig. Upp tidigt fan igen och åka och jobba... Blä. Så jävla kallt på morgonen och bussen är ALLTID försenad några minuter. Har inte tålamod just då. Eller kroppstemperatur.
 
Här är en bild på Arvika-giggen jag väntar på! :D
 

Internet is back

Nu har vi äntligen fått internet och tv till huset, yay! Att det inte blivit tidigare beror på att den tidigare ägarens leverantör inte hade "lämnat" huset än. Om det betydde att det inte var uppsagt eller om uppsägningstiden inte tagit slut än I dunno. Spela roll. Nu har vi det i alla fall, så nu kanske jag kan återuppta bloggandet igen. Har inte direkt kännt för att blogga när jag var på jobbet. Vi får ju inte använda datorerna för privat bruk så att säga.
 
Förra fredagen hade vi lite ångest på jobbet som slog ut i den där känslan av att inte veta om man ska skratta eller gråta. Och sen sa någon nåt som fick mig och Lena att börja citera filmen Madagaskar. Sen sa Lena att hon skulle åka hem och se den på kvällen och då sa jag att då bjuder jag in mig själv till det. Sagt och gjort, jag åkte med henne hem, pysslade lite i stallet, sen åt vi tacos och såg på Let's Dance och sen Madagaskar. Jessica kom också förbi och kollade, och Valper låg och sov bredvid mig i soffan. Supermys! Jag fick sova över i gästrummet och sen tog vi sovmorgon och en lugn lördag förmiddag.
 
Lördag eftermiddag istället kom min underbara Madde hit! :D Hon hade Flingan med sig också, så vi gick ut och utforskade spåren i naturreservatet bakom vårat område. Härligt! Det var tyvärr inte jätteroligt väder så vi var inte ute så mycket som vi kanske hade velat.
 
Idag ska Kimmy till en kollega i Falköping och lana. Jag ska skjutsa dit, yay... Sen måste jag till stallet en sväng, men sen tänkte jag pilla lite i huset. Det behöver spacklas mer i gästrummet, så det tänkte jag göra. Och ikväll ska jag se Let's Dance. Blir egentid helt enkelt. Imorgon jobbar jag jour, OB-tillägg storhelg jao!
 
Så ja. Jag kanske lägger upp nån bild senare från gästrummet så ni får se lite före-bilder i väntan på att det ska bli klart. Förhoppningsvis kommer hantverkarna nästa vecka också och fixar garderob och fönsterfoder så att vi kan jobba vidare med väggarna i bägge sovrum och vardagsrum! Längtar efter att få inreda! :D
 

Hey You

Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old
Can you feel me?
 
Hey you, standing in the aisles
With itchy feet and fading smiles
Can you feel me?
 
Hey you, don't help them to bury the light
Don't give in without a fight
 
Hey you, out there on your own
Sitting naked by the phone
Would you touch me?
 
Hey you, with your ear against the wall
Waiting for someone to call out
Would you touch me?
 
Hey you, would you help me to carry the stone?
Open your heart
I'm coming home
 
But it was only a fantasy
The wall was too high as you can see
No matter how he tried he could not break free
And the worms ate into his brain
 
Hey you, out there on the road
Always doing what you're told
Can you help me?
 
Hey you, out there beyond the wall
Breaking bottles in the hall
Can you help me?
Hey you, don't tell me there's no hope at all
Together we stand, divided we fall
 
~ Pink Floyd