Cavallettipremiär

Idag har vi varit i stallet, och det började dugga när vi väl kom igång och skulle jobba på volten. Först fick jag hjälpa Madde att filma när hon longerade Flisan, och sen testade jag och Kurt att ta oss an lite cavallettibommar. Det stod fyra hinder framtagna, antar att de hoppat igår. Lånade lite bommar och sockerbitar och gick fram och tillbaka över dem för hand innan jag satt upp och skrittade. Därefter sköt jag isär bommarna lite till och testade i trav också. Han tyckte nog att jag var lite knäpp som skulle styra över dem hela tiden, men han var pigg och framåt och kändes lite busig. Så det var himla roligt :)
 
Mitt mål är att löshoppa lite längre fram, eventuellt uppsuttet också om jag törs, men det är fan inte lätt barbacka, även om jag har gjort det förut. Sen är han ju en stor och tung häst, så några höjder är det inte tal om varken för ledernas skull, eller för det faktum att jag inte tror att han är särskilt smidig över hinder. Men vem vet? Han kanske överraskar mig? x3
 
När jag var nöjd med hans prestation så tog jag av tränset och jagade runt lite på honom så han fick bralla och galoppera medan jag plockade tillbaka banan som den var innan. Han tyckte jag var tråkig och ville att jag skulle jaga honom lite mer. Söta hästkrake! Ibland älskar man dem liksom lite extra mycket!
 
Nu har jag skrivit bra mycket på mitt arbete, men har kvar att skriva en kort sammanfattning, och eventuellt skriva någonting om motion och belastning. Jag borde nog göra det, men jag vet inte vad eller hur >.< Imorgon ska jag bannemig börja redigera anatomikapitlet så jag blir av med lite ord, igår hade jag som jag kanske sa? 10084 ord, och max antal är 10000. Yes! Bara att börja strippa... Kör hårt för fan!
 
Puss pårej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback