Cut loose - Footloose!

Den är väldigt rolig^^
 
Fy nu har jag varit så där pinsamt dålig på att blogga igen, känner att jag är inne i en sån svacka där jag skriver väldigt sällan. Jag har som ni kanske vet jobbat på häst sen förra måndagen. Igår följde jag en akutpatient hela dagen, bara på lunchen som jag inte såg den... På operation lyckades jag fastna med båda mina saxar - som är nerstoppade i en benficka - i hängmattan på operationsbordet så de trillade ner in under operationsbordet när luckorna var öppna >.< Vårat operationsbord är ett sådant som höjs och sänks genom golvet, och det är luckor som kan öppnas när det sänks ner till golvnivå, och är stängda när det är upphöjt för att man inte ska trilla ner. Det är nämligen säkert en 4 meter ner till maskinrummet eller vad man ska kalla det.
 
Glömde/hann inte hämta dem igår, så jag fick göra det idag på eftermiddagen. Det kändes som att klättra ner i en kloak under stadens gator eller nåt, men det luktade inte avlopp utan snarare berggrund, så som det kan göra på vissa tunnelbanestationer. Mmmm jag gillar den doften^^ Inte lika fräscht med gammalt blodkoagel och hydraulikolja och annan snusk på golvet, så mina saxar fick åka diskdesinfektorn och jag passade på att skura när jag ändå var där nere.
 
Idag har jag även lämnat in inspelad sång och piano samt tillhörande ackord till kyrkomusikern på Kyrkans Hus i Skara, och blivit uppringd av vår vigselpräst. Så nu har vi bestämt ett datum för vigselsamtal nästa torsdag, ska bli spännande! :) Började bli lite nervös över om han skulle ringa över huvudtaget x3 Jag känner även att jag vill träffas i kyrkan och ha lite genrep, för annars kommer jag att bli alldeles för nervös om jag inte vet alla hur var när man går/står yada yada... Det blir nog bra.
 
Nu ska jag steka lite hirs- och bananplättar och sen ta en välbehövlig dusch. Inte så fräscht när det droppar i håret på en när man står där under op-bordet xD
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback