Sorry

Förlåt så mycket om någon känner att jag uppdaterar för dåligt. Grejen är den att jag väldigt sällan orkar ta fram datorn här hos mamma. Jag kan nästan lova att det kommer att ändras när jag flyttar hem om en vecka (!!!) och har min egna dator framme hela tiden och inte behöver göra plats för den.
 
Jag vet fortfarande inte varför bloggdesignen ser ut som den gör men jag undrar om det har någonting alls att göra med x och y-leden som Kimmy pratade om förut...
 
Har varit på operation igår och idag. I tisdags gick röntgenansvarige sköterskan igenom massor om röntgensäkerhet och allt möjligt, och jag och en annan tjej fick lite papper att låna och läsa. På eftermiddagen kom också en tjej ifrån MSD läkemedelsföretag (f.d. InterVet) och pratade om Caninsulin. Så tisdag var en pluggdag. I måndags hände typ ingenting, och inte heller igår så därför gick jag in på op.
Försöker ju faktiskt vara lite mer på pol, men det händer inte så mycket där, och när det gör det så missar jag det i alla fall för ingen tar en med sig.
 
Igår var det Bonde, Erik och Mackan och InkMaster. Bra tv... Idag skulle jag, mamma och syster gått ut och ätit, men mamma känner sig inte helt frisk så det blev inget. Lite tråkigt tycker jag.
 
Nu vill jag flytta hem. Trött på det här. Adressändrade i helgen. Glöm inte att göra det du också om du flyttar tillbaka till Skara!
 
Puss o Kram

Nu då?

Fungerar det nu?
 
Om jag gör stycken?
 
Ja?
 
Nej?
 
WOOP WOOP! Jag fixade det! :D Nu är det bara designen kvar att ta reda på varför den ser ut som den gör >.<

Men Lägg Av Då

Jag blir tokig på min blogg - jag förstår inte var styckesindelningarna har tagit vägen! Ska låta bli att skriva så långt, för då blir det bara jobbigt att läsa.
 
Imorgon kommer älskling upp med bilen och vi fyller den med mina saker och kör ner det på lördag morgon. Har packat en väska med de saker jag klarar mig på de sista veckorna.
Just nu vill jag bara ha min födelsedag så jag får komma härifrån. Men ack! Hoppas på att Hannapanna och Elin vill hänga på till Tom Tits nästa helg och kika in Body World-utställningen där. Annars får jag väl gå själv >.<
 
Näe puss på er! Måste lösa texthelvetet!

Månadens Lista - Sept+Oktober

Jag har kommit på ett par saker till i min lista över saker som jag vill hinna göra innan jag dör. Man blir lite inspirerad när man kollar på 99 saker med Erik och Mackan, och andra blir man ännu mer avskräckt ifrån.
 
Här är i varje fall mina tillägg:
 
--> Se norrsken
--> Gå på Elitloppet
--> Åka ånglok
--> Hoppa bungyjump eller fallskärm
--> Åka Hurtigrutten
--> Tatuera mig igen
--> Bestiga en vulkan

My Feelings For You Are Forever

Bokat sista tågbiljetten för den här långa perioden ifrån varandra! Känns hur jävla awesome som helst! Eftersom att det är allhelgona just den helgen så känns det som att det är värt att boka så här tidigt. Om det ens finns några biljetter kvar sista minuten så kommer de vara helt sjukt dyra, det är jag helt övertygad om. Så nu har jag gjort det helt enkelt :)
 
Igår skaffade jag mig Instagram, mest för att kolla in andras bilder faktiskt. Tänkte försöka lägga upp nånting där själv ibland kanske, om du är intresserad och vill söka upp mig så heter jag lehkheh där. Glöm att försöka tyda det, men det har faktiskt en betydelse.
 
Vad mer vad det jag tänkte skriva? Jo, ni kanske har märkt att utseendet på bloggen har blivit helt skumt? Headbannern är som den ska, men det blir inga styckesindelningar, och mitt fina runmönster ser man bara en pyttekant på och sen är allt svart. Här inne i skrivhörnan kan jag meddela att hela raden av funktionsknappar såsom fetstil/snedstil, infoga bilder, infoga punkter och så vidare och så vidare - alla de är borta. Har ingen aning om varför det blivit så. Ska ta och meddela blogg.se och fråga vad fan det är frågan om och vad de kan tänkas göra för att reparera det. Har inte sett det på någon annans blogg so far.
 
Just det. Det är oktober nu också. Och jag har inte gjort någon septemberlista. Får sätta mig och tänka igenom ett par ikväll och skriva ner dem senare.
 
Puss på er.

Förlåt

Igår skrev jag ett inlägg, vilket tog en jävla tid. Inte att skriva egentligen, men jag gick ifrån och sen skrev jag lite till senare. När jag sen skulle posta inlägget så loggades jag ut. Nyduschad, trött och lätt irriterad över det så valde jag att strunta i det helt enkelt istället för att skriva om det igen.
 
I måndags gick jag med Åsa och Eva, igår satt jag med och lyssande på telefon, men det var mest tidsbokningar och inte så mycket rådgivning så det var inte mig så givande... Idag har jag varit med på lab, vilket var rätt kul. Det var en lugn dag så det var inte så mycket att göra, fick testa några blodutstryk, urinsticka/densitet, se lite grejer i mikroskop bland annat.
 
Igår på kvällen satt jag också och kollade igenom mina YouTubefavoriter. Eller ja alltså, jag kollade igenom listan och valde ut några stycken som jag tittade på. Har glömt bort massor av roliga saker som jag har kollat på/lyssnat på. Bland annat Papa Roach, vilka jag lyssnade massor på för ett antal år sedan. Lade till några låtar på Spotify att ha att lyssna på :) Ska lyssna på två av dem med hög volym nu en stund, sen ska jag ringa hjärtat mitt och höra hur det står till!
 
Puss och Kram Ps. Glöm inte TV4 kl. 20.00!! :D