Drömkåken

Teoretiskt sett är det kanske inte det, men det kan ju komma att bli väldigt fint. Vi ska absolut göra det till vårat alldeles egna hem! Det känns riktigt bra att få ett hus - eller tja, få och få, vi får la pröjsa för det... - att fylla med skit! Eller tja. Tanken är att försöka rensa ut den mesta skiten härifrån så att vi inte tar den med oss alls. Sen är väl planen att vissa grejer som står i garderober och skåp (typ strykbräda/torkställning, städgrejer, verktyg, spel, pärmar och importerad sprit) ska få sina egna platser i källaren, så att kläder och skor kan få det utrymme de förtjänar!
 
Källaren ska dräneras, ventilation ordnas och lite plåt fixas. Sen är det en del målning och/eller tapetsering som ska fixas inomhus för det ser tamejfan förjävligt ut i de flesta rum. Men eftersom att vi inte är rika som troll så blir det väl lite i taget. Men det ska bli riktigt roligt att få bestämma och inreda helt efter eget tycke och smak^^
 
Kimmy släppte ut hästarna på vägen hem imorse (ängel <3 ) och kom hem och förordade att vi kanske ändå skulle ta och rensa igenom lite papper och skåp och sånt och sen återvinna och handla. Men sen verkade det som om att han började må lite dåligt. Vi får se, jag kanske får göra det själv... Jag måste till att börja med åka till stallet, mocka och rida lite.
 
Nu ska jag försöka äta något.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback