Maränger

Har nu tagit farväl av bonusfamiljen efter ett kort men trevligt och välbehövligt besök. De kom sent igår kväll pga att en viss mormor skulle vara hundvakt men inte ville dyka upp och ta emot instruktioner.

Vi lassade upp packningen och sen gick vi ner till empoli och åt lite mat och snackade skit i ett par timmar. Mysigt :)
Sen gick vi upp, och vi spelade Faster Agathas testamente och mumsade lite onyttigheter. Sen var klockan så pass mycket att det var dags att knyta sig.
Imorse gick vi tillbaka till vintertid (jag tänker fortsätta kalla det vintertid, det har en mer passande negativ klang än normaltid), och vi gick även till domkyrkan och lyssnade på gudstjänsten. Den kändes väldigt lång, men det var fina psalmer och en flickkör som sjöng. Efteråt gick vi runt och tittade i kyrkan och sen serverades det fika. Fick en kommentar av en tanta som sa att hon blev så glad av att se mig bakifrån (och syftade på mitt hår), hon var så gullig, och frågade lite mer om kyrkan och stan och berättade att hon bara bott här ett år. Då svarade jag att men då är vi på samma nivå, för det har jag också :P Sen tog vi en sväng förbi upp till KTC och jag visade lite där och berättade. Sen gick vi en runda i stan, och stannade och lunchade på caféet som ligger bredvid kyrkan, har bara varit in där men aldrig fikat. Faktiskt en ny favorit, ska komma upp som förslag på nytt tentafikaställe^^
Efter det åkte vi bort till Julahuset och gick på Jula och hästsportbutiken.

När vi var klara där kände de att det började bli dags för dem att ge sig iväg, så vi plockade iordning lite prylar ifrån källaren och från mitt rum som ska få bo på deras vind. Ska ta och gå ner dit imorrn också och göra iordning och förbereda lite saker som var mer svårpackade, och ta hand om ett par saker som ska få gå till återvinning. Det kändes lite sorgligt att packa ner ägodelar som man den här gången inte vet när man ska få se igen :/ Men men, det ska förberedas för eventuell, trolig uppsägning och utflyttning ur den här lägenheten över praktik- och sommarperioden. Skönt att veta i alla fall att sakerna ligger fint ihoppackade på vinden, att det finns nånstans för mig att ha dem tills vidare.

Nu minsann gör jag maränger med mintchoklad. Ska strax ta ut första plåten och stoppa in nästa. Måste gå ner på affären och köpa bröd till imorrn bitti, men troligen är det väl inte så färskt, vi får se. Har annars inget att äta. Bara ägg blir jag inte mätt på..

Näeru, jag säger Puss och Kram! Älskar er och saknar er redan! Kör försiktigt, vi ses snart igen <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback