Blanco

Idag har vi äntligen fått klara besked vad gäller kursen i vårdhygien. Det började med att vår ersättare till kursansvarige rotade i studiehandledningen och hemtentamen och klumpigt säger att "ALLA måste skriva för betyg 4 och 5." Eftersom alla vet att denne person diskuterar man inte med - hon är rätt störd - så mailade vi den egentlige kursansvarige som talade vett med människan. Så nu är det som det ska - vi behöver endast skriva för en 3a om man inte har högre ambitioner än så. Sköönt. Däremot är det fortfarande lite otydligt med referenser och hur texten egentligen ska skrivas - men vi tänker att om det inte står något så frågar vi inte, och bara gör som det står, hur otydligt det än är. Antagligen kommer vi att behöva komplettera...
 
Vi hade PBL i kanske en halvtimme, och därefter gick jag och Madde och satte oss i datorsalen och svarade på frågorna på en gång så det var gjort. Sen bjöd hon på lunch, vi tog en promenad med Flingan och sen läste vi artikeln till tentan och började välja och motivera påståenden som vi senare kommer att jobba vidare med.
 
Nu har jag städat i köket, kollat på första avsnittet ur Scener ur ett tonårsliv med William Spetz, och försökte börja kolla lite på Morgonpasset i P3 på SvtPlay, men den hängde sig så fort jag spolade förbi låtar jag inte orkade höra så jag orkade inte bry mig efter ett tag.
 
Det börjar bli dags att hitta på någon middag, och duscha. Börjar 08:00 imorgon bitti - INTE okej. Jag kan dessutom slå vad om att vi inte kommer att hålla på hela tiden heller. Undrar om jag ska ta bilen tro... Då får jag sova längre, plus att vi som har laptops ska ta dem med oss, och det är drygt på bussen.
 
PUSS!
 
Må era I-landsproblem vara föralltid mindre än mina...

Inspirationshelg!

Nu har jag varit och lämnat lillasyster och mamma på stationen, det har varit en mysig helg :) De kom hit i fredags kväll och då gick vi på thaien och åt middag, och sen såg vi Avatar hemma. Igår gick vi en runda på stan, pratade lite allmänt om planeringen och sen bakade jag bröd och vi åt middag. Älsklingen drog iväg till en kompis som fyllde år och så gick de ett gäng på Husaren, så vi hade mysig kväll med stjärnorna på slottet och sen Bridget Jones 2.
 
Imorse gick vi upp och åkte bort till Brunsbo vid tiotiden och träffade de som har stället där. De som äger stället har samma namn som min mamma och hennes man, och de hade samma efternamn som Kimmys mamma hade innan hon gifte sig. Klockrent!
Lokalerna var fina, det var fina hotellrum, och möjligheterna är i princip oändliga! Så nu återstår för oss att fundera ut en mer exakt gästlista så vi vet var vi landar i antal gäster, vad vi vill bjuda på och vad som ska ingå, eller om det ska vara kuvertavgift, hur vi ska lägga upp det under kvällen, om vi ska ha toastmaster och sådär. Så himla skoj! :D Jag funderade en stund på om jag skulle busa till det och lägga upp min blogg på nåt bröllopsbloggsforum, men samtidigt - jag kommer bara skriva när det händer någonting och inte göra liksom dagliga pysselanteckningar, och dels så känns det lite... ah men töntigt. Eller ganska grovt töntigt.
 
Men jag kommer inte kunna låta bli att berätta om det som händer under tidens gång, och försöka lägga upp lite bilder och sådär, så det får ni vackert stå ut med. Å andra sidan, om ni följt mig så här länge - så med tanke på att det jag skriver över lag knappast är särskilt intressant, så kanske det är skit samma :P
 
Nu ska jag prata skit med Madde min!
 
Puss och Kram

Förberedelser

Imorgon kommer mor och syster och hälsar på! Det blev tvära kast och beslut i sista minuten, men nu kommer de trots allt! :)
 
Idag har jag varit i skolan och sammanställt två kapitel med exjobbsgruppen, och sen gick vi och fikade på Duvan. Sen åkte jag med Lee till Min Veterinär och fick göra ett studiebesök på eftermiddagen på rehabavdelningen. Det var väldigt roligt och givande, vi fick se och träffa lite olika hundar och fick lite övergripande blick över vad som kan dyka upp under en arbetsdag.
 
Nu har jag röjt här hemma för att imorrn dammsuga och skura av golven lite snabbt. Bör ju kanske se över badrummet också, men jag undrar om jag inte ska göra det nu på en gång och sen bara slänga mig i duschen innan älsklingen kommer hem. Borde kanske börja blåsa upp luftmadrassen också, eftersom att vi inte har någon pump så måste man blåsa upp den för hand. Eller ska man ta sig förbi typ biltema eller nåt och köpa en billig?
 
Imorgon efter skolan måste jag egentligen förbi stallet och fixa med hönätet, men jag antar att Madde inte har något emot att fylla det. Vi har tid hos frissan vid 14 - ska bli så jävla skönt att få bort luggen ur ögonen!
 
Nu burrar det i mobilen! Ha en trevlig kväll snyggingar! :)

Kalenderförvirring

Hade preliminärt bestämt datum för en helg för mamma och syster att komma ner och hälsa på, men fick idag veta att nehe ser du, då skulle man minsann gå på Oscarsteaaaatern (Ursäkta min negativa ton).
 
Så nu börjar snart jakten på en ny helg. Egentligen var det inte så att den helgen var perfekt eller så, men det är svårt att hitta en helg som funkar i avseendena:
--> Det ska vara en helg som Kimmy inte jobbar
--> Mamma ska kunna ta ledigt en fredag
--> Syster ska kunna ta ledigt/ha schemafritt en fredag
--> Mamma och syster ska inte ha något annat uppbokat den helgen
--> Jag ska inte ha något uppbokat den helgen
--> Jag skulle vilja boka in ett möte på Brunsbo och/eller St Remi
 
Nu verkar det bli så att de antingen får komma en helg när Kimmy jobbar, eller en helg som blir ganska sent. Ju senare det blir, desto viktigare är det att vi kommer igång själva. Visserligen är det viktigt för mig att det är vi två som bestämmer, men det känns bra att ha lite input från någon som faktiskt har gift sig. Två gånger dessutom.
 
I övrigt idag så har vi provat examensband. De kommer vara gröna och stå Aude Sapere 2013 (fast egentligen ska det vara Sapere Aude), och sitter som ett Miss Lyckad (eller Miss Universum...) sidenband runt överkroppen. Det var roligt, men det var liksom inte lika exhalterande och pirrigt som det var när man provade studentmössan.
 
Vi hade genomgång i vetenskapligt skrivande, och sen har jag varit på arbetsintervju. Förstå, snart är det liksom the end of an era! Känns rätt sjukt, men samtidigt bra förstås. Lite nervös inför exjobbet, men det kommer förhoppningsvis bli jättebra. Måste komma igång och skriva och få en dialog med handledaren bara.

Det rinner

Idag hade vi kursintroduktion till examensarbetet! Det är lite läskigt faktiskt, det börjar närma sig ett slut! Däremot var inte förmiddagen särskilt givande, vi hade kunnat läsa oss till allting på Fronter. På eftermiddagen satt vi med våra studiegrupper och diskuterade lite hur vi ska skicka arbetena emellan oss och att vi skulle hålla oss till alla givna datum för när man skulle skicka sina utkast och så vidare...
 
Efter det hade jag och Madde stalltjänst, och vi gick och snorade ikapp. Stackarn har åkt på min förkylning som jag håller på att repa mig ifrån. Mest snorig nu, lite seg men inte så mycket.
 
Imorgon har vi någon föreläsning i vetenskapligt skrivande bland annat, och därefter får ni hålla era tummar! Får berätta imorrn, blir lite skrockfull.
 
Nu sitter jag och Skypear lite halvhjärtat med söstra mi. Hon och mamma kommer ner och hälsar på i februari :) Men inte innan jag har hunnit vara uppe och spännt tandställningen. Har inte fått något vidare svar ifrån Albano så jag vet inte hur det blir med besök på rehab där...
 
Var det något annat jag skulle nämna? Vet inte. På fredag ska jag klippa håret! Ska bli jätteskönt, min lugg är hur lång som helst! Och nu har vi krympt min ring också så den sitter mycket bättre :) <3
 
Äsch, puss på er rackarungar! Nu måste jag läsa lite.

Recept!

Fångade upp ett recept på morotskaka från Johannaa - hennes blogg hittar ni under mina länkar. Var sugen på det här om dagen faktiskt, så det var ju bra. Skrev ner det på en gång i min fina receptbok^^
 
Igår var jag ute på stan en sväng och letade fina papper och scrapbookingprylar att pyssla med. Det blev en kalender på akademibokhandeln (måste börja få lite koll på mitt liv - när förväntas man dyka upp var egentligen?), men inga fina papper eller snören eller klistermärken eller pennor eller nånting! Så jävla tråkigt... Slöjddetaljer är ju typ den enda braiga affären i Skara som jag kan sakna här i Skövde (om man bortser från allt kul i Stockholm eller Göteborg). Så det får bli en repa förbi där någon annan dag när man har tid, alternativt när jag åker upp i februari.
 
Jag borde fundera ut något att äta till frukost. Lunch. Brunch? Mat. Sen ska jag fixa med förberedelser av mat inför ikväll, men det tar väl inte så lång tid. Vad ska man göra egentligen? Det är jättefint väder ute! Eller förresten, det var inser jag nu när jag lyfter blicken. Nu har det dragit in gråa saker över berget. Men kanske att man ger sig ut och går en sväng ändå. När älskling vaknat, om man behagar följa med.
 
Och så kanske något att fästa blicken vid under tiden. Idéer någon?

Busted!

Idag har jag och Madde varit ute och ridit igen. Det var en pigg häst jag satte mig upp på, men tack och lov var han inte störd, bara glad och busig. Sådär så att man blir alldeles prillig i magen och skulle kunna skratta så man kiknar om man satte igång :D
Så när vi kom ut på banvallen så s-ade jag så lågt att jag knappt var säker på om jag fick fram nåt ljud, men han travade på och sen fick de galoppera en sväng också. Skönt när det har kommit så pass mycket snö igen så att den värsta ishalkan är täckt. Mysbart! Sen skrittade vi in på en väg vi testat tidigare som var så isig att vi var tvungna att vända, men idag gick det bra :)
 
Nu har jag lämnat Madde på stationen, hon skulle upp och hälsa på hästens husse och matte bland annat.
Jag borde sätta igång diskmaskinen och röja lite i köket, ser ut som om någon har släppt en bomb. Kanske dra igång lite musik eller en film också.
 
PUSS!
 
Ps. Håll tummarna för att min vårdplan blir godkänd nu, så att jag slipper revidera den igen. Ds.

Saltsjöbanan

Idag har vi haft den första av två dagar med presentationer. Tack och lov fick jag göra allt mitt idag så jag är färdig, ska bara lägga till koden på mitt arbete och skicka in det.
 
Började morgonen med frukost till tv4nyheterna där de bland annat berättade om hur ett av Saltsjöbanans tåg hade kört in i ett bostadshus inatt vid 3-tiden. Nu har jag även kollat ett klipp från aftonbladets hemsida som berättar om det, ni kan se klippet här. Det är 22-årig (alltså lika gammal som jag!?!) städerska (jag antar att hon är städerska av tågen, vad yrket annars har för relevans begriper jag inte), som har bestämt sig för att ta kommandot över det stackars tåget och kört rakt förbi spårstoppet och in i ett närliggande bostadshus. Alltså vad får folk allt ifrån?
 
Det som kan te sig som ett lite snyggt partytrick kanske ändå ska fortsätta vara en teoretisk tanke och inte skrida till verket? Tack och lov skadades ingen, men gud vad sjukt att både vara den som ringer larmcentralen - och att vara den som svarar :/
 
Den här bilden har en kompis länkat på fb, jag tyckte den var klockren!
 

Flaskhals

Idag har jag varit ute och ridit, fast jag kanske egentligen inte borde ha varit. Alltså, den här delen av landet är dåligt på att ha skogsstigar. De flesta stigar vi har testat har liksom hittat in på folks tomter, det är inte särskilt kul, för med häst blir man så påträngande och folk kan bli arga för att man trampar upp deras mark...
 
Jag har övat på min muntliga presentation och det tog 30 min istället för 15. Det betyder att jag måste springa förbi massa slides för att hinna. Jag brukar alltid oroa mig över att jag ska vara för snabb... Sen är det ju så att jag har ont i halsen och är hes som en kråka, så jag orkar inte prata så högt eller så snabbt.
Får kika igenom slidesen igen och tänka igenom vad jag kan korta ner. Förhoppningsvis är jag inte den första som gör presentationen heller så att jag inte behöver förklara varje metod och behandling punkt för punkt och på så vis också spara tid.
 
Försökte kolla in i halsen med ficklampa förut, den börjar se oroväckande ut lik nåt otrevligt som jag inte ska nämna här, utan vänta tills efter presentationerna och hoppas på att det går över, alternativt ringa vårdcentralen...
Jag fick en sån känsla av att dessa grejer alltid kommer efter varandra... Jag gillar inte att behöva ta antibiotika. Jag borde även ta med mig min kära pojkvän så han också kollas upp så att han inte går och bär på skiten så jag blir sjuk igen... Jävligt rättvist att han är sjuk i typ två dagar och jag har varit sjuk i tre och en halv och inte ett dugg närmar mig något slut. Hur boostar man sitt immunförsvar egentligen?
Säg inte träna. Det är tråkigt. Och det är vinter... :(

Mörbultad

Igår var jag och Madde ute och red. Hästen var sig själv igen, och vi trailade i skogen och hittade in på lite roliga stigar. Jag hade - inte helt oförutspått - fortfarande väldans ont i sittbenen, men det var överkomligt.
 
Kimmy hämtade mig i stallet och vi åkte till Trollhättan och firade svärföräldrarna som har och snart ska fylla år. Vi åt middag och de öppnade presenter, och sen åkte vi hem igen tack och lov. Inte för att jag egentligen hade haft något emot att stanna där, men i förrigår kväll kände jag av en analkande förkylning och igår brassade den på med ont i halsen och snorigheter.
 
Idag har jag varit en snabb sväng på stallet och blivit visad och fått lite hjälp med Kurts hovar av Maddes hovis. Han fick 50 spänn och en bit rulltårta och vi kom överens om att jag ska jobba lite varje vecka med hans framhovar och så hör jag av mig så får han fortsätta privatutbilda mig lite :) Helt rätt! Ett tillägg är att jag tycker att man alltid ska bjuda sin hovis på fika - men eftersom jag trillade av så hade jag tårtan med mig av den anledningen. I framtiden kanske det blir äggmacka eller nåt annat trevligt ^^,
 
Hemma igen satte jag direkt igång med att sammanställa powerpointpresentationen för vårdplanen, och lade dessutom till en grej om shockwave i vårdplanen som jag fick skicka om till min opponent. Hon har inte skickat sin till mig än, och hon sa att det var lugnt. Det var dessutom bara typ 10 rader så inte så mycket.
 
Nu är det äntligen klart! Imorgon ska jag öva på att presentera det, se hur lång tid det tar och om det känns som om dispositionen fungerar, och om det är något jag har missat. Förhoppningsvis blir det jättebra, måste se till att prata lagom långsamt bara...
 
Nu ska jag faktiskt sova. Imorgon blir det stallet tidigt igen. Åhh vad drygt. Vill bara sova och bli frisk :(

Duns!

Idag, såhär 2.5 år senare så har jag faktiskt trillat av hästen för första gången!
 
Det började liksom med att han kom in och var jätteotålig på gången, och ute var han spänd och studsig. Vi valde att testa att fortsätta banvallen bort förbi bygdegården. Det var om möjligt ännu blankare och halare den sträckan av vallen, och dessa jäääävla skaraborgare vet ju inte hur man vinterunderhåller vägar!! De har liksom ingen aning om vad salt och grus är, utan de bara plogar så det blir platt och blankt. Bra där. Jävla puckon.
 
Happ, så vi red bort och förbi nån gård med två travare som sprang längs staketet och fick Kurt att slänga sig lite, men det gick bra. Sen insåg vi att det blev återvändsgränd och vi fick vända om och rida förbi dem igen. Så han studsade, igen. Det gick också bra men han fick lyssna till ett antal fula ord.
 
Tillbaka på vallen så halkade han plötsligt till så pass med ett bakben att jag drämde till med foten i viltstängslet som går en bit längs med vallen då 49:an passerar ganska nära där. Oj den studsen och sen gliringen som han gjorde fick mig att glida runt, och skrika som en liten tjej, mest för att försöka få kraft att dra mig upp igen och att få stopp på Madde och Flisan framför. Tillslut fick jag ge upp och ramlade in framför. Tack och lov stannade han så jag blev inte trampad på och jag tror inte jag satte i rumpan i backen ens en gång.
 
Oj oj oj då blev jag riktigt sur, svor och stirrade ut honom och tvingade ner honom i diket för att kunna hoppa upp igen - vilket inte är det lättaste med scooteroverall med grenen nere vid knäna. Sen skämdes han ordentligt och jag tror han blev riktigt chockad över att jag ens kunde ramla av, han är ju van vid att jag sitter där uppe. Jag tror faktiskt inte att någon någonsin ramlat av honom, med tanke på att han är körhäst, och att så vitt jag vet har ingen på gamla stallet heller trillat av honom.
 
Happ, resten av vägen tillbaka gick bra, men det var som sagt halt. Han gick jätteförsiktigt men jag fick asont i rumpan och det var så obeskrivligt skönt att få sitta av! Nu har jag ont i sittbenen, är skakis i låren och kommer troligen ha ont i hela benen och vara extra öm i mina uttänjda ljumskar imorgon...

Browsing!

Kan inte låta bli - så jag googlar omkring på fina klänningar :') Längtar efter att dra ut på jakt och prova! Jag vet typ hur jag vill att den ska se ut, men det är svårt att hitta, så det är nog lättare att beskriva vad jag inte  vill ha. Det löser sig nog, det finns ju de som syr på beställning.
 
Idag har jag tvättat. Fy fan vad tråkigt det är, och det var ett enormt berg så det tog ju en stund... Imorrn ska jag ut och rida med Madde :) därefter ska jag göra min powerpoint och städa. Jag sa åt Kimmy att rensa ut sina miljoner papper som täcker soffan, jag köpte fyra tidningsställ som han kan använda istället. Han tyckte inte att jag var så rolig, men den känslan har jag haft länge nog för att det ska vara dags att städa upp nu. Knas! Men nu är det fint, ska bara dammsuga upp alla råttor under skrivbordet >.<
 
Igår kollade jag hela första säsongen Eva & Adam, tänkte fortsätta med andra säsongen nu tror jag. Sen är det ju filmen också xD Ska göra en tallrik corn flakes, sylt och mjölk. Om nom nom!
 
Längtar till i höst <3

Fire Fire

Almost thought we'd made it home
But we don't know this place at all
That's enough now dry your tears
It's been a long eleven years
 
Fire, fire, fire!
Fire from the tongues of liars
 
You're ashamed of where you're from
Crying 'cause your father's drunk
We can't die because we're young
At least that's what we heard in a song
 
Fire, fire, fire!
Fire from the tongues of liars
Fire, fire, fire!
Fire from the tongues of liars
 
You're ashamed of what you've done
Crying 'cause your father's wrong
Trying to be something new
You'll feel like you were something to prove
 
What you confuse for glory's fire
Is fire from the tongues of liars
What you confuse for glory's fire
Is fire from the tongues of liars
Oh send your rain
 
Fire, fire, fire!
Fire from the tongues of liars
(Oh send your rain)
Fire, fire, fire!
Fire from the tongues of liars
(Oh send your rain)
 
Fire, fire, fire!
Fire from the tongues of liars
(Oh send your rain)
Fire, fire, fire!
Fire from the tongues of liars
 
You're afraid of who you are (you're ashamed of where you're from)
Crying 'cause your father's gone (fire from the tongues of liars)
Dreaming 'til you hit the truth (we can't die because we're young)
You'll find that you've nothing to lose (fire from the tongues of liars)
You'll find that you've nothing to prove
 
~ Flyleaf

Det fanns en idé för den här rubriken men den försvann

Nu har jag ÄNTLIGEN skrivit klart vårdplanen! Tyvärr fick jag inte med allt som jag ville. Hade velat skriva om terapeutiskt ultraljud eller shockwave, men det fick helt enkelt inte plats och jag hade ingen direkt plan. Jag får väl helt enkelt nämna det i förbipasserande men något mer fördjupat än i själva texten. Jag har faktiskt en referensartikel som handlar om shockwave, men har tagit en helt annan fakta från den än själva terapin. Så tja, nånting kanske jag kan säga, men även säga att hästen återhämtat sig så pass bra utan att man valt att låta bli, men möjligheten erbjudits.
 
Det som återstår nu är att göra en powerpointpresentation, men det kan jag göra typ på torsdag. Imorgon är det stallet som gäller, och jag behöver andas ren frisk luft, och inte som här inne där det känns som ett bakishak - luften är tung och tjockandad som om folk legat och svettats ut alkoholångor och kräkts i papperskorgar. Tack och lov luktar det varken svett, alkohol eller spya, men det är det där varma, tunga äckliga. Och känslan av att vara åksjuk som man får efter en hel dag framför datorn...
 
Ringde vid lunch och bokade datum i september! Jätteglad och jätteprillig!
 
Nu är det Varning för Jönssonligan (älskar när sickan går i barndom), lite belöningschips (ja jag vet), och vila av hjärncellerna.
 
Skrivet 8/1 ca kl. 22.30

Pulse

Jag vet att jag har sagt i två dagar att jag ska gå upp i tid och plugga. Idag gick jag upp och åkte till stallet och skulle möta Madde vid 14, men hon kom typ 14.45 och jag var hungrig och behövde plugga. Så jag kramades och pratade lite men sen åkte jag hem. Egentligen så hade jag lika gärna kunnat följa med ut och ridit för jag har inte gjort mycket annat än laga mat och städa köket sen jag kom hem. Jag skulle behöva ta en dusch också, men jag gillar inte att duscha så sent på kvällen och lägga mig med blött hår.
 
Jag ska skriva lite hemgångsråd, övriga mediciner osv. innan jag går och lägger mig, så att jag bara har behandlingsmetoderna kvar. Eller tja, hemgångsråd kan bli svårt om jag inte bestämt mig för behandlingsmetoder än...
 
Jag satt just och kollade igenom en nytillagd facebookkompis bilder och grejer - såsom jag antar att de flesta gör med många av sina nytillagda vänner. Den här tjejen är Kimmys kompis relativt nya tjej, jättegullig verkligen. Vi träffades på juldagsfesten i Trollhättan och hon var så sjukt duktig på att sjunga. Bland hennes bilder fanns bland annat ett gäng bilder och videor från gymnasiet med en show - Pink Floyd, The Wall. OHMIGOD! Nu älskar jag den här tjejen nåt fasligt mycket!
 
Pappa har gett mig och lillasyster i julklapp att gå och se The Wall på Ullevi i sommar! It shall be awesome!
Så nu blev jag inspirerad och slog på Pulse på YouTube och lyssnar på. Det är pappa och barndom för mig <3 Borde väl kanske börja titta på och lyssna på The Wall istället, så man är lite förberedd ;)
 
Hoppas ni alla har en bra helg!

