Verkligen?

Kan det ha gått en hel vecka sen jag skrev sist? Det verkar ju inte helt sant! Jag som själv är en sån som blir störd av att andra inte uppdaterar sina bloggar xD Men sen är ni inte en stor skara som läser min, så ni får hålla till godo med de som blir under denna period.
 
I helgen kom hö så har varit ute och hjälpt till att lassa upp på loftet. Har varit ute och ridit två gånger, och har hjälpt till i blå huset. Det har varit en i det stora hela väldigt bra helg och jag är nöjd. Nästa helg blir jag också kvar, så kanske åker ut nästa helg också. Blev dock lite förkyld, och var övertygad om att det beror på att det är rätt jävla dammigt och hårigt, och blir alltid täppt i näsan när jag sover där.
 
Idag har jag gått med min handledare Åsa veterinären och ögonspecialisten Eva Hertil på ögon, har varit intressant. Är ju lite skadad av att mamma jobbar på ögonmottagningen på SÖS. Resten av veckan ska jag jobba på vård, får se hur det blir där, det är ju inte som på Albano med deras inneliggande patienter, men det blir roligt att jämföra hur det fungerar.
 
Nepp nu är jag nöjd här och vill kolla vidare på tv en stund. Längtar hem till min fina kille <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback