Härliga Helg!

Igår var jag så busig! Efter praktiken tog jag mig iväg till centralstation och satte mig helt sonika på tåget mot Skövde. Av någon anledning så hade det hänt någonting med strömmen till min vagn, självklart just min vagn. Dörrarna fungerade inte, lamporna fungerade inte - eller jo, skumt nog fungerade de små lamporna, och högtalarna -, AC'n fungerade inte och stötdämpningen/hydrauliken fungerade inte. Vilket betyder att i min vagn var det mörkt (spelar väl ingen roll egentligen när solen lyser in), bajsvarmt, och vagnen krängde och studsade mer än alla andra.
Det positiva med det här är att SJ tydligen betalar tillbaka pengarna för biljetten^^ Måste maila och anmäla det helt enkelt, ska göra det när jag skrivit klart det här.
De delade ut små tetror med vatten också, det minsta de kunde göra antar jag. Förutom att betala tillbaka. Helt okej att löka sönder för en gratis tågresa^^

Poängen med den här resan var att åka ner och överraska K med att ligga i sängen när han kom hem imorse från att ha jobbat natt. När vi pratar i telefon på morgnarna när han är på väg hem och jag på väg till praktiken så brukar han säga att han önskar att jag låg där när kom hem. Haha IN YOUR FACE! Försökte att inte röra någonting, inte städa (haha ;) ), och så vidare. Grejen är bara den att när dörren till sovrummet står öppen så ser man rakt in på sängen, och den stod öppen. Jag kunde inte riktigt bestämma mig, men jag drog igen den lite grann och la mig så långt på kanten som jag kunde. När jag hörde att hissen började röra på sig så fick jag sockerdricka i hela kroppen tills dess att det gick i dörren. Jag hade hoppats på att han hade hunnit göra sig i ordning och komma in för att lägga sig, men eftersom jag hade dragit igen dörren lite så märkte han det och tittade rakt in xD Ansiktsuttrycket var inte vad jag hade väntat mig, men det var helt klart priceless!

Myspys helt enkelt! :D Eftersom jag vaknade ett antal gånger under natten och var pirrig så kunde jag sova i ett par timmar till med älskling <3 Gick upp och gick på affären och köpte ägg och gjorde amerikanska pannkakor som vi åt som frukost/lunch/tiiiidig middag vid typ två på eftermiddagen xD Sen har vi bara suttit i solen på balkongen och haft en jättehärlig lördag.

Så mycket kärlek <3

Ikväll är det ESC, funderar faktiskt på att ha det på i bakgrunden medan jag plockar lite här. Jag är ledsen älskling men jag kan inte hålla mig, jag är skadad. PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback