Säsongsfinal

Idag har vi haft föreläsning om kattens normala beteende, där höjdpunkterna var inledningen med film med roliga klipp på katter som gör olika knasiga saker. Resten var väl lite.. blaha. Jaja. Efter det så bestämde vi med gruppen hur vi skulle lägga upp arbetet inför seminariet, och jag ska antingen själv eller med hjälp av nån av de två som uteblev, skriva ungefär en sida om motivation. Vad det är, och vad som är motivation för olika djurslag, samt några exempel om jag hittar några.

Sen gick vi hem och åt lunch, och jag diskade upp det lilla berget som blivit. Ibland är det skönt att bara skita i det och låta det stå ett dygn till^^
Ett besök på gymmet blev det och jag kände mig effektiv, skakade i benen efteråt.. x3
Sen gick vi och handlade, idag blir det bitar i sweetnsoursås om nom nom.

Har tänkt gå igenom alla examinationsuppgifter i huvudet en gång senare, som ett mentalt genrep.
Efter det är det dags för sista avsnitten Halv 8 hos mig för den här säsongen - lite beroende på vem som jobbar på Tv4webben ikväll, för det har varit uppladdat så sent varje kväll den här veckan att jag hunnit gå och lagt mig, och sett det dagen efter istället .______.

Ikväll kommer syster hem från London, hoppas hon har haft det kul där : ) Någon annan jag saknar är Hannapanna. Måste ringa henne sen och snacka gojja.


Generalrepetition

Idag har vi haft handledarfritt PBL i etologi. Av alla gånger - denna. Det var lite för flummigt för oss att vara utan handledare tyckte vi, så vi gick runt och frågade alla andra grupper hur de resonerade. Till slut valde vi frågorna typ "vilka beteenden för rädsla har hund/häst? hur hanterar vi det hos djuren/ägarna?". Och förstås lite varför är det viktigt för oss som dss att kunna etologi. Well duh.

Efter det gick vi upp till KTC och jag drog i lite sprutor. Jag har tyckt att jag har fått till det där med bubblor och mängder, men då gick det lite sådär..

Vi gick hem och åt chokladbollar - som vi bakade kl 22.00 igår och såg på The Bourne Identity - och såg vidare på The Bourne Supremacy. Hade velat gå och gymma också, men det var för fint väder (varför sätter man sig då inne och ser på film undrar du då?), och jag började nicka till med huvudet den sista kvarten.

Runt fem cyklade vi upp till KTC igen och jag gjorde alla delmoment ett i taget, på tid. Jag tror det gick bra faktiskt. Jag höll på att faila på i.v. vad gällde uppdragning av rätt mängd läkemedel - och nu ska man ha kanylen på när man knäpper så det inte skvätter överallt. Men det gick bra. Jag tror jag klarade alla galant. Eller ja, godkänt i varje fall, och det är det som är huvudsaken.

Nu till lite kvällsmacka med kokt ägg, och förhoppningsvis kvällens avsnitt av halv 8 hos mig!


Pannkaka

Igår efter jag klättrat ett liiiitet steg upp ur deppsvackan som fortfarande infinner sig, så gick jag över till Matilda och hon klippte till min lugg lite bättre och färgade mitt hår. Skönt att bli av med de bruna skiftningarna : P
Vi kollade lite tv och pratade och hade det mysigt, och sen gick jag hem strax efter elva.

Idag har vi haft föreläsning om hundens normala beteenden, vilket var sådär. Det är väldigt mycket personliga åsikter tycker jag, men jaja... Sen gick vi till KTC och övade, jag gjorde bara en sc injektion och förberedde inför blodprov vilket var skönt att få ha gjort. Jag tittade när Emelie och Anneli gjorde EKG på hund och repeterade lite i huvudet.

Sen gick vi på affären och jag hämtade ut böcker som hade kommit, idag kommer ju även nästa bok i serien ut.
Nu har jag kollat på avsnittet halv 8 hos mig från igår, och idag är det ett nytt samt Stockholmsnatt som jag kollar in imorrn.

Ohh ClubFreaks ska ha valborgsfirande som Heléne bjöd med mig på! : D Så det blir typ att åka upp den 29e och sen åka ner igen på lördag... Nåt roligt måste man ju få. Förhoppningsvis kanske Liny också kommer med, och även Elin och Åsa : D Roliiiigt^^

Håll tummarna för att jag får ett sommarjooooobb. Juuuste jag skulle ringa och höra med praktikplatsen, så var det ja.

Nu är jag hungrig, hoppas pannkakorna är klara snart : )


:'(

Det blir inget jobb på Värmdö. En person från förra året hade ansökt, och hon hade minsann legitimation.
Jävla skit. Var fan ska man ta vägen? Jag hatar att söka jobb. Det är ju ingen som vill ha en, och det finns inget som jag vill ha. Antingen har man inte erfarenheten eller behörigheten.
Jag skulle nästan kunna ta vad fan som helst men det finns ju inte vad som helst!? Varför är det ingen annan klinik som hör av sig!? Så jääävla respektlöst.

Hoppet nu står till Roslagstull men det är ytterst tveksamt med tanke på hur trögt det gick på intervjun. Har sökt till Siggesta, och nån turistbussgrej nu... Herregud. HERREgud. Jag viiiill inte. Jag får hoppas på att få in en massa förfrågningar om att köra bröllop och sånt hela sommaren och dra in kosing. Gaaaah. Annars måste jag tigga hos moster ifall det finns några fler diarier att försöka tyda och dataföra.

Gråta.

Hemsida och gaaah! snö...

Idag har jag och Ardente varit ute på promenad borta i Skaraberg. Mysigt, men det blev lite kallt när jag envisades med mig själv genom att vara väderoptimist och hade dunväst på mig. Jag känner nog att jag fortfarande är lite kall inuti...

Igårkväll gjorde jag min del i Earth Hour och släckte ner det jag kunde utan att störa sambo, och tände värmeljus i mitt rum och började skriva på grejer till min hemsida, som nu har börjat ta form! : ) Länk finns i menyn till vänster! : )
Under påsklovet ska jag försöka ta lite bilder som jag kan lägga upp.

Jag är sugen på att tugga på något segt, eller lite krispigt. Men det fick bli en fruxoklubba. Inte alls lika stimulerande eller tillfredsställande.

Nu tror jag minsann att jag ska ta och kolla vidare på Hem till Midgård, tänkte försöka se klart allt tills jag ska åka hem, vilket enligt Ardente är "tyyyp" om två veckor ; ) : D
Räknar ner; Den här veckan är det ny kursstart, och i helgen åker jag ner till Göteborg och the Zone med Heléne. Helgen därefter kommer mamma och lillasyster, eventuellt gudmor : ) Och efter det är det bara en vecka i skolan och sen får jag åka hem! : D Och eftersom jag ska klara det praktiska provet så får jag åka hem på onsdagen och kan då gå på fyrspannsclinicen! : D


My Mind's Eye

If you were here
I'd whisper sweet nothings in your ear
And appeal to all your fears
If you were mine
(If you were only mine)
I'd bring you so much further down
And twist your mind until the end of time

You will never realize
What darkness lies inside
Inside my mind

If you are down
I will come to chain you to the ground
And penetrate your mind
If you are lost
(Even if you are lost)
I'll be there to break your trust
And ravage all your lust for life, my love

You will never realize
What darkness lies inside
Inside my mind
Inside my mind

You will never realize
What darkness lies inside
Inside my mind
(Inside my mind)

You will never realize
What darkness lies inside
Inside my mind
Inside my mind

~ Sirenia


Lagom effektiv

Idag började jag med att föra över pengar för hyra till sambo, och kollat upp en massa grejer som jag tänkte fram igårkväll. Ska börja kika på att göra mig en hemsida för hästskjutsar : D
Sen var vi iväg på gymmet, cyklade 20 minuter och gjorde ben och mage. Kände att en nerv i vänster skuldra hade kommit i kläm och tog sig i uttryck genom att det smärtade på framsidan... Så jag har helt enkelt tagit tag i mig själv och bokat en tid på naprapathögskolan under påsklovet! Nu jävlar ska det utredas och redas ut^^

Efter gymmet cyklade vi till Jula och jag införskaffade en ny elplugg så det äntligen kunde få bli lite ljus i hallen efter att den förra gick åt helvete. Vet inte hur bra det blev, kablarna var lite stela, men det blev ljus i alla fall. Vi får låta bli att byta lampa helt enkelt^^ Det är för övrigt en mörkade runt vit ring under den när man tar bort den - för det gjorde inte målarna... .______.

Vi har ätit popcorn och tittat på PoTC, och nu har jag även läst ut Torment. Någon gång i sommar kommer tredje boken, Passion. Fram tills dess ska jag försöka läsa färdigt Aldrig fucka upp så jag kan lämna tillbaka den, och sen blir det Grottbjörnens Folk. Uppenbarligen så ska det komma en ny bok i den serien om tre dagar. Hon skriver inte särskilt fort den där Jean M. Auel. Inte för att det gör mig något än, jag har ändå inte hunnit börja. Så länge hon hinner skriva klart alla innan hon dör.. x3 Morbida jag.

Sambo står och lagar mat nu, sen vet jag inte om vi har tänkt se vidare PoTC eller hur det blir. Glöm inte att om en timme är det Earth Hour, och inatt kl. 02.00 ska klockan ställas fram till 03.00. För enkelhetens skull ställer jag nog fram klockorna innan jag går och lägger mig.


Glad

Idag har varit en riktig vårdag, men början på Skålltorp där vi bandagerade hästben på riktiga hästar för en gång skull. Passade på att dra in lite hästdofter medan jag ändå kunde - Louise tittade skeptiskt på mig när jag snosade med mulen på den hästen vi hade. Men oj vad gott det var! : D Saknar min lille pålle : ( <3

Efter detta satt jag i soffan och läste massor i min bok, och sen frågade Ardente om jag ville hänga med på en promenad. Så jag läste en och en halv sida till och sen klädde vi på oss och gick ut. Idag har jag använt min dunväst : ) Blev liiiiite kyligt sista biten av hemvägen, men det är i alla fall inte -25°C så jag bet ihop : D
Vi gick bort till Coopen och jag köpte hårfärg och nya reflexmonster : ) Vi fick även ett smakprov på Kejsarvåfflor, om nom NOM! : D Oj vad jag hade velat ha ett våffeljärn!

Hemma igen blev det lite middag och nu har jag precis sett färdigt på filmen Black Swan. Ohmigod vilken kreation. Det var liksom en timme och 45 minuter lång hallucinogen upplevelse. Helt sjukt konstig. Och den fick en Oscar? Säger inte att den var dålig, absolut inte! Men damn. Unik är ordet. Och hallucinogen, som sagt.

Pappa ringde och sa att katten hade ett skärsår på huvudet och frågade vad han skulle göra med det. Fick lite magsnörp, för en gammal klasskompis hade nyligen hört om ett sånt där pucko som går omkring och skär sönder djur. Uuuuusch jag vill inte ha min häst vid vägen, på lösdrift, när jag hör sånt. Då vill jag sitta på vakt med bössan i högsta hugg.. :  / Men pappa sa att han mådde bra i övrigt och att såret såg fint ut och han verkade inte ha några psykiska men så han trodde att han antagligen hade varit klantig mot en plåt eller nåt. Men usch. Jag sa åt honom att gärna rengöra med lite koksalt och hålla koll på det, för det kan bli bölder väldigt snabbt. Lille fiskatten <3 Jaja, hoppas det var bara var klantkatt.

Nattinatti


Urinprov och suturering

Idag har vi haft laboratorieteknik och sutureringsteknik på schemat. Vi började med att gå igenom provtagning för olika hudproblem; typ skabb, ringorm, loppor osv. Sedan kollade vi på olika hudprover i mikroskop, och sen övade vi på urinprovsbedömning. Först var det refraktometer och sedan urinsticka. Det är inte så svåra moment, det ska bara göras snabbt och det ska antecknas grejer inom en viss tid. Anteckningarna ska vara korrekta, men jag tänker mig en snabb fuskversion och sedan förtydliga den när tiden för stickan är över.

Efter lunch hade vi suturering med en gäst...inte föreläsare, men ja. Hon ingår inte i lärarstaben i vanliga fall i alla fall. Det var lite roligt. Först hade vi genomgång teoretiskt och sen hade vi rast, och därefter suturerade vi i disktrasor. Roligt^^

Eftersom auskultationen på Blå Stjärnan går bort så var det tänkt att vi skulle åka till Skövde och göra det, men vi får inte ihop det med tider, så jag tänkte att jag kanske kunde få göra det på Värmdö istället, och nu har vi kommit fram till med Ulrika och Lotta att det ska nog gå bra, jag får bara prata med kliniken först. YAY! : D Så jag ringde dit under rasten men då var Karin upptagen : / Sen missade jag henne precis, så jag får ringa imorrn efter vi har varit på Skålltorp och lagt hästbandage.

Gymmat lite, trodde jag skulle säcka ihop på löpbandet men jag struntade i det och fortsatte. Det gick så bra tillslut. Svett är mysigt^^ xD

Längtar till påsklovet, av flera anledningar : )


Last one for today

Efter lunch hemma cyklade vi bort till KTC och övade på lite injektioner iv och sc, och sedan gick vi igenom med Kerstin vilka moment som ingick i förberedelse inför blodprovstagningen. Det hela var inte så svårt som jag hade befarat så det kanske är okej. Nu är det bara urinprovstagningen som vi har kvar att oroa oss över, den ska vi gå igenom imorrn, plus suturering.

När vi kände oss klara där gick vi och tog en tentafika, välbehövd. Orkade dock inte hela marängen, och ville inte ta med det som blev över. Sen givk vi på ICA och sen gick vi hem och slappade lite framför varsin laptop och jag läste lite i boken. I sommar kommer tredje boken. Det är liksom lite härligt att gå och sukta på fortsättningen i en serie.. : )
Ringde pappa och pratade lite med honom, saknar honom : (

Jag vill att hon ska ringa från kliniken och säga att jag får jobbet! Har inte fått svar på referensmailet än. Och så måste jag ringa A'n'T och fråga var min tid tog vägen?

Nu ska jag se ifall nästa avsnitt halv 8 hos mig har lagts upp.


Stalemate

Hehe... Hur står man i pattställning? xD

Skäms-tenta

Nu har jag skickat in hemtentan, med fem minuter tills deadline - särskilt för oss som vill ha överbetyg. Det som har tagit den största delen av min tid är verkligen att leta fakta och referenser, och som ska ha samma fakta på fler än ett ställe... Men det gick nog bra tillslut, har försökt att maxa tiden utan att låta bli att tänja på "fritiden". Det blev inklusive referenser en 10 sidor bullshit, men som jag hoppas var lagom för att få min 4 i slutbetyg.

Efter att ha jobbat så här hårt känner jag mig värd lite lunch, och sen får det bli lite arbete på KTC, typ träna på att dra upp medicin i sprutor. DAMN YOU BUBBLES!!! And damn you för-lite-vätska!!

Mm... hungrig. Skriver säkert nåt mer ikväll.


Värdelös

Satt och lyssnade till Björn Rosenström häromdagen och kom över den här låten, den påminner mig om min ena lillasyrra som brukar sjunga på den^^Jag hade en bisarr och märklig dröm,
det började med att nån hade varit dum.
Sprang hem till min familj för att få tröst,
de sa till mig med lugn och sansad röst:

Men du
Glöm inte bort, glöm inte bort
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
och illa omtyckt för den du är (ditt jävla svin)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
det är väl inget mer med det? (ditt jävla svin)

Gick till skolkuratorn och sökte stöd
de andra ville se mig död.
Hon tog min hand i sin och sa:
Det var värst vad det var synd om dig idag
Och som om inte det skulle vara nog
kom en flock elefanter ut från en Volvo 240 (två)
De anslöt sig till skolkuratorns lag och sa
Ja det var värst vad det var synd om dig idag.

Men du
Glöm inte bort, glöm inte bort (glöm inte bort)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
och illa omtyckt för den du är (ditt jävla svin)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
det är väl inget mer med det? (ditt jävla svin)

na na na na na na na na na na na na
na na na na na na na na na na na na na na na na na
na na na na na na
na na na na na na na na na na na na
na na na na na na na na na na na na na na na na na
na na na na na na

Glöm inte bort, glöm inte bort, glöm inte bort (glöm inte bort)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
och illa omtyckt för den du är (ditt jävla svin)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
Det är väl inget mer med det? (ditt jävla svin)

(Glöm inte bort, glöm inte bort, glöm inte bort, värdelös)
(Glöm inte bort, glöm inte bort, att du är värdelös, ditt jävla svin)
Glöm inte bort, glöm inte bort, glöm inte bort, värdelös)
(Glöm inte bort, glöm inte bort, att du är värdelös, ditt jävla svin)

~ Björn Rosenström


Fancy Fingers & Aspirationspneumoni

Idag har jag jobbat på bra enligt mig själv, har gjort klart hela andra uppgiften och snart halva tredje uppgiften, ska göra klart den helt senare, så att det bara är sista kvar. Eventuellt att jag behöver börja på den sista idag, vet inte hur lång tid den kommer att ta, har inte ens läst den, men som jag har förstått så handlar det delvis om behörigheter inom medicinering.

Jag och Emelie åt lunch tillsammans hos henne, men först gick vi en sväng med Esther i vårsolen : ) Vi kom till och med över ett gäng gula krokusar och lite snödroppar intill en husvägg på Kaplan, myyyysigt : D
Matilda som jag trodde skulle komma hit imorrn eller på torsdag kommer troligen inte komma hit förrän på måndag, vilket betyder att min lugg får fortsätta vara rak ett tag till.. : P Däremot tänker jag ta en promenad eller cykeltur bort till coopen och skaffa lite hårfärg tills dess. Frågan är om jag vill göra det nu på en gång eller om jag vill spara det till i helgen?

Heléne har bjudit med mig på Tattoo Expo i Göteborg vecka 14, och det är typ den veckan mamma hade tänkt komma ner. Hm.. hon får komma nu i helgen istället xD Jag skulle gärna gå på den, komma härifrån och göra roliga saker med Heléne är alltid uppiggande : D

Slå en funderare på det, innan solen går ner. Har tagit sista pillret nu, snälla snälla SNÄLLA var slut nu : (

puss&kram


Månadens Lista - Mars

Den här listan är bara på skoj och det är ju upp till var och en - precis som med allt annat - att ha sin egen uppfattning och sina egna åsikter. Men det här är i alla fall en lista över lite grejer som definierar en riktig karla-karl! Punkterna är delvis tagna från typ tshirts och dels från min egen definition^^

En riktig man...

--> väger över 90 kg (mjae...)

--> rakar pungen med motorsåg alternativt vinkelslip

--> luktar diesel och motorolja

--> dricker öl, inte vin

--> är mer hjärna än muskler (dessa får dock mer än gärna vara välutvecklade)

--> rakar eller vaxar inte bröst och mage eller ben

--> är händig, damnit

--> får gärna gilla stora bilar/lastbilar

--> får väldigt gärna vara tatuerad

--> har inte tighta v-ringade pastellfärgade tshirts (särskilt inte om de är pinnsmala)

--> har inte blonderat backslick

Now what say you?

Mörsat Monster & Hemtenta

Idag är det vårdagjämning : D
Vilket ju då innebär att dagen och natten är lika långa; däremot har jag ingen koll på om det är idag och igår natt eller nu inatt som är lika långa... Oavsett, så kommer dagen imorrn att vara längre! Wiiie! : D

Detta har vi då firat med att sitta i biblioteket och skrivit på hemtentan som vi fick ut idag vid 12. Oj vad tungt, det är lite sinnessjukt. Har än så länge bara gjort första uppgiften klar, och den lär behöva redigeras lite. Har börjat ta lite referenser till uppgift två, och läst på lite. Kommer försöka fortsätta lite grann på den senare när jag har ätit och inväntar halv 8 hos mig : ) Vilket det bara är två veckor kvar på av säsongen! : O Milstolpar inför påsklovet, hehe.

Det blir inte någon spännande middag för min del ikväll, det blir bara lite äggmacka, så får jag ta något mer senare ikväll till pilleruttet. Hm.. vad tänkte jag på? Äh skit samma.

Behöver gå tillbaka till coopen och skaffa fler reflexmonster eftersom ett annat monster tyckte den var himla rolig och mörsade den ._____. Knäpp säger jag, knäpp! x3
Måste bara komma på var man ska sätta alla.. : P

Pussochkramochklappistjärten


Gisslandrama i tvättis!

Föreställ er följande scenario;

Jag går ner till tvättis och förbereder den första maskinen tvätt och kör igång maskinen. Jag slänger in resten i den andra, stoppar in tvättbollen och stänger igen luckan ordentligt. Sen börjar jag försöka trycka in program, men displayen fortsätter vara mörk, och jag trycker på den stora startknappen. Ingenting händer. Nehe, jag tittar upp mot väggen bakom och ser att strömbrytaren är på nollan. Jag går fram och ställer den på ettan, och går tillbaka till maskinen, och trycker på stora knappen. Den börjar mummla och jag försöker ändra program. Men jag märker till min förskräckelse att inga knappar fungerar, och plötsligt börjar det susa till i tvättmedelsfacket. Programmet står inställt på grovtvätt 90°C; vilket även är det enda programmet som det inte är tillåtet med tvättboll. Jag ser in på mina stackars kläder som förskräckt inser vad som är på väg att drabba dem. Av någon anledning ser jag ner på golvet och märker att det är fullt av vatten. Gaaaah! Efter att i panik trycker på nyckelknappen och stoppknappen upprepade gånger så springer jag och stänger av på strömbrytaren.

Eftersom ingen lapp är uppsatt om att maskinen är ur funktion är min teori denna;

Någon har antingen igår eller tidigare varit nere och tvättat, men någonting av någon anledning har gått snett så personen i fråga har stängt av på strömbrytaren och sedan lämnat tvättis i hopp om att ingen ska märka någonting. Eftersom att det är helg går inte fastighetsskötaren att få tag i, och securitas anser nog inte detta som akut, eller heller någonting inom deras ramar av yrkesutövande.
Vi bestämde oss för att boka tiden imorgon och att ringa Urban på en gång så att han kommer och kan hjälpa till.

Jag vet inte om personen har tänkt ringa Urban själv, men oavsett - lämnar man typ inte en lapp och skriver att maskinen är trasig och att man ska låta bli att använda den? Hur fan ska jag kunna räkna ut att den är trasig annars? Det är ju uppenbarligen inte mitt fel i alla fall.

Fy mina stackars kläder, ska behöva ligga och frysa nere i tvättis hela natten : (


Supermåne och supersoligt

Igårkväll skulle det vara supermåne. Tyvärr var den inte speciellt stor, den var ännu större i torsdags på dagen, när den ännu inte var full heller. Så storleken tar jag med mig från torsdagen, men den lyste starkt och klart och hade som en ring runt sig, vilket var väldigt fränt.

Jag och Ardente tog först en varsinn fleecefilt och ovanpå det ett varsitt täcke och satte oss ute på balkongen och tittade upp mot supermånen. Vi satt där och snackade skit om Skara, och lyssnade och såg på alla muppiga bilar som åkte förbi. Vi funderade på om de lekte streetracing, lite the Fast & the Furious. Men det stämde liksom inte in, så det blev först the Fast and the Clueless, och vidare så kom vi på att en EPA inte går så fort, så det blev the 40 km/h & the Clueless^^

När det lugnat ner sig lite så tog vi i och ylade upp mot månen^^ Sen gick vi in och sov gott hela natten, medan månen lyste in genom fönstret.

Idag skiner solen igen och vi har burit ner kartonger till källaren, och vi har cyklat till Coop och handlat. Mmm mysigt i solen; jag känner hur hypofysen suger åt sig solljuset och stimulerar vårkänslehormoner! : D
Täcket och kuddarna luftar sig på balkongen och jag sitter och läser i Nemi som jag fick i julklapp : )

Har träffat på och pratat med två grannar till. Det bor verkligen bara pensionärer i det här huset, men de är så himla gulliga allihopa : )

Om en halvtimme ska jag ner och tvätta det jag missade förra gången.


Lördag kväll

Det ligger en katt här. Lite gosigt faktiskt : )

Det blev mycket svett och hårda tag på gymmet idag, men jag förkortade min springtid med över 5 minuter, vilket inte låter så mycket kanske, men det gör skillnad, och mer ska det bli! Jag längtar tills snön är borta så man kan dra ut och springa på Petersburg.

Efter gym och dusch så tog vi en promenad med lite kartong och metall till återvinning, och sen gick vi till Kaplan och hämtade grejer i lägenheten, dammsög och gjorde färdigt köksutrymmet. Nu är det bara badrummet och skura golvet kvar där, plus lite grejer i källaren. En faktura fick vi också, minsann.

Väl hemma vände vi bara i dörren och lämpade av grejerna, sen gick vi på affären och handlade inför kvällens amerikanska pannkakor : ) om nom nom!! Måste nog gå och ta en till och mumsa på, eller ett majsbröd eller nåt, så jag inte tar ab på fastande mage. De där gulingarna blir jag illamående av annars, isch!

Jaha, så då var det alltså supermåne ikväll. Sist det var fullmåne glömde vi bort att yla, men nu är det värsta värsta tillfället, så jag ska bara göra kväll, sen smyger vi ut på balkongen och ylar!^^ Vi håller även tummarna för att vi förvandlas... Hehe.

Sov så gott nu ; )


Lördag förmiddag

Vaknade som vanligt för tidigt. Bara av den anledningen skulle man behöva gå ut och göra nåt så man liksom sover ut för att man gick och lade sig senare än vad man vanligen går upp... (bara lite överdrivet, men du fattar konceptet).

Jag höjde volymen på Ring så spelar vi, och satte mig och läste några kapitel i Torment. När jag blev för hungrig gick jag upp och åt lite frukost, och nu så vaknar jag upp lite framför datorn men tänker att jag ska gå ner till gymmet sen. Lite arg på mig själv att jag inte varit där sen i måndags. Skäms på mig!

Filmen jag såg igårkväll förresten, himla spacead. Ten inch hero. Handlade inte ett dugg om vad jag fick för mig av titeln. För det första så började den väldigt pang på utan några särskilda detaljer eller presentationer, utan bara körde på. Inget blaj här inte. Men misströsta ej, det kom senare! En riktig skitfilm - egentligen, men det var som tipsaren sa, en Feel Good-film. Ja definitivt, och jag skrattade rätt mycket åt karaktärer och kommentarer som var riktigt klockrena.

Nee nu ska jag plocka undan lite disk, göra morgon och sen klä på mig och se om sambo vill hänga på ner till gymmet eller om jag blir själv. Sen får det bli lite röj, ser ut som hej kom och hjälp mig här.


Ice and Fire

Idag gick jag upp alldeles för tidigt insåg jag sen, men jag kunde inte sova längre. Vi hade auskultation på ATG, det vill säga vi gick runt och tittade på arbetet. Vi fick börja med att se en sövning av häst och sedan hur den blev opererad i tre ben för osteochondros. Därefter fick vi se lite endoskopi, rektalundersökning, fick vara med och spola hasen och knäleden på ett föl och sen fick vi se lite medicinering. Men det var ungefär det enda vi gjorde från 8.40 till 15.00 (förutom lunch då). Så visst det var intressant, men det var en "dödag" om man får säga så, det hände liksom ingenting som vi kunde vara med på. Och personalen var inte särskilt utbildande - även om det inte är deras uppgift, men ändå. Bara ordbajsa om vad ni än håller på med så vi får suga åt oss kunskaper!
Dagens höjdpunkt var när vi fick smaka på näsblodstårtan, och sen gå hem.

Från att vi gick ut från op så frös jag. Jag hade kronisk gåshud tills vi äntligen kom hem och jag kunde hoppa in i duschen. Nej det är inte särskilt miljövänligt, men jag satt i badkaret och sprutade vaaaarmt vatten över mig tills jag slutade rysa och blev uppvärmd inuti också.

Nu har jag suttit i min filt med min nyponsoppa och tittat på gårdagens avsnitt av halv 8 hos mig. Nu är det bara två veckor kvar av säsongen! x3

Trevlig helg

Sunless

Dagen började med strålande vackert väder vilket gjorde mig glad. Jag gick bort till Matilda och hon klippte min lugg, vilken blev himla rak, så hon ska få fluffa till den lite senare. Men nu ser jag i alla fall, vilket är skönt^^

Efter det gick jag hem och hämtade cykeln och trampade på i ilfart bort till vc och gjorde ett prov, som de ringde om sen, så jag ska gå och hämta ut lite ab på apoteket. Skönt med bara fem dagar istället för tio som sist.

När jag kom tillbaka hem åt jag lunch och bytte om och sen kom jag på att slå på mobilen igen, då hade jag tänkt gå bort till Sandra så skulle vi dra ut och jogga lite. Men hon hade övningar på eftermiddagen också så det blev tyvärr inget, och i helgen så åker hon hem. Så jag tog min bok och mitt täcke och mina sojabönor och satte mig i solen på balkongen. Tog ungefär en kvart, tjugo minuter sen kom Ardente. Hon tog molnen med sig, så då gick jag in och läste klart kapitlet. Dumma dumma moln. Någon sa att det eventuellt ska snöa lite imorrn. Jag vill inte. Jag arg då. Men vi får se.

I eftermiddag/kväll ska vi till Cecilia och spela spel och förmodligen se på Kalla fakta som ikväll granskar den nya djursjukvården.


Drygt

Idag har vi haft kommunikationsuppgiften, vi har redovisat våra böcker och det gick bra. Det blev bra diskussioner, även om vi kom in på lite sidospår ibland..^^
Så det känns skönt att ha lagt bakom sig i alla fall : )

Efter lunch hemma så gick vi upp till KTC och övade på injektioner iv och sc, hästbandage, EKG på hund och på instrumenten. Jag fick damp och gjorde pingvindansen över de dumma sprutorna som det inte blev tillräckligt mkt läkemedel i när man hade stått och knackat bubblor i en halvtimme... Men sen kändes det lite bättre och vi ska öva vidare. Vi fick dock höra att det är fler grejer än vad vi fått höra från början, som ska vara med på examinationen, nämligen urinprovstagning och förberedelse för blodprovstagning. Knasigt. Jaja, det har vi nästa vecka och det blir väl bara till att öva och öva och öva tills det sitter. Vill verkligen bara klara den här så att man kan få godkänt i kursen och åka hem och sommarjobba.

Vi tog en sväng förbi leksaksaffären innan vi gick till ICA och sen hem. Jag har satt fast ormboet i hallen och vardagsrummet nu, mohahaha! Får lepra på sånt. Är alldeles för släkt med min mor, hehe.

En annan sak som är dryg - jag måste gå in på ie för att blogga, för när jag bloggar i chrome så försvinner alla enterslag jag gör : / Dumma.

Låååång dag

Det är inte fler timmar från det att jag gick upp idag tills nu, än vad det brukar vara när jag går upp för att gå till skolan. Men som alla vet så känns vissa dagar längre än andra och idag var en sådan dag.

Det började med att avsluta det som jag missade igår - sjukdomar i urinorganen. Därefter höll vi på i en dryg halvtimme om vård av djur med sjukdomar i digestionsorganen. Sen var det långlunch så vi gick hem och åt.
Nästa föreläsning var med en gästföreläsare som var här för första gången och föreläste. Bra, visst, men det var så sjukt schemalagt från 13-17 och hon hade material för en hel armé. När en vanlig föreläsning har en ppt-lista på allt mellan 15-30 A4 med antingen 3 eller 6 slides på varje, så hade hon 6 kompendium, med 3 slides på varje, och 15 sidor var.
Vi fick typ två tiominutersraster. Jag typ dog. Och jag kände mig så sjukt otacksam som satt där och höll på att somna medan hon höll en väldigt bra föreläsning som jag ville ville ville lyssna till. Men jag kunde verkligen inte fokusera den sista timman, 90 minuterna. Jag ville att en stor knippe heliumballonger skulle komma och lyfta bort mig... Nästa gång - planera in det som en heldag så det inte blir så stressigt och tungt. Kommer inte komma ihåg ett skit, tyvärr.

Jahapp, när vi äntligen blev klara så gick vi och handlade och sen gick vi hem. Jag som inte var hungrig än efter en rejäl lunch passade på att förbereda lite grann inför morgondagens kommunikationsuppgift. Sen blev det lunch, inspirerad av förra onsdagen men med lite egna inslag. Om nom nom^^

Har diskat, suttit och bara pratat lite med sambo, och nu har jag sett halv 8 hos mig och lyssnar på musik. Önskar att jag var någon annanstans..

Nu blev det sådär långt igen. Åh... Jag vill till göteborg.


Så göra vi när vi tvättar våra kläder...!

Jag har sagt det förut och kommer antagligen att säga det igen - Skarasjukan är ett tillstånd som kan komma i flera olika former. Den här gången kom den i form av att sjösätta idén om att ha en photoshoot med mangeln i tvättis. Först när vi såg den var det mest att vi ville ta en bild av den och visa upp vilket magnifikt exemplar vi har här! Men sen utvecklades den idén och tja... Nu sitter jag här i värsta sminkningen - som egentligen ska ha en isblå färg men jag hade ingen - och har varit nere och dels tvättat och dels lekt modell för en kväll med Ardente.
Och nästa gång är det hennes tur^^ Ska hitta en frän sminkning som hon kan tänka sig ha och så ska jag leka makeupartist på henne också^^ Hihii : D

Måste tvätta bort allt också, gaaah det är ju typ det tråkigaste. Ska bara ta en bild först på sminkningen - utan en mangel, och utan några sexuella inslag xD

Men först blir det en stor mugg limevatten och halv 8 hos mig! Toodles!


Piss&Pest&Senapsglas

Jaha. Så var man här igen. Jävla skit också. Jag skulle vilja kasta ut någonting genom fönstret men jag ser inget som kan få offra sitt liv för min ångest.
Egentligen är det inte så mycket ångest längre som det är tomhet. Oavsett så finns det ingen annanstans jag har mindre lust att vara på än här.
Heléne bjöd in mig på The Zone i Gbg den 2 april, vilket är om vad blir det, helgen om två veckor? Typ. Så det ska bli lite skoj, kan definitivt behöva dränka mina depressioner i lite alkohol tillsammans i trevligt sällskap^^

Mamma har fört över lite pengar till mig nu också vilket känns jätteskönt, så jag kommer slippa äta nudlar trots allt.

När jag kom hit fick jag ett kärleksfullt välkomnande av Illidan, gosgosgos <3 : ) Sen satte vi oss i soffan och åt lunch (jag) och tänkte att halv föreläsning om urinorganens sjukdomar kommer jag klara mig utan. Särskilt som jag får material till det i alla fall.

Kanske gå ner och boka tvättstugan sen, måste definitivt ha photoshoot med mangeln snart! Måste pigga upp mig lite! Vilket får mig att tänka på en annan sak - jag ska youtubea fram någon tuff sminkning till det^^

BajsBajs!


Otillfreds

Det var fyra veckor mellan förra gången jag var här sist, och den här gången. Mellan den här gången och nästa kommer det vara fem veckor. Inte så jättestor skillnad så, men det känns så sjukt långt.
Jag minns att jag och Ardente gick längs vägen hem från ICA och pratade om det, och då var det 10 veckor till vi skulle få åka hem. Då var jag jätteoptimistisk och tänkte att det skulle gå jäättefort och vi skulle ha det så bra. Jag lade även till kommentaren att jag antagligen skulle tycka att vid typ tre veckor kvar att det skulle vara skitjobbigt. Nu är det som sagt fem veckor kvar och jag vill bara gråta. Jag vill verkligen inte åka tillbaka. Jag har sån fruktansvärd ångest över att åka härifrån. Åhh vad jag önskar att det var i Uppsala och inte i Skara. Jag skulle även föredra att vara i Gbg framför Skara. För i Gbg händer mycket roligare saker, det är en STAD och det finns tåg raka vägen hem. Skara är en jävla håla och jag skulle bli själaglad om hålan försvann från jordens yta. Helst vill jag få bort mina saker därifrån först.
Men allvarligt, jag minns att jag satt i lägenheten på Kaplan och räkade ut att terminen bara var tre och en halv månad (egentligen typ fyra månader) och då var jag också helt sjukt optimistisk. Nu är det bara en gång kvar som jag kommer vara hemma här innan jag fyra dagar senare åker upp för att vara kvar här hela sommaren. Sjukt vilket konstigt perspektiv man har...

Jaha. Idag då, så skulle jag fyllt i sista lilla strecket som Teddy missade, och tiden ombokades ju från fredags. Men när jag och Hanna står utanför och väntar i 40 minuter och inte en kotte dyker upp eller ringer så får jag damp och går därifrån.
Inte helt okej faktiskt. Måste ringa dem senare i veckan om de inte ringer tillbaka själva...

Jag bröt i princip ihop för Hanna sen, i frustration över att vara tvungen att åka tillbaka ner, och i frustration över att inte åka härifrån helt tillfredsställd... Det kanske inte är så drygt egentligen, men jag vill ju... ÅHHHH. Hector arg över allt och lite till.

Näe jag vill få pengar för Metaltownbiljetten och så vill jag köpa dreads. Men det får även det bli på påsklovet.

Jag kommer vara sjukt sublimerad den här tiden i Skara inför påsken. Jag planerar att gå till gymmet helst varje dag, och dessutom plugga och öva inför praktiska examinationen.

Vara med syster nu.

Bajs på dig.


Sol : )

Idag har jag varit ute och ridit på min älskling : ) Grejen var bara den att jag hade chapsen på mig så jag kunde inte hoppa upp som vanligt. Så när vi skulle över en passage som han tagit förut men som de plogat upp dumma högar snö vid, så blev jag slutligen tvungen att hoppa av och leda honom. Sen hittade jag ingenting att hoppa upp på eller någon som kunde hjälpa mig upp, så jag gick ända bort till "mitt" hus innan jag hittade en brunn att hoppa upp från. Han var så söt och hjälpte mig upp när jag höll på att ramla ner över halsen på honom xD Sen gick vi tillbaka en bit och vände sen, bara för att jag ville få rida lite också, inte bara gå... Och så tyckte jag att han skulle få röra lite på fläsket så vi tog ett par galopper : ) Han är så sjukt duktig och lydig att jag blir alldeles till mig och vill bara pussa och krama sönder honom <3 om nom nom! : D
Sen stod vi i fållan efteråt och bara myste, och jag flätade manen och svansen på honom medan han stod och halvsov.

Igår fyllde lillebror 5 år, mormor och moster var här och vi åt lite tårta : ) Idag fyller även söt år, grattis till dig, om nom NOM!

Nu ska jag stänga ner : ) Saknar min fäsk också! Pusspuss


In your FACE

Hela veckan har Skara gjort allt möjligt knas för att hindra mig att åka hem. Det har varit inställda föreläsningar och tågbiljetter som inte gått att boka om, det har varit känslan att behöva öva en massa praktiska grejer, men framför allt fick jag den sista känslan av det när jag satte mig på tåget från Skövde - som kom i tid - men som fick motorstopp (???) och tog oss ifrån station 27 minuter försenade, och av andra anledningar rullade in på sthlm central 45 minuter försenade. Så istället för att ha en timme på mig att hänga på Roslagstulls Djurklinik inför första arbetsintervjun så blev jag typ 5 minuter sen dit. Det gjorde inte så mycket för Gunnel var inte klar än, men ändå.

Efter intervjun som kändes något stel men helt okej så blev det en promenad som jag kollat upp rutten på karta, hem till Andy - som jag möter i porten och är alldeles uppjagad över att ha glömt nycklarna på jobbet. Så det blev till att åka hem till hans päron och låna extranyckel. Så den du, nu har man kommit förbi steget träffa föräldrarna, även om det dock inte riktigt var under de förutsättningar man tänker sig xD
Till slut kom vi tillbaka och in, åt lite mat och såg på SW III och myste i soffan.

Nu har jag relativt nyligen kommit hem från den andra intervjun på Värmdö Djurklinik. Det kändes mycket trevligare och mysigare där, dock blev jag så till mig och glömde helt bort att fråga såna basala saker som arbetstider och uppgifter, men jag ska maila över lite referenser, så jag får köra på det i samma mail.
Hoppas Hoppas Hoppas! : D

Imorrn vill jag ut och rida! R har tydligen varit sjuk, ska ringa upp henne sen och höra hur det är med henne.

Näe nu blir det limevatten och gårdagens avsnitt av halv 8 hos mig samt sthlmsnatt^^

Pusselipuss


Semliga Sambos

En del har sambos som inte fäller ner toalocket, en del har sambos som röker inomhus, och en del har sambos med oförskämda snorungar. Men jag har en sambo som är en fäsk och som är jättegullig och kommer in till mig när vi sitter i grupp och gör seminarieuppgifterna - med en semla! Aww du är den finaste <3 : D

Igår mailade jag om bilder från freakshow eftersom det bara var en upplagd på mig på fb, så jag tänkte att jag skulle visa ett par till i alla fall så ni får se hur det var. Fler bilder finns att se här, det vill säga om ni kommer åt dem...

Usch vad jag vill ha en ny bloggdesign, min är så sjukt tråkig. Någon som vet hur man gör och som vill hjälpa mig?

Nu ska jag fundera på vad jag ska packa och kanske äta lite middag. Puss och Kram
Nervöst Sammanbrott

Idag när vi har första rasten i föreläsningen om ögon - som var bra, men lite långrandig efter ett tag pga Skarasjukan - så brister Cecilia ur sig att "det var ju synd att du bokat tågbiljett redan eftersom föreläsningen på onsdag är inställd nu." WTF!? snackar du om!?
Kollade mailen och minsann, maria har ställt in lektionen, vilket innebär att hela onsdag förmiddag går åt till INGENTING. Den tiden hade jag kunnat vara hemma damnit! Gahhh morr.
Ringde SJ nyss och försökte få dem att förstå att jag verkligen vill hem imorrn kväll istället, men näe då måste man ha bokat flexibel biljett alternativt ha läkarintyg. Funderade en stund på att fejka ett intyg eller nåt, men kom fram till att så skicklig är jag inte.
Så nu sitter jag och sliter håret i ett nervöst sammanbrott.

Jag tänker att jag får helt enkelt lägga krut inför seminariet imorrn och sedan tänka att det blir sovmorgon på onsdag och så hinner jag packa allt då. Och så får jag faktiskt en kväll tillsammans med fäsk, henne har jag ju faktiskt saknat :)

EN bild har kommit upp på mig på fb från freakshow. En är fler än förra gången, men med tanke på att han tog typ 20 bilder på oss så tycker jag att en var lite väl snålt alltså, så jag har mailat och frågat om man kan få några fler^^

Diska, dammsuga och laga lite mat sen. Plugga. Ohh och ikväll blir det nytt halv 8 hos mig.

Drygt att jag måste gå in på ie för att blogga förresten, för på chrome så tar den bort mina enterslag och skriver ihop allt till en klump. Dumma.


Undermedveten

Tänk vad man vet vad man känner när man sover men inte när man är vaken?
Jag tänker inte berätta allt vad jag drömde, men för min egen skull att minnas senare så tänkte jag stapla upp lite punkter.
--> Hackande av valnötter... (asså wtf?)
--> Du bor i ett träd (!?!?!?) i VH, vari jag måste ligga längst in om jag ska sova över för din bror ligger längst ut
--> Din mamma är sjukligt pedantisk
--> Din mamma får spunken när jag berättar att jag har sköljt och snoppat jordgubbar; "Men du är medveten om att du måste tvätta håret efter det va?" Jag; ?? Din mamma; "Jo men för bakterierna på jordgubbarna sätter sig i håret." Jag; "Eh....okeeeej. Näe men visst det är klart jag kan göra det om du vill...?" *Hon är ju sjuk i huvudet...*
--> Pappa och Anne-li bor i radhuset på Djurö igen/sen alltid? Jag kommer dit bärandes på en tv och du är där.

Äh knasigt jävla liv man lever. Och vad betyder allt egentligen?

Solen skiner över Skara igen, jag och Sandra tänker gå ut på långpromenad och ta med varm choklad/blåbärssoppa : ) Hon ville bara se klart Vasan först, så jag ska bara göra mig iordning sen tänkte jag knata över dit.
Puss i ljumsken

Enjoy the Abuse

Enjoy the abuse
Enjoy the abuse
Enjoy the abuse
Enjoy

Next time you open your mouth
I'll put my fist down your throat
So deep you cannot swallow
I'll make your body hollow

You will enjoy the abuse
'Cause you got nothing to lose
I swear I'll fistfuck your brain
Until I'm smiling again

(Everybody hates you)

Enjoy (enjoy) the abuse
Enjoy (enjoy) the abuse
Enjoy (enjoy) the abuse
Enjoy (enjoy)

(Enjoy joy joy joy the abuse)

Next time you're down on your knees
And you're expecting a slap
It might be me in that mask
And I just might have a bat

Enjoy the abuse
Enjoy
Enjoy the abuse
Enjoy
Enjoy
Enjoy
Enjoy
Enjoy

Next time you open your mouth
I'll put my fist down your throat
So deep you cannot swallow
I'll make your body hollow

You will enjoy the abuse
'Cause you've got nothing to lose
I swear I'll fistfuck your brain
Until I'm smiling again

Enjoy the abuse, enjoy
Enjoy the abuse, enjoy
Enjoy the abuse, enjoy
Enjoy (enjoy the abuse)

~ Combichrist

Violshots och Freaks!

Igår vid den här tiden anlände jag och Emelie till Centralstation i Göteborg. Vi gick in till Nordstan och mötte Heléne där, köpte ett par vita skor till mig, röda strumpor till Heléne och gick på Systemet. Hon berättade att hennes kompisar som var med förra gången inte skulle vara med. Åhhh vad tråkigt, det är ju roligare att vara flera, och hur kan man inte vilja gå på freakshow? Särskilt när man varit där en gång tidigare och vet hur awesome det är?
Jaja, sen tog vi i varje fall vagnen hem till henne och på vägen köpte vi lite mat och lite sprite och drinkmix : )

När vi kom fram så började vi med att värma mat, och vi gjorde en lapp till min flaska med Pong på, och Heléne meckade med strumporna. När vi hade ätit upp började vi föra och göra oss i ordning inför kvällen. Jag täckte halva ansiktet med mina glitterpluttar som legat i världens mest korkade burk som jag ska försöka massakera till något smartare, och sen bytte vi om och målade varandra med vit kroppsfärg. Fuuunny^^
Heléne tyckte att vi skulle shota, hon hade en smaksättare med viol. Himla gott faktiskt var det, men det var liiiiite väl att spriten var ljummen och det var verkligen en tredjedel av ett glas.
Hej & Hå Ljungman Jansson vad roligt allting blev! När vi gick till vagnen var det antagligen rätt kallt ute men jag frös inte ett dugg, snarare tvärtom.

När vi kom på plats så var det nästan ingen där, det var inte ens kö för de hade börjat släppa in tidigt. Kändes lite snopet faktiskt, till skillnad från förra gången. Men runt 22snåret började det trilla in lite mer folk och vid 23 nån gång så började det bli fart på dansgolvet. Vi hade suttit vid ett bord och snackat och druckit, och OJ vad det snurrade i huvudet och jag var alldeles prillig och ville helst springa runt och dansa som en galning (vilket jag gjorde till slut också).

Mot alla odds så var det faktiskt en till Pong på plats, som var skitfula och tråkiga och DE vann minnsann pris. Jävla muppigt. Men men, jag gråter inte över det, jag hade roligt ändå^^ Saknade snygging bara, men det kanske var lika bra annars hade det väl hänt nåt olagligt... Eller något som uppfattas som stötande för alla andra... Hahaha xD Näe nu ska jag börja baka lite nya kolakakor^^
Freakshow FTW!

4 månaders väntan är till ända!

Ikväll bär det av, det är dags för nästa freakshow! : D OJ som jag har längtat <3
Igår tog jag ett långt bad och ställde datorn på toan och såg på Dirty Dancing 2. Vaknade alldeles för tidigt så jag drog mig med frukost i sängen till Grease och sen fick det allt bli upp och hoppa in i duschen.

Har diskat också, och packat. Tiden går ju faktiskt jäääättelångsamt xD
Jag ska börja klä på mig och traska ner om en halvtimme ungefär, men vad ska man hitta på tills dess liksom? Finns ju inge att göra : /
Synd att du inte kunde vara där ikväll, men kanske nästa gång^^
Fullt Ös Medvetslös! Nu kommer jag Göteborg! : D

Torsdag förmiddag

Klockan är snart 11 och jag har varit uppe sen typ 9, jag kunde verkligen inte sova längre. Igår kväll var vi hos Matilda med Femur minus Sandrorna och gjorde klart seminarieuppgiften och åt bullar. Sen gick de andra, men jag satt kvar och såg på en film tillsammans med Matilda, Old School hette den, med två av några av mina minst uppskattade skådespelare. Men den var helt okej och det blev en mysig kväll, var hemma igen runt 11, ja så för typ 12 timmar sen.
Jag har ätit frukost och tittat på gårdagens avsnitt av halv 8 hos mig och tisdagens avsnitt av Stockholmsnatt.

Ja Ardente, jag har satt upp din taklampa. Efter mycket om och men fick jag den att fungera : ) Bara glaset kvar, men det är ju inte här, och det är det minsta problemet. Däremot hände ju lite grejer på vägen som jag kan ta sen, men summan av den kardemumman är att lampan i lilla hallen glappar så jag måste fixa den också idag.

Meneh eftersom det inte alls är lika roligt väder idag, utan det är typ tjocka istället, så blir det en dag inomhus. Tänkte eventuellt springa ner på affären en snabbis men det blir nog höjden av utflykter om det inte dyker upp någonting annat. Har skrivit packlista inför imorrn så ska börja fixa med det också.
Så lite musik och lite ordentliga kläder!

Electric radiance

Eftersom att det är onsdag idag så har vi haft PBL. Det var andra gången vi hade Lotta sen Sara slutade och jag måste säga att jag är än så länge positivt överaskad och det är trevligt : )
När vi var klara med så fortsatte vi med uppgiften inför seminariet om sjukdomar i digestionsorganen, vi har om gastroenterit och colit. Vi blev dock inte helt klara, så vi bestämde oss för att fortsätta med colit ikväll hemma hos Matilda : )

När vi klev ut från KTC så sken solen och jag blev alldeles lycklig. Ardente har rest hem till Stockholm över helgen för Hazard lan och jobbintervju, håller tummarna för henne, hon bör vara framme på kliniken ungefär vid det här laget.
Jag åt lite lunch och bestämde mig sen för att man kan inte bara sitta inne hela dagen när solen lyser så jag tog en promenad bort till Petersburg, mysigt : ) Dock var det isbana mest hela vägen, men det gick bra och utan komplikationer ; )

När jag kom hem bestämde jag mig för att leka elektriker. Om min kära sambo inte kan komma på vad jag menar med det så får hon en överraskning när hon kommer hit igen : ) Det började med lite pill, och lite slaganfall och samtal till pappa för att fråga varför skiten inte fungerade, men sen gick det upp ett ljus för mig (ha...Ha...HA).
Nu blir det musik och en bok!

C

Jag har lyckats fylla på med ett par låtar till i den svenska ABC-playlisten. Det är bara C, Q och X kvar. Q och X kan jag tänka mig att ta som undantag. Men herregud. Nånting måste det ju finnas på C...
Nu har jag gjort klart pbl till imorrn också, och igår läste jag om gastroenterit, fick med lite om colit också, men inte så mycket. Känns bra att vi ska göra arbetet tillsammans i pblgruppen.

Vad mer har hänt? Typ ingenting. Vi hade det sista om pancreas samt inappetens hos katt idag. Igår skulle vi ha varit på biblioteksinformation, hur man söker bland vetenskapliga artiklar. Cecilia sa att hon trodde att det var obligatoriskt. Jag hade för mig att det inte var det. Oavsett så har jag ingen lust att infinna mig, så det gjorde vi inte heller. Jag ber hellre om hjälp hundrafyrtioelva gånger istället^^

Eftersom det inte blev någon lasagne igår så blir det ikväll istället : ) Om nom nom... Ska göra egen ostsås och lite sådär. Och eftersom jag är jag så kommer det mesta att bli på en höft och experiment, för då blir det bäst tycker jag. Att göra sin egen version men att ta stöd ifrån ett befintligt recept. Knock ya to da ground! ; )

Joo Constantin ringde från Roslagstull under föreläsningen, ringde upp sen. Ska dit kl 17 på onsdag om en vecka. Vad ska jag göra i en timme då? Åka dit och sätta mig och läsa typ? Jag hinner ju liksom inte hem emellan... Öva intervjufrågor? Det kommer helgen gå åt till i alla fall. Kanske en stund på motionscykeln också, vi får se.