Working through the knots

Sedan sist har jag varit ute på Värmdö och andats ut.

Jag började med att åka ut onsdag kväll till min käre far, för att spendera torsdagen med att leka djursjukskötare - vilket är det närmaste mitt framtida yrke jag kommer komma den här sommaren.
Jag har fått ge insulin subcutant till hunden som har diagnostiserats med diabetes. Veterinären (som för övrigt är densamme som jag var på intervju hos) ville ha kontroller varannan timme för reglering av insulindos, så jag fick helt enkelt ta urinprov och blodprov med stickpenna i örat ett antal gånger den dagen. Gick bra, förutom att jag en gång råkade sticka mig själv i fingret - igenom hans öra! Förstå vad knasigt det blev - vilket blod skulle på mätaren egentligen? xD Och ibland ville inte mätaren samarbeta, men tillslut tror jag att vi fick kläm på det. Stackars sönderperforerade hund >.<

Efter det har jag varit hos Renée. Har passat hundar på fredagen, och sen på lördagen drog vi faktiskt ut och red över Djuröbron med eskorthjälp från min far med bil bakom. En del är såna jävla idioter och försöker köra om tre hästar och en bil. Men vi klarade oss åt bägge hållen, och jag gick miste om en bröllopskörning uppe vid kyrkan. Men vi är glada över prestationen och jag är superstolt ägare åt Kurredutten <3

Dagen som passerat har jag tagit mig in till min mor igen. Jag har tyvärr varit tvungen att plocka ur mina dreads för den här gången. Känns tomt och lite naket. Det är samtidigt jävligt skönt att kunna dra fingrarna igenom håret och känna hur det fladdrar i vinden..^^
Vi har suttit på en filt vid fältet och lyssnat på musik, blåst såpbubblor och spelat tre i rad.
Vi har gjort marängswiss och sett på Edward Scissorhands. Hur har jag missat att se den tidigare? It's so fluffy I'm going to die!!!
Har nu även sett klart sista avsnittet första säsongen av Glee, och första avsnittet andra säsongen.

Den analkande dagen ska jag renskriva min praktikrapport - nej jag har inte gjort alls mycket på den - och ska även hitta min väg till ett bibliotek och fixa lite källor... Ska hjälpa mamma att hämta mormors bil också, uuuuusch. Muppbil.

Last but not least I just want to say; FUCK YOU. I don't need you, and you're not worth my attention - You sure made that clear yourself.


Magknip

Det liksom kniper till i magen och jag blir varm i huvudet. På ett dåligt sätt.
Jag vet inte hur jag ska kunna sova inatt.

Alltså jag tycker att man kan berätta på en gång om något sånt här händer, så jag slipper sukta i flera veckor för att sen få det som en hink iskallt vatten över huvudet.

Är det bristen; eller snarare tvärtom som har orsakat det? Hade det kunnat förhindrats eller var det en slump?

Herregud jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Det enda som är säkert är att jag har ljugit för mig själv och jag har hela tiden vetat om det. Men jag trodde ändå att det skulle vara en lite smidigare övergång... Seriöst. Trodde du var mer man än så.

Nu släpper jag hämningarna, första bästa - here I come!

Just shoot me

Fan.
Helvetes.
Jävla.
Skit.

Något taskigt.

Är det jag?

Säg inte att jag inte har försökt.

Fan.

Retard

I lördags såg jag alldeles för många avsnitt Glee - hittade äntligen hur man gjorde för att se dem! Hittade även de senaste tre avsnitter tbbt och kikade in dem innan jag bestämde mig för att ringa Renée och fråga om jag fick komma ut - vilket jag gjorde.

I söndags skulle Åsa ha kommit ut och provridit Kurt, men Renée hade redan bestämt med Johny och Tes att rida tidigt så det får helt enkelt bli så att vi får försöka hinna med det på torsdag när jag ska ta glukosen på Täppas.
Men det gick bra att rida, försökte rida igenom honom lite, märkte att han var lite stelare i vänster. Bortsett från det var han ganska pigg och vi red upp för den riktigt branta backen mot Tavastboda och sen ner skogsstigen som jag inte ridit på ett par år nu, vilket var kul  : )

Efter det åkte vi in till sjukan och hälsade på hennes pappa och firade hans födelsedag, och sen åkte vi tillbaka hem till henne.

Idag har vi jobbat 12-18 på dagiset och det har känts som om dagen aldrig skulle ta slut! För det första var vi bara med på en promenad till rastgården, och sen var jag bara med ut på en eftermiddagspromenad. Därefter handlade det bara om att hålla hundarna lugna och invänta hämtning mellan tre och sex. Tre timmar dötid. Och samma sak imorrn igen.
Ska dock baka en liten rabarberrulltårta nu att ta med och fika på.

Så herrå!


Becoming Insane

Idag åkte lillasyster till landet för att hjälpa mamma och moster med lite grovsopor och allt vad det var.
Idag är det synth-picknick på Gärdet.
Det känns som om jag inte känner någon här längre .______.
Det känns som om jag vill till Göteborg och hänga med Heléne och gängen där. Gärna Åsa och Linnéa också, men de kan få bli lite större först.
Jag ville verkligen gå på picknicken - ha med nåt att äta och dricka, lite såpbubblor och en filt. Men jag går inte på sånt själv - det verkar lite weird att bara ragga upp nån att sätta sig hos - även om synthare är jättemysiga och trevliga. Däremot känner jag mig lite som en stalker just nu; så ett par kompisar att hänga med hade varit en bra ursäkt eller täckmantel eller vad du vill. Att göra en favorit i repris "Jaså är du också här?" känns inte särskilt lockande. Hade allra helst fått ett "Men kan du inte hänga på då?".

Herregud. När de här åren är över tar jag definitivt hästen och drar ner till Götet.

Har inte kunnat bestämma mig idag för om jag ville vara kvar här eller dra ut till stallet. Problemet var att jag ville hitta någon att ta med mig till stan, but nobody comes to mind. Ingen som finns här i närheten i alla fall och som skulle uppskatta det. Skit också. Var syrran tvungen att dra? Med lite bättre framförhållning hade man kanske kunnat göra det lite smidigt?
Ska se klart två avsnitt tbbt till, sen drar jag väl antagligen ut, vi får se. Ska ringa R sen och höra, för Åsa kommer ut och får rida Kurt imorrn. Funderar på om jag ska ta ut och tömköra honom senare ikväll.

Gårdagens eufori har återigen övergått i melankoli.

Wake me up before I change again
Remind me the story that I won't get insane
Tell me why it's always the same
Explain me the reason why I'm so much in pain

(Becoming Insane ~ Infected Mushroom)


Pure Happiness

Idag började vi tidigt, och jag hade jättesvårt att gå upp. Men jag gjorde det tillslut i alla fall, och det var en halvlångsam dag. Men det funkade bra, jag hoppade in och myste lite med Romeo och Rasmus en stund, vackra pojkar : ) Har även smackat med Alba, Wilmer och Love (som jag har döpt om till Herbert the Pervert).

Kom hem och hitttade äntligen hur man ser på Glee på nätet, så jag såg Wheels, och sen kom syster och såg slutet med mig. Vi gick och hämtade bror på dagis och sen tog vi packningen och mötte mamma och sen gick vi från Gamla Stan bort till Strömkajen. De är väl inte ute än på en halvtimme, 40 minuter kan jag tänka.. Eller så är de ute typ nu. Minns inte. Skit samma.

Syster ville gå genom Kungsan så det gjorde vi. Där hade de nå montrar om forskning och fonder och hej och hå. Bland annat Karolinska Institutet, vilka delade ut heliumballonger, så jag var ju bara tvungen att ta en!^^ Så sen satte vi oss på gräset och blåste bubblor, hade en ballong och sen kom plötsligt en indier upp och undrar om vi vill ha en varsin GB Sandwich för att de hade köpt fel eller för många. Oavsett anledning så blev vi extremt super JÄTTEGLADA!!! : D

Nu har vi tagit oss hem och jag har tvingat i mig lite äckliga nudlar, och nu är det sista delen Back to the Future som gäller på TV4+

Gissa var jag vill sova inatt?


Arbetsintervju #2

Vad hände igår på praktiken..? Jag har förträngt det. Är för glad över vad som har hänt idag.
Eller jo, förresten. Jag och Camilla var kvar på dagis medan de andra var i stora rastgården när Sandra ringde och sa att det hade varit slagsmål och att en hund blödde så jag skulle springa upp och hämta den.
Utrustad med bomull och en vattenflaska gick jag med raska steg bort och mötte upp Sandra med en schnautzer som blivit biten ytligt i ena öronlappen. Det såg värre ut än vad det var, men jag baddade det med vatten och tog med henne tillbaka där jag fick leka mitt yrke och sprita såret också^^
Det var väl det mest spännande som hände på praktiken igår.

Idag och igår har vi fått sätta ihop promenadgrupperna. Lite halvknepigt, men det har funkat bra.
Vad skulle jag säga mer..? Vi har smacktränat och även tränat några hundar på att ta det lite lugnt vid hämtning. Gick väl sådääär.

Igår åkte jag till Hanna och sov där. Muuuwsigt har saknat ihjäääl mig efter henne! Vi såg filmen Doomsday som jag hade sett trailer på tv6. Hade egentligen inte förstått vad den handlade om, men det var en del häftig action och en del rejält snygga människor! Rekommenderar den starkt!Efter den här dagen slut åkte jag så upp till Norrtälje där jag plockades upp av Micke och åkte med till gården. Där träffade jag hans fru och tillsammans visade de mig stallet och ridhuset, hagar och hästar. Vi pratade om rutiner och arbetsuppgifter och lite allt möjligt. De var trevliga och det kändes som om det var en bra kemi åt bägge håll.
Så de ska nu maila lite preliminära scheman och löner, så ska jag komma dit nästnästa vecka och introduceras! : D

Nu ska jag duscha, och sen ska jag hoppa i säng! Jobba tidigt imorrn! Herrå


Arbetsintervju #1

Idag har vi inte behövt städa lika mycket som igår. Har till och med varit på en promenad med småttingar och en promenad till rastgård, samt två eftermiddagsrastningar.

På tuben hem ringde det från JAG och det bestämdes att jag skulle komma över kl 8 och träffa kunden och en assistent för ett möte. Var trevligt och det känns inte som om det vore så svårt, skulle nog kunna bli en rolig sommar. Det kändes dock lite som om kunden var något tveksam, och jag vet inte om det handlade om skepsism, blyghet, handikappet, ren personlighet eller bara min paranoia.. Men det kan säkert lätta upp.

När jag senare sitter och spelar på A New Hope så ringer även Micke från Norrtälje och vill att jag ska komma upp. Så vi bestämde att jag kommer upp på torsdag efter praktiken. Yay vilken vändning! : D Håll tummar och tår - dels för att det är en trevlig gård, och dels för att det är relativt enkel resväg samt bra arbetstider så jag kan pendla och slippa bo där!

Näe nu ska jag sitta i regn- och åskvädret och mysa. Kanske med en kopp varm choklad^^

Herrå!


Viagra - likt Jesus; Återuppstånden!

Den här gången förade vi hemma hos Bea, och vi mötte upp Viktor och Pontus vid Brunnsparken. Eller först tog vi var sitt glas hemma hos Heléne medan vi väntade på att killarna skulle bli klara. Saft och kosken är FAN ingen hit alltså xD Men till lite karaoke med Glee så blev det lite bättre!

När vi kom till Bea efter en promenad från vagnen i spöregn så fortsatte vi, och då hade jag köpt mig en flaska Blåbärssoda, som smakade lite som kolsyrad, tunn blåbärssoppa. Rätt gott faktiskt^^
Till detta lite traditionsenlig violshot, i brist på gräddkoleessense : /

Efter en stund kom Cissi och Andreas och ville se ESC-finalen! >.< Vi satt väl mest och kommenterade och garvade oss igenom från låt nr 6... tror jag. Till sista : O Jävlar vad vi kämpade på xD Röstningen skippade vi dock, men som ryktet går så kom vi trea. Vet inte om det är jättepinsamt eller okej. Jag bestämmer mig för att fortsätta låta bli att bry mig.

Efter 23 drog vi bortåt Lust där jag för första gången i mitt liv dansade med en kille med kjol^^ Han luktade hårspray på en meters avstånd. Men skitrolig och trevlig och bra på att dansa - antar jag. Jag minns inte riktigt - å andra sidan är jag väl inte nån prima ballerina själv; men är man full och glad så är man! : D
Jag och Heléne prövade en cider som var med smak av apelsin. Så vansinnigt äcklig, och ändå envisas man med att dricka upp skiten >.<Idag har jag bara varit på en enda promenad på praktiken, med fem småttingar. Egentligen gjorde väl inte det så mycket, vi var fem praktikanter plus tre ordinarie. Däremot har nu varenda liten fläck av dagis blivit rengjord, jag har till och med duschat agilityhindrena .______.
Vi får väl se om det blir bättre imorrn.

Just det, jag måste komma på ett ämne till min lista^^

Till sist - idag har jag klarat ut Episode III och gjort två kapitel på Episode IV^^


Linje 801 Göteborg-Stockholm - eller - How to kill seven hours

Är nu på väg mellan Eskilstuna och Stockholm. Mellan Götene och Eskilstuna hann jag se alla tre Family Guy Star Wars avsnitten. I Arboga såg jag en Double Rainbow! xD

Just nu har jag en sinnessjuk träsmak i arslet och skulle egentligen vilja få röra lite på mig, men jag kan inte gärna vandra omkring i bussen. Vill dessutom inte lämna dator och grejer framme (även om det inte direkt är någon som kan springa iväg med den...).

Tack och lov för att den här bussen har eluttag, vet inte hur jag skulle ha pallat utan datorn faktiskt, även om jag är lite trött. Hade nog inte kunnat sova lika mycket som igår, även fast jag är astrött. Vill inte vända på dygnet heller eftersom jag ska upp och jobba imorrn. Bara en vecka och två dagar kvar yay!

När jag kommer hem ska jag plocka fram grejerna för hur rapporten ska skrivas, och så ska jag spela mer Lego Star Wars^^ Och äta. Hm... Kan man äntligen locka till sig en kram i veckan tro? Jag gör mitt allra bästa!

Förhoppningsvis kan mamma eller Mats komma och hämta mig vid bussen, ska ringa om en liten stund. Vi blev lite sena innan Örebro pga en trafikolycka, men jag vet inte hur pass mycket försenade vi är nu. Just nu passerar vi Strängnäs i alla fall, och vi ska väl stanna till i Södertälje innan vi tar oss in till centralen.

Jo juste två saker. Jag står och väntar i kön vid Subway, så kommer det upp en kille och frågar med någon brytning ifall jag tror på Gud. Um näe? svarar jag. Nähe, vad tror du på då? Jag tittar frågande på honom och undrar varför man över huvudtaget måste tro på något alls. Vad tror du på? Tror du på djävulen? Här någonstans avbryter jag honom och säger att jag tror på tomten. Vadå tomten? Jag vet inte vad det är. Vad är tomten? Jultomten säger jag då. Jahaa.. säger han och går sin väg. Jävla knäppskalle >.<
När jag sen väl kommer fram till disken och jag beställer en Veggie Delite frågar tjejen bakom disken om jag vill att hon ska byta handskar emellan. Positivt över

Internet är ju aaaasbra här känner jag. Spotify hänger sig var 10e sekund. Blir bra musik det där...

Miss Construction makes you move


Tankar på en buss

Klockan börjar närma sig 12 och det är 4 timmar sen jag lämnade Stockholm på buss 830 mot Göteborg.

Första timmarna sov jag, och sen har jag mest kramat kudden, lyssnat på musik och spanat ut på grönskan. Det har faktiskt varit himla bra väder än så länge, men bortåt horisonten börjar molnen hopa sig så det lär inte bli nån förfest i parken inte.

Har precis sett på andra delen av Bonde söker fru och presentationerna av de fyra sista bönderna. Hoppas det blir bra, verkar vara lite bättre bönder det här året, kanske inte lika pinsamt som förra säsongen .______.

Fy vad mitt batteri blir sämre och sämre känner jag. Och det finns av någon anledning inga eluttag på den här bussen, vilket är konstigt för den är relativt ny, och internet finns ju... Jävligt dålig planering.

Mm någon har en asnajs parfym på sig som doftar som min Dior Star, typ liljekonvalj. Kan inte sluta sitta och sniffa^^ Den är så bra för den får man inte ont eller blir snurrig i huvudet av^^

Näe nu ska jag allt plocka upp mina äggmackor, och stoppa ner min stackars hungriga dator!

See ya'll ill Gothenburg!


Spielberg

Nu börjar Back to the Future II på TV4+ för alla som bryr sig! Äger.

Efter det ska jag ta och packa ihop inför morgondagens långa busstur ner till Götet. Tar med mig datorn då det är gratis surf på bussen, och så lånar jag med mammas mobila också, så kan jag surfa hos Heléne^^ Inte för att det är det som är meningen, men man vet aldrig vad man kan tänkas behöva!

Idag var en bra dag på dagis, det gick sådär lagom fort igen. Vi var bara i rastgården med de små och sen på en långpromenad me de större hundarna.
Efter det gick jag och Sandra hemåt. Vi gick ända från Kungsholmen till Skärmarbrink, sen fortsatte jag till Hammarbyhöjden och då började det regna så jag åkte till Skarpnäck och tog bussen. Blev tvungen att gå över fältet men då hade det hunnit sluta så det var lugnt. Men OJ vad trött jag var (är) i fötterna.

Vi gjorde pasta carbonara med vegetarisk bacon som tyvärr inte blev så skitbra, men tillräckligt. Dock blev jag asmätt och ville kräkas .______. Bobs hallonbubbel och lite cream cheese chips så kan jag fortsätta kräkas lite om en stund.

När jag har slutat kräkas och filmen är slut och jag har packat klart ska jag duscha och sen lägga mig och spela Lego Star Wars^^


Skämt

Linnea kollar på semifinalen i esc och just nu är det Moldavien. Det är ett skämt. Det är svarta KKK och en vanlig KKK som tror att ballerinor ska cykla enhjuling. Jag dör.

Idag var en rätt bra dag på praktiken faktiskt, gick lagom långsamt, började aldrig regna, och vi hade det trevligt. Idag gick vi inte till rastgården utan gick ner en promenad längs söder mälarstrand istället. Fick gå med lite jobbigare och dragigare hundar. När vi kom tillbaka var det bara en lång tjock fläta och alla hade kanske 20cm var att spela på. Puckon... x3

Efter praktiken hjälpte jag Ardente att hämta ut ett paket, och sen skulle jag åkt till Jordbro för att sova hos Hanna. Men hon skulle till Hööks kl 5 med sin mamma så jag gick förbi hemma först för att hämta mobilladdare och jacka, men sen skulle hon till stallet, så det blir nästa vecka i alla fall. Det hade blivit lite för dåligt med tid känner jag. Fördelen är att jag han sy till kjolen nu så den är kortare och finare^^

Ewwww NU är det Sverige och Eric Saade och han sjunger verkligen the themesong of his live - I will be popular. Yeah keep dreaming.

Näe men göra kväll och hoppa i säng typ?


Today I woke to a rain of blood

Igår letade jag efter essenser på Ö&B eftersom jag har hittat det i Skara. Men där fanns det bara en kladdig flaska viol kvar. Idag bestämde jag mig för att ta den och diska av den eftersom jag inte hittar nåt annat Ö&B. Förhoppningsvis skulle de ha fått in idag så jag får gå förbi imorrn och kolla om det har packats upp, skulle vilja ha blå hallon också : )

Vad gjorde vi mer igår..? Var nog bara hemma och tog det lugnt i värmen efter praktiken.
Idag har vi ätit våfflor som kompensation för att jag inte åt några på våffeldagen ._______.

Jo! Igår försökte jag få tag i Efi för att han ska föra över pengar till mig för elen, OCH städningen eftersom han inte har städat uppenbarligen. Men han svarar inte, så idag ska jag låna mammas mobil och ringa och tjata på honom. Det är trots allt 700kr som jag har lagt ut.
Ringde dock Hasse imorse och frågade ifall det finns möjlighet att jag kan komma och städa där i sommar när jag är på väg ner till Metaltown - och det går bra. GUD vad skönt det kändes, en stor sten lyftes från mitt bröst att slippa lägga ut 1000:- till bara för att idioten inte svarar...

Jobbsökandet går fortfarande värdelöst. Nu är det strax Family Guy, sen ska jag se Bonde på datorn. Och så ska jag sy upp kjolen, den var alldeles för lång x3

Puss&Kram


Kärlek

Idag har vi börjat tidigare på praktiken, vi började halv 8 istället för 10, det vill säga vi fick sluta halv 2 istället för 4. Stor skillnad, jätteskönt. Så vi valde att göra så imorrn också, men jag vet inte om det blir så resten av praktiken eller bara imorrn, så jag måste höra mig för.

Förhoppningsvis kommer jag och Hanna träffas i veckan, men vet inte än om vi ska ses hos henne eller i stan.

Efter praktiken gick jag och Sandie på stan, hon letade klänning till bröllop men hittade tyvärr inte det hon letade efter. Jag hittade en kort svart kjol (som inte var tillräckligt kort så jag måste lägga upp den lite xD ) och ett stort fladdrigt svart linne, som när jag kom hem bytte till samt lånade ett par vitsvartrandiga strumpbyxor av syster. Jeans var VARMT. Vi gick ner och köpte mjukglass med strössel, och gick traditionsenligt bort till våra gungor och sjöng högt.
Vi tog lite bilder och jag hade mina såpbubblor med mig! Stor 3dl flaska med fräckt munstycke som man får klumpar av bubblor med, ASNICE : D

Nu ringde moster och frågade om jag ville måla i deras kök i torpet. Yay pengar! Yay något att göra!


Miljonhäst

Nu skrev jag ett inlägg men det råkade försvinna så det här är en kortare version för jag orkar inte mer.

Igår kom höleverans, så nu har vi hö för en hel armé! Sen red vi ut en kortare runda, hästen blev rädd för något och jag höll på att ramla av, men det gick bra. Knäpp säger jag, KNÄPP!

Idag har vi byggt ner systers säng och fixat till i hennes rum så nu är det luftigt och ljust! : )
Efter att ha fyllt på magsäckarna så red vi ut igen, den här gången längre och mer fartfyllt. Idag hoppade vi både diket vid Fridenrakan och de tre stora krondikena helt utan problem! Åh vad jag blev glad och stolt över min lilla häst! Sen visade han mig även att han kan galoppera fort om han verkligen vill, han visade även tendenser till att vilja börja bralla men jag höll tillbaka dem, för jag hade antagligen inte suttit så bra då xD

Imorrn börjar vi tidigt... Men slutar tidigt också^^

Jag älskar min häst! <3

 


Tillbaka till framtiden

Igår hämtade jag som sagt folket efter globen och körde ut till värmdö. Min far och hans fru är eskimåer, det var 16.5°C i köket imorse, och det stör inte dem. Så jävla sjukt... Frös som en gris inatt om jag ens tänkte tanken att stoppa en enda liten tå utanför täcket : /

Idag har vi haft en helt okej dag på praktiken. Bra faktiskt. Avslutades med att vi gick och pantade och köpte bullar till oss och de två som fortfarande jobbade.

När jag kom hem så åkte jag med mamma och mats till farsta. Köpte nya hörlurar till mp3n för nu har båda gett upp. Blev även en stooor flaska såpbubblor med fräcka blåshål (!!), en ny nagelfil och en palett blandade ögonskuggor.

Nu ska jag se Tillbaka till framtiden på 4+ och önska att jag låg i en annan soffa och gjorde det : (

Imorrn kommer hö, så jag får dra ut imorrn bitti och hjälpa till att ta emot det.

Om. Nom. Nom.


Utelämnad

Idag har vi varit och haft praktik igen. Dagen gick inte alls lika fort och det blev lite halvt om halvt kul/långtråkigt/obehagligt, vet inte riktigt hur man ska beskriva det. Det är lite jobbigt när man har olika handledare varav den ena är jätteglad, positiv och trevlig medan den andra är stel, obekväm i situationen och allmänt ocharmig.

Oh well. Idag har jag spelat klart Episode I av Lego Star Wars, med hjälp av Gustaf. Inte för att jag bad om det, utan för att han helt enkelt kände för att ta tag i en remote och joina^^
I övrigt på star warsfronten så har det börjat lösa upp sig liiite i alla fall, kändes bra. Ska försöka köra på the silent treatment imorrn om jag klarar det^^ Får helt enkelt hitta på något annat!

Ikväll är syster, pappa och styvmor och ser Roger Waters på globen. Smått avundsjuk skulle man kunna säga. Men jävligt avundsjuk och besviken är det jag kommer säga.
Jag har däremot fått äran att hämta herrskapet efteråt och köra hem dem.

Näe. Nu går jag och mamma och köper mjölk. Puss och kram. För jag behöver både en puss och en kram. Helst några till.


Praktikanten

Idag har jag och Sandra spenderat vår första dag på Stockholms Hundforum där vi ska ha praktik i tre veckor.
Vi började med - eller rättare sagt Jag - att gå lite vilse. Men sen löste det sig, och vi blev satta i arbete direkt med att gå ut med hundar tillsammans med vår handledare. Först fick vi gå med fyra respektive fem hundar, och under dagen roterade det lite olika antar och sorter.

Jag kan inte tycka att hundar och trottoarer och asfalt hänger ihop så himla bra, en liten parkpromenad känns inte tillfredsställande. I och för sig är det inte jag som ska föra talan, jag är ingen hund. Men jag antar att de skulle föredra lite mer skog och mark än en asfalterad/grusad parkväg med barn, maskiner osv.

Men jag tycker att det känns som att det kan bli en bra stämning mellan oss och de som jobbar där, även om de flesta av dem tror att vi går på gymnasiet. Men det ska vi nog ha gjort klart för dem när vi går därifrån^^

Nu har jag nyss lyckats knäcka mammas bredbandsusb. Bra där. Yay! Det fungerar ju uppenbarligen ändå efter lite kirurgi. Men det är bara tillfälligt, aldrig den kommer hålla länge till. SKit också. Förlåt mamma.. : (

Men vi har i alla fall ätit supergod lasagne med quornfärs och ska nu äta lite av cheesecaken beroende på hur den mår, sen kommer den att få möta sitt öde i soporna. Om tio minuter är det klockan åtta hos stjärnorna och jag är med den här gången! : D Sen är det efterlyst. Sen vill jag spela mer lego star wars. Fast egentligen vill jag till stan, men det verkar som om det kommer dröja ett tag till. Skit också. Igen.


