Snigel+Tax=Snacks!

Jag tyckte att jag var väldigt fyndig när jag slog ihop dessa, då jag kände att en av patienterna gick fruktansvärt långsamt och undrade över om det inte egentligen var en förklädd sköldpadda.
För övrigt utlyser jag en belöning på 20 cupcakes till den som byter min sista arbetsdag med valfri av mina lediga så jag kan sluta en dag tidigare, eller åtminstone jobba ett dagpass. Eventuellt kan Jenny byta, men hon visste inte hur hon jobbar. Ska se till att påminna och fråga henne imorrn om hon jobbar.
 
Igår satt jag och syster på garagevinden och rensade ur kartonger. Jag insåg att jag har nog faktiskt redan gjort det en gång, det var ju typ bara hennes grejer kvar. Några få prylar var mina - bland annat morfars gamla munspel, och mina terminsbetyg från 8:an.. Några Muminböcker och kassettband lade vi ihop i en gemensam till den som får barn först (kan det bli jag tro..? x3 ), och sen fyllde vi tre kartonger med saker vi ville skänka bort, och två kartonger+en sopsäck med skräp. Vi lånade passaten och körde in till Myrorna på Götgatan och lämnade in lite böcker, väskor och leksaker. Kändes som en mycket god gärning - även om mycket småprylar kanske rensas ut och slängs ändå >.< Inte vårt problem längre! :P
 
Idag har jag hjälpt till här nere och packa ner (aka flytta om skit i nya "sorterade" påsar) det som ska flyttas ut. Alltså, är det verkligen nödvändigt att fylla en pappkasse med pennor där troligen knappt blyertspennorna fungerar? Jaah tydligen. Och gamla kvitton på filmjölk och ost köpta på Konsum '81? Ja, uppenbarligen. Jaja, jag säger inte emot, jag bara gör som jag blir tillsagd. Jag menar, jag varken tjänar eller förlorar på det, det är ju inte mina grejer. Jag skulle aldrig - och då menar jag aldrig - ha så mycket skit omkring mig, någonsin. Och kommer aldrig ha. Jag svär på allt heligt och oheligt, vad än du finner värt att svära vid.
 
Men nu har jag svurit klart och tänker göra kväll. Älskling ringer snart och då vill jag ha borstat tänderna i varje fall. Enklast att prata då ;) PUSS och KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback