Evighet

Förlåt, jag har varit värdelös på att blogga. Jag har varit ungefär lika usel på att gymma. Det känns inte som om att jag gör annat än jobba och sova. Hänga lite framför tvn eller stanna i stallet på vägen hem.
 
Och tyvärr kommer det inte att bli mycket bättre på ett tag till, för nu blir det semester! Får uppdatera ordentligt när jag kommer hem igen :) Annars får ni skälla på mig!
 
Jag följer fortfarande vissa bloggar och blir själv besviken om de inte är uppdaterade. Men då får man ju inte kasta sten i glashus, eller?
 
Jag har nyss städat här hemma, vill inte gärna lämna stället som en svinstia att komma tillbaka hem till. Så nu får vi försöka låta bli att smula och söla. Min man är expert på att kladda ner. Bänkar är väl inte så farligt (om man nu torkar av dem, vilket han i och för sig inte gör), men när man klibbar fast med strumporna i en sylt- eller glöggfläck... USCH!
 
Tråkiga jag som skriver om sånt när jag för en gång skull uppdaterar bloggen. Förhoppningsvis händer det saker snart som man kan skriva om. Jag kan ju egentligen inte skriva om vad jag gör på jobbet. Jo eller tja, jag har varit fortsatt mer på operation och börjar känna mig tryggare med narkosen. Sövde fem hästar i princip helt själv en dag förrförra veckan. Duktiga jag! Men skulle vilja att det kom in lite fler komplicerade fall och lite buköppningar dagtid så man kan få öva och känna sig säker på det också. Förhoppningsvis inom ett år kan jag säga att jag kan söva helt själv om jag behöver... Har ju en awesome master i alla fall! Och på torsdag blir det julbord - JulGalan i Lidköping, det ni!
 
Nu ska jag duscha, känner mig lite skitig... Det var en pisslukt i eftermiddags som jag kände på flera ställen, men jag kände den inte i kläderna. Var iofs täppt i näsan så jag kunde inte lokalisera den särskilt bra, men ändå. Slängde för säkerhets skull även munkis och väst i tvätten. Tillsammans med lite saker som inte är gjorda för att åka tvättmaskin. Håll tummarna för att de överlevde!
 
Puss och kram!