Für Elise

Idag har jag varit hos tandregleraren och dels tagit fotografier, diskuterat framtiden och röntgat min mun.
Och röntgenapparaten - jag säger bara; WOW! Helt space'ad! Man börjar med att sätta hakan på en liten hylla typ och får bita ihop på en liten pinne medan en stor apparat snurrar runt huvudet och tar bilder medan den spelar en polyfonisk variant av für elise. Lite läskigt, men massa AWESOME! xD En sån borde vi ha på KTC och öva med på rävarna^^
Sen var det en lateralkamera också, som tog bilder. Alltså. Nu har jag sett en röntgenbild av min egna skalle för första gången, och det var skräckblandad förtjusning. Hade nog kunnat stå och studerat den halva dagen i fascination och sedan gått ut och spytt ungefär. Hahaha.... Ja herregud.

Har skickat ett meddelande till Titti på fejjan och hoppas på ett svar snart. I övrigt kommer dagen spenderas i källaren med att sortera upp min packning, försöka fortsätta se på Glee om det lyckas, och tja.. Förbereda mentalt inför morgondagens första praktikdag.

Just det; Ardente - har din beställning från SweRock kommit?


Wtf is wrong with you people?

Intolerance, selfglorified ignorance
It suck you down with your face pushed against the fence
Why don't you finish yourself?
Since you don't really care
Let the screams in your head be the last thing you hear
Just give it a go

Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?

Part of me (part of me)
Suffocates (suffocates)
Tolerate (tolerate)
'Cause no one is innocent
Experience (experience)
Intolerance (intolerance)
Familiar (familiar)
Screaming faces!
No one is innocent!

Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?

(What the fuck is wrong with you...)

Why don't you finish yourself?
Since you don't really care
Let the screams in your head
Be the last thing you hear

Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?


Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?
Hey, you!
What the fuck is wrong with you?

~ Combichrist


GB Glace i Slottsskogen

Oj oj oj vilket fläng det har varit sen i torsdagskväll. Det började med att vi var på Kaplan och putsade fönster och städade ur sista sista inför besiktningen, och när vi kom tillbaka så insåg jag att mina nycklar låg i väskan på pallen i hallen >.<
Istället för att hosta upp 400kr för Securitas att öppna dörren så var Matilda en ängel och lät oss sova hos henne. Jag hjälpte även Sandra att städa ur hennes lägenhet inför besiktningen. Kändes skönt att hjälpa henne, annars hade hon varit kvar där hela natten och hon hade redan ångest som det var.

Morgonen därpå ringde vi fastighetsskötaren och han kom och öppnade så vi kunde mata katten och byta om och hämta skolsaker. Denna lösning gjorde ju att vi inte hade tid att börja packa och städa inför hemfärden så det blev en mycket senare resa än planerat, vi åkte halv åtta och jag kom hem runt midnatt, efter att ha lämnat Ardente vid Gärdet. STOLT jag körde i stan. Vill man ha en adrenalinrush så ska man köra i stan - det behöver definitivt inte ens vara rusningstrafik om man inte hittar, man får panik ändå.

Sov några timmar och tog sedan tåget i 5 timmar till Göteborg och tillsammans med Heléne förvandlade vi oss till en trasdocka respektive glassgubben och tog oss bort till Slottsskogen och Club Freaks valborgsfirande. Bra musik och såpbubblor trots att vi inte fick tag i några egna, mariekex, dextrosol, trocadero och rom, och glass^^
Tyvärr var det inte allt många utklädda. En kille gick i badbyxor och simglasögon - eloge till honom!

Runt sju tror jag gick vi tillbaka hemåt där Parasto, Kajsa, Felicia och Gökhan väntade på oss. Jag declownade mig och sen förade vi vidare för att sedan dra ut till Henriksdal och terassen. Där mötte vi ett antal roliga och inte lika roliga personer som jag inte tänker beskriva närmare.

Nu tänker jag kolla vidare på TBBT på tv med syster. Imorrn ska vi se om det var dags för tandregleraren eller om det var på tisdag.Isadora är imponerad av GB GlaceHeléne är strålande söt som trasdocka