Slutet på början av slutet

Idag har vi varit nere på Centrumbostäders kontor och sagt upp våra lägenheter. Det var läskigt, men det gick bra. Tur att man har sin Skaramamma med sig <3 : D Den där snubben är himla underlig alltså.. När han skulle ta fram Ardentes kontrakt hade han tagit fram någon annas och skrivit under uppsägningen på den xD Awkward moment!
Men, som sagt, it's a take off! Och nu måste vi bara hoppas att vi hittar någon som kan ta över våra lägenheter så fort som möjligt, så vi kan flytta in i den lägenheten som vi vill ha utan att behöva betala dubbla hyror! Så det blir ICA, massmail, Blocket och Facebook medmera medmera så vi verkligen försöker täcka varenda forum att ragga folk :P

Sedan såg vi klart på Harry Potter 6 som vi började se på igårkväll men blev för trötta för att se färdigt, sen tog vi lunch, och sen gick vi ner till gymmet och skaffade ett varsitt kvartalskort och pumpade lite löpband och sedan lite ben och rygg. Kanske kan hjälpa mig med att jag har haft ont i ryggen i några dagar.. Isch.

Vi har funderat på om vi skulle ta och åka till antingen Gbg eller Skövde och få Ardente piercad, så vi får googla fram något bra och se om vi tar det i helgen :)

Sen vill jag skicka en STOR KRAM och krya på dig till Sandra <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback