Rackarns!

Jag har nyss ätit en snabbt ihopslängd sallad bestående av färsk spenat, gul paprika, gurka, tomat, avocado, mozzarella, valnötter, pinjenötter och balsamicovinäger (vilket jag tills för inte alltförlänge sedan fann vidrigt). Det känns liksom fruktansvärt nyttigt, samtidigt som det är jättesmarrigt!
Till detta drack jag något så omaka som gammaldags mjölk. Det funkade helt okej även om det inte borde ha gjort det :P
 
Till mitt inlägg om fackförbunden på arbetslivsdagen så har jag fått inte bara en, utan två kommentarer från folk som arbetar på Naturvetarna. Hur coolt är inte det? Jag menar, hur hittar dem till en egentligen? Spännande, spännande^^, Jag känner att det börjar dra ihop sig till att faktiskt anmäla medlemsskap, men jag är dålig på att få arslet ur vagnen så att säga. Som student så kostar iofs medlemsskapet endast 10kr/månad, helt klart värt!
Skärpning! Dags att göra något åt saken!
 
Igår började Anestesiologi 2, och det känns att visserligen har jag lärt mig och kommer ihåg mycket. Samtidigt är det en hel del som lägger sig i ett minnesfack långt bak när det inte används praktiskt, och därmed tar en stund innan det kommer upp till ytan igen. Idag hade vi föreläsning om lågflödesanestesi och jag kände att det är lite komplicerat. Principerna är egentligen inte så svåra, men att räkna... Vi började även med vårdplaner och anestesiplaner för tre olika fall; häst, hund och katt. Vi ska ha seminarie om de fallen, föreläsningar, praktiska övningar och praktiska OSCE-prov, förbereda en anestesiplan och akutmedicinering för en praktisk övning på häst, och en salstentamen. På TRE veckor! Jag kommer bara vara en blöt fläck till påsklovet...
 
Imorgon är det dags för ännu ett studiebesök - Blå Stjärnan i Gbg har bjudit in oss studenter på hjärt- lungräddningsföreläsning och övningar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback