Supermåne och supersoligt

Igårkväll skulle det vara supermåne. Tyvärr var den inte speciellt stor, den var ännu större i torsdags på dagen, när den ännu inte var full heller. Så storleken tar jag med mig från torsdagen, men den lyste starkt och klart och hade som en ring runt sig, vilket var väldigt fränt.

Jag och Ardente tog först en varsinn fleecefilt och ovanpå det ett varsitt täcke och satte oss ute på balkongen och tittade upp mot supermånen. Vi satt där och snackade skit om Skara, och lyssnade och såg på alla muppiga bilar som åkte förbi. Vi funderade på om de lekte streetracing, lite the Fast & the Furious. Men det stämde liksom inte in, så det blev först the Fast and the Clueless, och vidare så kom vi på att en EPA inte går så fort, så det blev the 40 km/h & the Clueless^^

När det lugnat ner sig lite så tog vi i och ylade upp mot månen^^ Sen gick vi in och sov gott hela natten, medan månen lyste in genom fönstret.

Idag skiner solen igen och vi har burit ner kartonger till källaren, och vi har cyklat till Coop och handlat. Mmm mysigt i solen; jag känner hur hypofysen suger åt sig solljuset och stimulerar vårkänslehormoner! : D
Täcket och kuddarna luftar sig på balkongen och jag sitter och läser i Nemi som jag fick i julklapp : )

Har träffat på och pratat med två grannar till. Det bor verkligen bara pensionärer i det här huset, men de är så himla gulliga allihopa : )

Om en halvtimme ska jag ner och tvätta det jag missade förra gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback