Paus

Så här är det. Jag har gått från att som mest ha runt 20 läsare (lääääänge sen) till att nu som flest 3-4, men oftast 1-2. Så jävla larvigt.
 
Jag har visserligen sagt att jag i första hand skriver för min egen skull. Men lite känner jag samtidigt att ingen blir ledsen om jag inte skriver heller. Och jag skriver knappast sånt som gynnar någon annan, inte heller något jag kan få råd av andra för, och jag har inget särskilt tema.
 
Det får bli så att om jag verkligen verkligen vill skriva om något, så gör jag väl det. Men jag tänker att jag inte satsar på den här bloggen förrän jag har något jag kan bidra med.
 
Nu ska jag och valpen kolla på idol.
 
Puss på er två där ute. Vi hörs förmodligen i verkliga livet istället. ;)
 

Stolt :)

För ett år sedan minns jag att jag satt på kontoret med mina kolleger och sa att jag ville vara en av dem som man räknar med som kan söva. Detta tror jag att jag har skrivit om för inte så länge sen. Men idag hände något ganska roligt. Eller hur man vill uttrycka det.
 
I vintras skulle vi söva en häst men den fick ett sånt blodtrycksfall under induktionen att den var nära att stryka med. Vi fick den under kontroll men det blev ingen operation. Idag var den på plats igen för ett nytt försök. Jag kan inte påstå att det gick felfritt, men den är nu opererad och har rest sig upp.
 
Det känns rätt coolt att tänka på att för ett år sen kunde jag definitivt inte söva häst. Jag behövde hjälp hela tiden, hade ingen rutin och var jätterädd för vad som skulle kunna hända. Nu sövde jag en gammal häst som var nära döden sist den skulle sövas, och var inte ett dugg rädd. Eller tja, jag var förstås mer med och på tårna och jag uppskattade inte när den hade svalgreflex trots att den fått extra ketaminol... Jaja. Vi fick tårta av djurägaren. Omnom!
 
Nu ska jag ta det lugnt med min bebis <3 Igår var vi på berget och tränade bland annat inkallning, duktig valpis!
 

Studenter

Imorgon är det fredag och jag ska jobba jour i helgen. Yay...
 
Eller egentligen ska jag inte klaga för jag tycker om att jobba helg. Oftast. Om det händer lagom mycket. Men jag föredrar ju samtidigt att ha två dagar ledigt i rad...
 
Den här veckan har vi fått studenterna. Jag har fått ansvaret för dem, det är faktiskt ganska roligt. I våras blev det ganska splittrat och oorganiserat. När jag fick ansvaret i tid så hann jag fixa schema och fundera ut hur det läggs upp på bästa sätt. Hoppas att det blir bra, just idag har varit en bra dag tycker jag.
 
Idag kom även Kimmy in med valpen så vaccinerade jag honom, 12-veckorsvaccinationen. Nästa gång om ett halvår. Måtte han vara lite mognare då. Kanske trotsigare...
 
Best ink. Åhh så tatueringssugeeeeeen!!