Semmelweiss

Jag har fått semmelfnatt! Jag har typ ätit säker en semla i veckan sen början på januari. Och det blir liksom inte sämre med tiden! Förut orkade jag nästan aldrig en hel själv, fick dela med någon eller äta halvor vid olika tillfällen. Men nu slinker de ner snabbare än fort, och jag börjar nästan fundera på att köpa två och ha en till senare. Usch, skäms på mig. Eller? Vem har rätt att döma utom jag? Ingen egentligen. En läkare möjligtvis, men jag är ju inte direkt ohälsosam i övrigt.
 
Nu har jag äntligen skickat in hemtentan - med hela fem timmar till godo! Tänkte kolla igenom Morgonpasset i P3 på svtplay, men det gick minsann bara att göra Live, så efter att ha kollat i kanske 20 minuter så bryts hela skiten. Prutt. Då måste man typ klicka sig in på deras flik och kolla småsnuttar istället. Stört värdelöst. Jaja, vi får se vad jag känner för. Först blir det att köpa en semla att fika på under tiden ;)
 
I eftermiddag ska jag till stallet, älskling var sugen på att rida så det måste vi ju lösa ;) Madde åker hem över en vecka så jag får ta hand om Flisan så länge.
 
Happ, hepp. Semla...
 
Hade gött därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback