750 meter

Så långt simmade jag idag! 30 längder á 25m. Kände mig duktig^^ Hade säkert kunnat simma en hel kilometer, men började bli lite trött i nacken.

Innan vi hamnade på badhuset så har det hunnits med årskursråd, PBL, långlunch där jag passade på att färga håret och genomgång med Anders om bildbedömning av röntgen inför seminariet imorrn. Nu har jag ätit en stoooor tallrik nachos med quornfärs, smält ost, gurka, tomater, minimajs och guacamole (creme fraise med guacamolepulver). Kollat på Halv Åtta Hos Mig, och nu är det Äntligen Hemma. Mysfaktor! Skulle vilja ha tända ljus och släcka ner lamporna, men det är ingen bra kombination med ärkefäsken :/ Får göra det på mitt rum senare.

Jag har fått reda på att det på lördag är FPP (Fetish People Party), och jag försöker få tag i Heléne och fråga om det är meningen att jag får haka på. Problemet är bara att det är obligatorisk föranmälan, och jag har inga kläder enligt dresscode .___. Vad jag tror i alla fall, inte vad de i dörren skulle anse vara godkänt. Därför måste jag få låna av nån, alternativt hinna handla på lördagen. Hmm.. tåls att tänkas på. Skulle ju vara väldigt nice^^

Nu ska jag fortsätta jäsa till tv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback