Visning

Nu är jag nyss hemkommen från en visning! Hör och häpna! Vi (Kimmy) sökte runt lite häromdagen och såg ett par hus som vi gillade. Ett litet 90m2 i Tidan som var väldigt gulligt, och ett annat större här närmare oss. Även om huset i Tidan var fint, gulligt, billigare, så ligger det ytterligare 25 min bilfärd från våra jobb i Skara, träningar i Lidköping, häst i Varnhem, och det var som sagt mindre boyta och lite mindre förvara-skit-yta.
 
Det här huset vi var och kollade på nu är egentligen väldigt stort för oss nu, men efter diskussion med våra båda mammor så är tanken att det förmodligen är mer lönsamt att köpa ett stort hus på en gång istället för att köpa ett mindre för att sen köpa upp sig och flytta en gång till. För familj blir det la nån gång, och hundar och hela middevitten.
 
Magkänslan är väl inte direkt en wow-känsla, men det är en ganska skön känsla av att "Jo,men varför inte?". Det har ett bra läge, är ett mysigt område, närmare till både jobb och häst, det har potential även om det finns återstoder från byggåret på 70-talet, och det är ingenting som är egentligen kris-och-panik måste åtgärdas nu för dyra pengar. Då kanske de inte skulle sälja det utan att åtgärda det heller iofs.
 
Planen nu är nog att se om vi kan få en ordnad privat visning, prata med banken och räkna på vad det skulle kosta och om vi skulle bli tokpanka, gå back, eller klara oss någorlunda bra. Har precis pratat i telefon med mamma, och vi tänkte väl båda att det ju är första visningen vi är på, vi behöver inte ha så bråttom. Det kan vara nyttigt att gå på ett par stycken, även och kolla på objekt som man inte finner intressanta, just för att lära sig vad man ska kolla efter. Något annat vi känner är väl att om det skulle vara så att någon av de andra intressenterna är taggade och vill buda, så går det ju kanske lite bort, för vi har förmodligen inte de resurserna. Vi lägger väl hellre de pengarna på att renovera istället... Så ja, vi får väl se. Jag får försöka hålla er uppdaterade bäst jag kan/bäst ni vill läsa :P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback