Kärt barn har många... Neeeee... hehehe

Har nu ätit upp alla mina amerikanska pannkakor!! >.< Det är lite sugit, för de var jävligt goda... Värmde på fyra på en tallrik och bröt sedan små bitar och doppade i sirap, om nom nom!

Nu sitter jag och kollar på Cake Boss, och innan dess Ultimate Cake Off - blir man sugen eller vad? Jag har varit på värsta svullhumöret hur länge som helst - och jag känner att jag inte får utlopp för det! Jag är svullosublimerad och tar ut det genom att frossa i amerikanska pannkakor med sirap! xD
Här är hemsidan till Cake Boss - bläddra runt och kolla vilka häftiga tårtor han gör!
http://www.carlosbakery.com/

Idag har jag stått på Skyliften nästan hela dagen och målat över halva gaveln. Efter det hjälptes jag och Micke åt att sätta upp läkten. Grejen nu är att vi ska flytta på liften så jag imorrn kan måla och vi kan läkta resten, för imorrn ska han lämna tillbaka den. Det är ju jävligt snålt med tid kan jag tycka, även om det som är kvar är mycket mindre, och jag han måla klart allt det jag hann innan lunch... Jaja. Växla upp imorrn så det blir klart.

När vi skulle ta in hästarna idag hade fyra av sex hästar ADHD. Jag förstår det inte, för jag tycker att oavsett om man inte har något särskilt förhållande hästen och människan emellan, och inte har hunnit bygga upp ett starkt förtroende, så tycker jag att det är fullständigt oacceptabelt när en häst får spunk utan anledning, eller för att en annan häst i en hage brallar loss. Jag blir asförbannad och vrålar och bråkar tillbaka - en 600kgs klump ska fanimej inte bara springa över mig! Jag känner mig som en ettrig Lilla My. Särskilt detta tänker jag på stoet med sin åring. Varje dag släpper vi ut dem och tar in dem. Och ändå beter hon sig vid varje insläpp som om det vore sista gången hon såg sin dotter (som jag personligen tycker borde ha avvants för länge sen) och försöker köra över mig. Oh jävlar idag blev jag så förbannad på att hon försökte springa rakt över mig OCH resa när jag skulle öppna grinden sig så jag kängade till henne ordentligt på bringan.

Så härmed har jag liksom gett alla freakhästar varsina nya namn;
Psykoria - psykfall rakt igenom
Soknäpp - ettårigt fuxsto, behöver jag säga mer?
Cherokee - kallar henne för alla möjliga varianter av knäpp, men hon är egentligen mest en fegis
Viktoria - fjollan fick tjejversionen av sitt namn
Tinnituss - gnäggar i en volym och en tonart som naturen aldrig menat skapa
Bojen - knäpp, ibland lite odräglig, men störst personlighet och med mest djup av alla freaks - min favorit so far

Näe nu ska jag se nytt avsnitt LA Ink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback