Uppsägning

I onsdags kväll åkte jag passande nog ifrån min mobiltelefon, och jag hade inte heller med mig min kära dator. Därför fick jag låna mobil fredag eftermiddag och fick tag på syster så vi kunde mötas i stan för att ta oss ut till landstället. Det gick ju bra tillslut, och sen fick jag ju min mobil också : P

Lördag ringde min ängel och vi kom fram till att jag skulle jobba med henne istället från och med tisdag. Därför har jag dels varit lättat över situationer, och dels varit fruktansvärt nervös över hur dagen idag skulle gå. Men jag åkte dit och jobbade och berättade att jag kan inte längre jobba där av olika personliga anledningar.

Det gick trots min nervositet bra, och jag fick behålla mitt förskott på 1500 vilket vi tackar och bockar för då lönen inte är mycket att hurra över - snarare tvärtom. Lite så att thailändarna som plockar bär tjänar bättre än jag har gjort.

Det skönaste med hela situationen är att jag får vara hemma, och jag kommer ha möjlighet att vara med familj, vänner och min häst.

Nu ropar porslinsexpressen! Herrå!


Morgonstund har Vitamin D i mun!

Nu är jag hemma idag, för att sen jobba torsdag, fredag och sen åka till lådna fredag kväll och vara ledig i helgen. ÄNTLIGEN ställer jag om tillbaka till helgledigt igen! Det är rätt värdelöst att vara ledig när andra jobbar >.<

Hade väl velat åka och fixa på vagnen idag, ringde Renée igårkväll. Då hade hon dåligt batteri och skulle precis ut och rida och skulle ringa tillbaka. Åh jo eller hur... Så tja, jag vaknade tidigt och gjorde frukost. Sen lade jag mig i solen på balkongen - har inte legat och bara solat på typ hela sommaren (!!!!!). Hur fan går tiden så fort när man verkligen behöver den att gå långsamt, och ändå vill att den ska skynda på? Fan att det ska vara så dåligt betalt, jag har inte råd att vara ledig : (

Ska försöka räkna lite på hur mycket jag får om jag bara skulle jobba tre veckor i augusti, det skulle vara skönt att ha en vecka ledigt innan skolan... : /

Näe nu ska jag göra pasta och matvete till kvällens pastasallad - vi ska åka till Flaten om vädret håller i sig : )


Kärt barn har många... Neeeee... hehehe

Har nu ätit upp alla mina amerikanska pannkakor!! >.< Det är lite sugit, för de var jävligt goda... Värmde på fyra på en tallrik och bröt sedan små bitar och doppade i sirap, om nom nom!

Nu sitter jag och kollar på Cake Boss, och innan dess Ultimate Cake Off - blir man sugen eller vad? Jag har varit på värsta svullhumöret hur länge som helst - och jag känner att jag inte får utlopp för det! Jag är svullosublimerad och tar ut det genom att frossa i amerikanska pannkakor med sirap! xD
Här är hemsidan till Cake Boss - bläddra runt och kolla vilka häftiga tårtor han gör!
http://www.carlosbakery.com/

Idag har jag stått på Skyliften nästan hela dagen och målat över halva gaveln. Efter det hjälptes jag och Micke åt att sätta upp läkten. Grejen nu är att vi ska flytta på liften så jag imorrn kan måla och vi kan läkta resten, för imorrn ska han lämna tillbaka den. Det är ju jävligt snålt med tid kan jag tycka, även om det som är kvar är mycket mindre, och jag han måla klart allt det jag hann innan lunch... Jaja. Växla upp imorrn så det blir klart.

När vi skulle ta in hästarna idag hade fyra av sex hästar ADHD. Jag förstår det inte, för jag tycker att oavsett om man inte har något särskilt förhållande hästen och människan emellan, och inte har hunnit bygga upp ett starkt förtroende, så tycker jag att det är fullständigt oacceptabelt när en häst får spunk utan anledning, eller för att en annan häst i en hage brallar loss. Jag blir asförbannad och vrålar och bråkar tillbaka - en 600kgs klump ska fanimej inte bara springa över mig! Jag känner mig som en ettrig Lilla My. Särskilt detta tänker jag på stoet med sin åring. Varje dag släpper vi ut dem och tar in dem. Och ändå beter hon sig vid varje insläpp som om det vore sista gången hon såg sin dotter (som jag personligen tycker borde ha avvants för länge sen) och försöker köra över mig. Oh jävlar idag blev jag så förbannad på att hon försökte springa rakt över mig OCH resa när jag skulle öppna grinden sig så jag kängade till henne ordentligt på bringan.

Så härmed har jag liksom gett alla freakhästar varsina nya namn;
Psykoria - psykfall rakt igenom
Soknäpp - ettårigt fuxsto, behöver jag säga mer?
Cherokee - kallar henne för alla möjliga varianter av knäpp, men hon är egentligen mest en fegis
Viktoria - fjollan fick tjejversionen av sitt namn
Tinnituss - gnäggar i en volym och en tonart som naturen aldrig menat skapa
Bojen - knäpp, ibland lite odräglig, men störst personlighet och med mest djup av alla freaks - min favorit so far

Näe nu ska jag se nytt avsnitt LA Ink


Tea Party

Nu har jag jobbat klart - börjat måla på gaveln. Skylift är awesome^^ Har även varit ute och sprungit i drygt 30 minuter. Kändes jävligt bra såhär i efterhand, men jag kände att jag verkligen pressade mig till gränsen vilket var illa, för jag vet att sist jag sprang hade det varit en baggis...

Jaja, eftersom du ändå sitter här och läser, så kan du slå på den här videon och spana in Kerli. Häftig brud och grym låt - den körde vi bland annat på muffinparty, en annan remix tror jag dock.
Welcome to the Tea Party
Want to be my VIP?
Didn't RSVP?
That's ok (that's ok)
Welcome to the Tea Party (oh oh, oh oh)
Want to be my VIP?
When I'm all steamed up
Hear me shout
Tip me over and pour me out

Your appetite is flex
I got the table set
Don't get your dribble on my t-t-t-table yet

I got the goodies baked
Got more than you can take
Just try and nibble on my bisquits and rainbow cakes

Let's be traditional
And non-commissional
Elbows down and pinkies up
That's the way you sip my cup

Welcome to the Tea Party (oh oh, oh oh)
Want to be my VIP? (oh oh, oh oh)
You didn't RSVP
That's ok, that's ok (oh oh, oh oh)
Welcome to the Tea Party (oh oh, oh oh)
Want to be my VIP?
When I'm all steamed up
Hear me shout
Tip me over and pour me out

Try not to move so fast
You know dessert comes last
I'm a lady futhah muckah!
Try to show some class

Down to the last cup
We keep it boiling hot
We keep the party moving till we drink the last drop

Let's be traditional
And non-commissional
Elbows down and pinkies up
That's the way you sip my cup!

Welcome to the Tea Party (oh oh, oh oh)
Want to be my VIP? (oh oh, oh oh)
You didn't RSVP? (oh oh, oh oh)
That's ok, that's ok (oh oh, oh oh)
Welcome to the Tea Party (oh oh, oh oh)
Want to be my VIP?
When I'm all steamed up
Hear me shout
Tip me over and pour me out

I know this night is like no other
You're not just another (pour me out)

I know it's only getting better
As long as we're together (pour me out)

I know this night is like no other
You're not just another

Welcome to the Tea Party (oh oh, oh oh)
Want to be my VIP? (oh oh, oh oh)
You didn't RSVP? (oh oh, oh oh)
That's ok, that's ok (oh oh, oh oh)
Welcome to the Tea Party (oh oh, oh oh)
Want to be my VIP?
When I'm all steamed up
Hear me shout
Tip me over and pour me out

~ Kerli

Vildsvin

Nu sitter jag och lyssnar till "50 år med Evert Taube på Gröna Lund". Har ätit mannagrynsgröt och några amerikanska pannkakor till lunch. Micke har åkt och hämtar en Skylift så vi kan börja måla och läkta på gavlarna - äntligen! Ska bli himla snyggt : ) Det enda kvar efter det är V-fönstergallrena som skeppas från Tyskland, så vi kan läkta under fönstrena också.

Jag ska bara se en stund till, diska upp lite och sen återgå till målandet inne i blivande torkrummet. Förhoppningsvis hinner jag göra det innan han kommer tillbaka, men antagligen kommer jag att hitta honom ståendes och måla gaveln.. xD

Har även kollat lite kort kort info om vad man gör om man stöter på ett vildsvin - det finns nämligen sådana här ute. Eftersom jag ska dra ut och springa här snart så vill jag inte möta ett sådant utan att ha någon idé om vad man ska förvänta sig. Delvis finns det hus och platser där man kan störta in/upp och gömma sig, men stora delar av vägen är det bara skog. Då gäller det som misstänkt helt enkelt att vänta och se om den tänker anfalla, och i så fall hitta närmsta stora sten eller klätterbara träd - inget överraskande alltså. Men ändå. Det är stora djur, och de må ha korta ben, men de kan springa jävligt mycket fortare än jag...

Här är en kommentar jag hittade som jag skrattade lite åt:

"fotografera det.

vildsvin ser skitdåligt. om du möter det på en stig, gå åt sidan. det följer stigen, men kan mycket väl vara omedveten om dig."

Knasigt... x3

Aja.. hörs sen!


Fredag = Måndag

Det känns lite drygt att när andras vecka tar slut så har min precis börjat. Dock har jag pratat med Lena nu om att försöka lägga om så jag får nästa helg ledig. Jag får väl prata med henne mer när hon försökt lösa det så att jag kan få resten av helgerna som helger också, som alla andra (som inte har semester helt och hållet förstås).

Det regnade imorse och förmiddags och jag var tvungen att fylla på vatten i alla hagar, släpa fram och tillbaka på den där jävla slangen, och trycket är så dåligt att det tar jättelång tid om man ska stå och passa på varje, men de hinner fyllas upp om man går till stallet och tillbaka.. Pest eller kolera helt enkelt.

Stalltjänst och målat har den här dagen gått ut på. Slappt och skönt, men jag har varit riktigt seg. Jag känner inte att jag suger åt mig någon positiv energi. Det spelar ingen roll om jag sover och är fysiskt utvilad - jag behöver verkligen en mental semester, vilket jag inte kommer få innan skolan börjar igen. Åhhh morr.

Bytte till kigurumin, läste två kapitel Grottbjörnens folk, värmde lite paj och har nu sett halv 8 hos mig. Nu ska jag lyssna lite på Kerli, eventuellt se wannabe Stadskampen innan det är Nile City om en timme, sedan kvällsfodra och sedan sova.

Här är min mat för veckan!

 Broccoli, champinjon och ostpaj

  Pizzabullar med tomatsås, ost, champinjoner, ananas och oregano

  Amerikanska pannkakor - serveras såklart med sirap : )

Lev för att äta!

Idag lagar jag mat helt enkelt! Jag vill inte behöva gå hungrig för att jag inte har pengar - så jag förbereder mig inför veckan här hemma med de medel jag kan hitta. Jag har nu fyllt en glassburk med pizzabullar med svamp och ananas och ost, och nu kokar broccoli upp på spisen så jag ska kunna göra en broccoli, svamp och ostpaj : )
När det är klart ska jag vila en stund, och för kvällen göra amerikanska pannkakor. Har tvättat och förberett att ta med mannagryn så jag kan äta gröt till frukost, och ska ta med lite bröd. Jag kanske inte blir lika utsvulten den här veckan >.<

Tänkte gå och väga mig förresten, se om jag gick ner nåt jag inte borde. I och för sig har jag svullat de här två dagarna hemma som vi gått på bio xD Men det är inget nyttigt, det är sånt som bara går igenom. Eller? xD

Tillbaka! Nog för att det är lågt, men det var inte lågt för att vara jag. Det kanske visar sig senare, vad vet jag...

Eftersom det är Martinas sista dag och hon sen har semester i två veckor så måste jag åka upp ikväll för att ta hästarna imorrn bitti. Jag åker så sent jag bara kan, utan att bli för sent i säng förstås. Ska ju bara steka pannkakor... xD

Näe nu tillbaka till matlagningen! Herrå!


Harry Potter & the Deathly Hallows part 2 - All Ends Here!

Igår var en låååång dag på jobbet, samtidigt hade vi typ inget att göra, så det var mest en transportsträcka tills dess att jag skulle få åka hem.

Alldeles för mycket för sent kom jag tillslut iväg, hann hem och lämna väska, byta om, äta macka och flingor för att sen skynda till bussen mot Kungens Kurva. Där var vi typ en timme innan filmen började, så vi passade på att rita ett dark mark på min arm xD Det var inte alls lika många utklädda som det brukar vara, å andra sidan var vi "bara" på Heron. Antar att det var värre på Sergel. Pratade nyss med pappa och han hjälper mig att fixa en biljett så jag kan följa med syster och Elin dit ikväll! Yay!

Filmen ja, den var jättebra! Spoileralert - den började med en kortkortkort bit av hur första delen slutade, och sen körde den bara på som om det vore samma film - well duh, det är det ju.
Det var mycket action, mycket håll i gång, mycket fighter. Professor McGonagall och Molly Weasley fick stora applåder vid ett par tillfällen : D
Finns inte så mycket att säga om filmen egentligen - det händer ju mycket mer i första delen, den täcker större delen av boken. Men det behövdes ändå två timmar för att få med allt det här som hände i den här andra delen.

Jag tycker helt klart att de båda är en succe och jag är personligen mycket nöjd med hur den tog form. Det var ett tag sen jag läste boken förstås, men ändå. David Yates är en bra regisör, även om jag inte riktigt förstod hur han tänkte när han tände eld på The Burrow >.<

När vi kom ut 02.07 från biografen inser vi att bussen inte går längre, och inte heller någon nattbuss. Vi promenerade till Älvsjö, och fick vänta en halvtimme på buss till Högdalen, byta till ersättningsbuss mot Gullmars och där ta sista nattbussen hem. Vi var hemma tjugo över fem på ett ungefär. Alltså, helt sinnessjukt. Hur kan 173an INTE gå på natten? Och hur kan det INTE gå en nattbuss den sträckan?

Nu har vi i alla fall sovit några timmar, gick upp och tog frukost och såg part 1, för att sedan se till att komma med på finalen ikväll igen. Älskar dig pappa, pappa fixar^^ xD


Middag för en modell

Idag består min middag av en skål müsli med mjölk, lite färska hallon, och en tallrik makaroner - utan något på. Eventuellt blir det en bulle sen.

Nog för att en modell antagligen skulle äta mindre - alternativt nyttigare... x3 Jag ska väga mig när jag kommer hem, har förmodligen gått ner den här veckan för att jag inte haft några pengar att handla mat. Tur att jag hade mat med mig första dagarna. När jag kommer hem ska jag göra 1000 pannkakor, paj och pizzabullar att ta med hit för nästa arbetsvecka...

Idag fick vi upp resten av sponten på väggen, vi har målat lite mer på ena gaveln, och vi har meckat grindar till hagar. Vi hade en rätt lång paus mitt på dagen, vi åt och såg på tv och sov. Skönt.

Martina skulle ut och rida på Cherokee, så jag följde med och fick se vägen in i skogen och bort mot stenbrottet och vägen mot sjön. Nu när mina lungor har slutat rossla så tänker jag ta med mig mina träningskläder nästa vecka så jag kan dra ut och springa. Förhoppningsvis kan man ta springturen lite tidigare på dagen, så man slipper möten med vildsvin - fett mycket läskigare än en älg jö! : O

Imorrn blir det Harry Potter 7 pt 2!

Natti natti! <3


Headline lost - If found, please return here

Idag har varit ännu en lång dag. Igår kväll var jag, Martina och hennes familj bjudna på middag hos våra kära arbetsgivare. Gratis är gott - och god gratis mat är jättegott!
Gravad grillade laxfiléer, färskpotatis, sås på gräddfil, kryddor och röd rom, ost och broccolipaj, sallad, och rabarberpaj med vispgrädde som avslutning - OM NOM NOOOOM! Fick en Laphroaig : P Det är typ gott och äckligt samtidigt. Det luktar gott, och första smaken är rätt god, men när man svalt och får eftersmaken så vill jag typ kräkas xD Då är ett glas vatten vid sidan av väldigt bra ; )

Imorse var astungt att kliva ur sängen. Det enda som gick att få in på tvn var 4an och 6an - det ena Teletubbies och det andra TV-shop. Alltså. Morr för tidiga lördagsmorgnar >.<
Imorrn bitti är det förhoppningsvis något bättre, om inte annat så finns det fler kanaler nu då Micke fixade med nytt boxerkort.

Idag har jag dels skurat och målat klart i Boyens box så den är klar tills imorrn eftermiddag när han kommer tillbaka. Jag och Micke har hjälpts åt att sätta upp sponten på ena sidan av väggarna som vi har isolerat och börjat sponta.

Imorrn ska jag köra in hösilagebalarna som rullats idag - ungefär 60 stycken ska hämtas och ställas upp. Vaaaarmt - men roligt och enkelt att hålla på med. Traktor <3

Linnea har fixat biljetter till oss på smygpremiären av Harry Potter pt2 på Heron på tisdag midnatt! : D Awesome!

Nu ska jag ta min bok och min vattenflaska och placera mig i sängen för att sedan sova så länge det bara går. Helst fem kvart i timmen som morfar sa^^


Månadens Lista - Juli

Den här listan är en kort lista på olika sätt att benämna någon som kanske inte riktigt ligger på samma intellektuella plan som en själv.Bakom Flötet

--> Inte alla hästar hemma/i stallet

--> Inte alla getter i hagen

--> Hissen går inte ända upp

--> Inte alla flingor i paketet

--> Inte alla chips i påsen

--> Inte alla läsk i backen

--> Inte alla spik i asken

~ Inte den vassaste kniven i lådan

~


Somrigt

Idag har jag velat bada, men det blev inget. Tog ett kvällsdopp igår med syster, där satt en kille på berget med en svart ungkatt, vet inte om det var hans eller bara en väldigt social katt, men den kom fram och hälsade och följde med ut på bryggan vilket var lite jobbigt när vi skulle dyka i.. x3

Igår red jag även ut på Kurre själv, red på kandar på Postkandaret, det vill säga två tyglar men på samma bett, ett överst som blir som bridong och en längst ner som stångtygel. Gick förvånandsvärt bra, han var jätteduktig och jag var stolt igen^^ Vi tränade på igångsättingar till både skritt, trav och galopp från halt, och sen halt igen. När vi red ner för en backe så kom en cykel och drog förbi på den korsande vägen. Vi skulle åt samma håll, och när den började försvinna i kurvan så gnäggade han efter den!! Söööt men knäpp häst jag har xD

Idag har jag varit med syrran och Elin på Nacka Forum. En flanellskjorta, ett par strumpbyxor och en ansiktsmask för ikväll blev det, och lite thaiwok med nudlar, om nom nom^^

Nu är jag hemma hos mamma, jag är sugen på mer jordgubbar... Eller chips. Mmm salt...

Trodde min moster skulle vara här idag, men hon dyker liksom inte upp, så jag ska dra igen ytterdörren och hoppa i duschen. Åker till jobbet imorrn bitti, ska bara ringa och höra om skjuts imorrn sista biten från bussen.

Herrå!


Born This Way

[It doesn't matter if you love him, or capital H-I-M
Just put your paws up
'Cause you were born this way, baby]

My mama told me when I was young
We are all born superstars
She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

There's nothing wrong with loving who you are
She said, 'cause He made you perfect, babe
So hold your head up, girl and you'll go far
Listen to me when I say

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way, born this way

Ooh, there ain't no other way, baby, I was born this way
Baby, I was born this way
Ooh, there ain't no other way, baby, I was born this way
I'm on the right track baby, I was born this way

Don't be a drag, just be a queen
Don't be a drag, just be a queen
Don't be a drag, just be a queen
Don't be

Give yourself prudence and love your friends
Subway kid, rejoice of truth
In the religion of the insecure
I must be myself, respect my youth

A different lover is not a sin
Believe capital H-I-M
I love my life, I love this record and
Mi amore vole fe yah

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way, born this way

Ooh, there ain't no other way, baby, I was born this way
Baby, I was born this way
Ooh, there ain't no other way, baby, I was born this way
I'm on the right track baby, I was born this way

Don't be a drag, just be a queen
Wheter you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're Lebanese, you're orient

Wheter life's disabilities
Left you outcast, bullied or teased
Rejoice and love yourself today
'Cause baby you were born this way

No matter gay, straight or bi
Lesbian, transgendered life
I'm on the right track baby
I was born to survive

No matter black, white or beige
Chola or orient made
I'm on the right track baby
I was born to be brave

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track baby
I was born this way, born this way

Ooh, there ain't no other way, baby, I was born this way
Baby, I was born this way
Ooh, there ain't no other way, baby, I was born this way
I'm on the right track baby, I was born this way
I was born this way, hey
I was born this way, hey
I'm on the right track baby, I was born this way, hey

I was born this way, hey
I was born this way, hey
I'm on the right track baby, I was born this way, hey

 ~ Lady Gaga


Chevrolet Suburban

Idag har varit en låååååång dag. Martinas klocka ringde 20 minuter för tidigt igår, och 10 minuter för tidigt imorse, vilket gör mig rätt frustrerad, då snooze inte är min grej x3

Vi har skurat och målat två boxar, flyttat på tre bäddar in i nya stallet så att Micke kan riva och bygga om i gamla delen, och allmänt jobbat hårt. Jag låg och läste på lunchen och somnade i boken xD

Nu har jag kommit hem - skönt att jobba tre dagar och vara ledig två^^ Pappa ville ha tillbaka bilen för nånting imorrn, och jag vill rida, så jag åker ut till Värmdö strax, ska bara äta jordgubbar med moster : )

Puss och kram


Rabarbergrön

I lägenheten i Skara har vi en diskhorensare som är grön - rabarbergrön minns jag att Fesk kallade den någon gång, och jag tyckte det lät så fint^^

Mamma har kokat rabarberkräm och jag fick med mig i en yoghurthink, åt nyss en liten portion med mjölk. Om nom nom, men jag känner att det blev liksom en hinna över tänder och tandkött, lite som när man äter en omogen banan ._____.

Idag har jag tömt de sista två boxarna på strö, och vi har även hunnit med att skura ur dem och måla - väldigt duktigt av oss.
När vi skulle ta in muppbrudarna så tappade jag åringen - hon stack in i en hage som var precis brevid. Lena kom ut och vi höll upp slangen som ett staket, och sen fick hon tag på henne.
Det började med att hon höll på och skuttade runt och stegrade, och sen när vi var jättenära stallet så gjorde hon en piruett och repet gled ur mina blanka handskar... Jaja, det var dagens äventyr xD

Imorgon åker jag hem igen, skönt. Ledig två dagar, fast jag trodde att jag bara var ledig en, vilket var en trevlig överaskning : )

Nu ska jag lyssna på EA och läsa lite i min bok, pöss


You make me wanna die

Igår var vi och firade morfars bror med tårta, kaka och bulle, han har fyllt 89. Sen åkte mamma och syrran upp till Dalarna, medan jag åkte till Jordbro till Hannapanna och grillade, spelade kubb, kastade hästsko och spelade "Med andra ord". Det var vi, Kenneth, Håkan, Kurre, Elin och Mathias - vi hade jättetrevligt, tyvärr kom jag inte därifrån förrän runt elva på kvällen, och till Norrtälje halv ett.

Vaknade imorse strax efter fem av att marken skakar av all åska, det måste ha varit precis ute på vallen utanför huset. Stängde fönstrena för det regnade och blåste också så jag kunde inte somna om.

Dagen bjöd på något så trevligt som att ryktet om att muppen i stallet skulle ta alla hästar och flytta - äntligen visade sig stämma! Medan jag stod med röjsågen och trimmade kanterna på paddocken så körde en karavan av lastbil och två eller tre hästtransporter förbi. Det var nästan så vi hoppade av lycka allihopa!

Jag bestämde mig för att det var dags att på en gång börja slänga ut det gamla och göra plats för det nya - så jag började tömma boxarna på strö. Tre fulla och en med lite i hann jag tömma - Jennifer tömde nästan en hel, men jag bestämde att det kommer en morgondag också, och gick för att laga mat. Nu har jag ätit och sett sista avsnittet av säsong två av Glee : O Nu får jag helt enkelt fokusera på att läsa ut boken - har sett både Passion och Darkest Mercy i bokaffärerna, men hade inte råd då, och jag måste ju ändå läsa ut den här som sagt..

Näe, c/o Segemyhr snart, lite musik och diska först.


Phew!

Idag vaknade jag flera gånger, men gick upp vid 9, för det är så sjukt varmt och klibbigt! Äckligt att vakna av att vara klibbig och svettig i nacken och hårbotten... Så jag gick upp och åt frukost och såg på Bolt - upptäckte att det var ett roligt klipp med Rhino efter eftertexterna^^

Sen åkte jag till Gräsis och meckade med vagnen. Har tagit bort sätena och ryggstöden, ska göra nya plyfaskivor där, då de har blivit ruttna på vissa ställen >.< Skumgummit och tyget går däremot att återanvända, ska bara göras rent ordentligt - pinsamt med rostfläckar i ryggen på någons brudklänning xD

Nu är jag tillbaka hemma, har fått lön för juni och förskott på 1500 så jag slapp låna av mamma för den här månaden också. Nu har jag några slantar kvar, och jag ska vara supersnål på mat, och jag ska inte köpa någonting - eventuellt selpinnar till lokselen, om det skulle komma till att det blir körningar. Just nu har jag en dålig känsla av att sommaren kommer springa förbi... : (

Sandra ska komma förbi och låna nyckel till lägenheten i Skara, hon skulle på bröllop och hade ingenstans att ta vägen då saker inte blivit som de skulle helt enkelt.

Om man skulle ta och se lite Glee, bara ett par avsnitt kvar nu : )