Dubbelarbete

Det är så jävla drygt att behöva göra ett dubbelt arbete, antingen för att det inte blev av alls dagen innan, eller för att det gjordes slarvigt. Fy faan säger jag bara. Det är redan tråkigt att mocka ute i grushagarna, men det blir inte roligare av att personen som gjorde det dagen innan såg till att göra det typ innan lunch dagen innan, vilket betyder att man i princip måste mocka skit för två dagar istället för en. Så jävla värdelöst. Latmask.
 
Och ibland måste man dammsuga en gång extra efter att maken gjort det, för att han tar sig inte in i hörnen ordentligt, och lyfter inte på saker och dammsuger bakom dem.
 
HAHAHA Ulf i Så mycket bättre tänker på samma sätt om att lösa korsord med bläckpenna som jag xD
 

Gått mig förbi

Idag är det tydligen premiär av Catching Fire, andra delen i triologin The Hunger Games. Detta har gått mig helt förbi. Jag visste att den skulle komma snart, men jag har inte ens kommit ihåg att kolla efter en trailer, än mindre försökt ta reda på premiärdatumet. Så, ja. Jag vet iofs inte om den visas här i Skövde idag, får kolla upp det. Annars får jag ta det i helgen :)
 
Imorgon jobbar jag bara till 13, yay! Ska passa på att rida medan det är ljust ute, sen ska jag hem och fixa lite smågrejer i stan innan det är dags för Stad i Ljus. Missade det förra året, hade velat se det. Det verkar mysigt. Hela staden är klädd i ljusinstallationer som man kan gå en slinga och få höra lite berättelser om, och det är stationer där man får göra saker. Om jag förstått det rätt :)
 
Igår hade jag stalltjänst, bytt dag. Det märktes att det var mockat jättetidigt dagen innan för så mycket skit har jag aldrig behövt mocka. Det var ju för nästan två dagar. Mörkt och kallt och jävligt, och inte hade jag bilen heller. Usch vad jag blev på dåligt humör!
 
En annan sak som inte gjorde mig på bättre humör var när en av bönderna i Bonde söker fru valde - enligt mig - fel tjej. Hon fäller såna kommentarer vid de individuella intervjuerna, att man undrar hur hon kan leva med sig själv. Man känner att herregud, det är inte en sån här surpuppa/bitch den där gulliga killen söker/behöver.
 
Näe, nu ska jag kolla klart Sverigequizzen, sen ska jag gå och lägga mig. Massa operationer imorrn, så jag ska fortsätta lära mig anestesi. Jag ska bli bra på det! En vacker dag... Tur att man har en bra läromästare :)
 

Fett uttråkad

Idag fick djuret en regnjacka. För igår regnade det. Och regnade och regnade och regnade. Det har det gjort ett par dagar nu den senaste tiden. Det beror på att det är höst. Men jag började tycka lite synd om kraken, för det känns som om det blir kallt av att stå och vara blöt i flera timmar, de har ju inte fri tillgång till mat att hålla värmen med.
Så nu har han en ljusblå jacka.
Var även ute och red en sväng, roligt, han kändes piggare än vad han gjort på ett tag. Vi busgalopperade uppför två backar, roligt! Sen frustade han massor och var så nöjd med sig själv.
 
Hemma har vi ätit onyttigt och nyttigt, medan vi kollat på Wolverine. Awesomeeee! Men vi påbörjade det relativt sent så den var liksom slut strax efter 17... Kanske borde jag ha gått till gymmet? Äsch, gör det på tisdag. Imorgon är det stalltjänst! Brukar ta hur lång tid som helst för mig. Jag förstår inte att jag kan vara så jävla långsam? Jag ska nog spara mockandet till allra sist, för det är det som tar längst tid. Det går ju heller inte fortare av att man måste mocka gruspaddockarna också >.<
 
Ohhhh! I sommar kommer Electric Banana Band till Sweden Rock Festival! Måste ju bara ses! :D
 

23

Nu har jag fyllt år! Men eftersom jag fyller så sent på året så brukar jag börja räkna mig själv som ett år äldre någon månad i förtid, särskilt som mina jämnåriga oftast redan fyllt år. De flesta av dem i alla fall. Men å andra sidan har jag inte umgåtts med nittior så mycket sen studenten. Det har ju varit blandade åldrar sen SLU.
 
I förrgår eftermiddag kom så äntligen våra nya arbetskläder! Eller tja, mina byxor har redan kommit för ett tag sen, men de broderade pikéerna, en långärmad tröja och en väst har kommit. Så igår gick jag stolt omkring i dem. Igår fick jag även söva och sköta en hel narkos helt själv också. Det är lika nervöst varje gång, men det känns liiite bättre. Och mina kolleger är så duktiga och snälla så det är ju bara att fråga om det är något.
 
Jag har även varit ute och ridit lite på Kurt. Han är ju avmaskad och kollad blodprov på, så jag bestämde att han fick vila ett tag för att återhämta sig. Han var ändå relativt pigg, roligt! Vi red på fältet i mörkret, med pannlampa. Sötnos, han är så duktig <3
 
Men, något inte lika roligt. Det har börjat bli frost ute vissa nätter och morgnar. Förra helgen var vi i Trollhättan och ute i stugan. Men inte hämtade vi vinterdäcken inte. I onsdags bestämde jag ändå att det var dags för vinterdäck, för jag har ingen lust att köra i diket bara för att vi har sommardäck. Nepp. Så det blir så att jag åker dit idag och hämtar dem helt enkelt. Eller snarare, svärfars kompis hjälper till att byta till dem. Blir så bra så!
 
Nu ska jag klä på mig. Ha en fin dag!