Tankekramp

Pratade med Martina om vårdplanen, hon sa att hennes har legat på is och att den inte kommer att bli så bra. Jag sa att min går genom djup lervälling - tungt och långsamt men framåt.
 
Imorgon måste jag se till att faktiskt gå upp i tid (sjukt, jag vet!), och plugga både på förmiddagen och när jag kommer tillbaka från stallet. Jag ska börja skriva på utvärderingstekniker, men än så länge är jag inte helt säker på vad jag kan skriva... Hältundersökningar, uppföljande röntgen, sårbedömning, smärtbedömning. Range of motion är lite svårt på häst, men man kan göra det. Det finns stora goniometrar för användning på häst, men det är tungt. Får se om jag hittar nån artikel på det på häst.
Sen är det behandlingmetoder, behandlingsprotokoll, mål/delmål, tidsaspekter, hemgångsråd, och övrigt. Det blir nog bra det här...
 
Idag var jag ute med Kurt och Flisan på promenad. Knashästar säger jag bara. Flisan brunstar som en tok och fläckvis är det fortfarande massa is ute så det var lite halvjobbigt att gå. Så när de nödvändigtvis måste gå efter varandra så stannar Flisan och stoppar hela tåget. Bra där. Tur bara att jag inte följde min första plan att rida och ta henne på släp. När vi gick förbi granngården med massa unghästar i en hage fick hon spunk, och hon lyssnar inte riktigt på en utan går typ över en. Men det gick bra till slut. Knashästar säger jag! Trots detta slog tanken mig att de skulle se väldigt bra ut med dem som parhästar och önskade mig en parsele och vagn... ^^
 
Nu ska jag se om jag kan hitta nånting att skriva under behandlingsmetoder och klämma in några rader till innan det är dags att lägga ner för dagen.
 

2013

Jag funderade på om jag skulle nämna lite grejer som hänt under 2012 som en sammanfattning, men jag kom fram till att jag egentligen inte har något särskilt att berätta. Eller alltså, självklart har det hänt en hel del viktiga saker; jag har flyttat ihop och förlovat mig med världens finaste kille, jag har flyttat ner hästen, jag har jobbat och haft praktik och lärt mig massor om mitt framtida jobb, jag har varit en sväng till Malta...
 
Okej nu blev det en liten sammanfattning trots allt. Men det känns som om allt är en sammanflätad massa, och förutom de sakerna, så har det egentligen inte hänt något. Men rätta mig gärna om jag har fel, ni har ju trots allt följt mig ett tag :)
 
Idag har jag sett sista Batmanfilmen - The Dark Knight Rises. Den var awesome! Fast jag tycker nog att the Joker var coolare än Bane. Kanske för att Heath Ledger var en av mina manliga favoritskådisar innan han dog, kanske för att jag gillar freaks.
 
På nyår var vi i Trollhättan och firade på en trevlig fest med trevligt folk där jag inte direkt kände någon, men det var Malins, Linus och Kimmys kompisar som jag träffat de flesta någon gång tidigare, så det var himla trevligt. Det bjöds på god trerätters och jag blev särbehandlad med quornfilé till varmrätten och glass istället för pannacotta - härligt! :D Det är omtänksamhet, när man kommer som sent anmäld istället för någon annan, och typ verkade vara den enda vegeterianen. Den enda i alla fall som inte bortser från gelatin som om det inte vore köttprodukter...
God mat, dricka och roliga lekar senare, var dansgolvet öppet och kriget mellan hårdrock och dance/house var igång! Skönt när man egentligen fixar både och, även om man kanske föredrar det ena över det andra. Vid tolvslaget klev vi alla ut på verandan till lokalen och såg ut över fotbollsplanen och såg fyverkerierna smälla längs hela "horisonten". Härligt! :D
 
Hoppas alla hade ett trevligt nyårsfirande, att alla hade ett bra 2013 och att alla får ett grymt 2013!