Charmigt

Igår gungade jag för första gången i år : ) Jag och Ardente satte oss och gungade och pratade om vad folk tänker när de utformar offentliga toaletter x3 Funnii^^ Sen såg vi PotC2 och åt pannacotta. Den var inte alls lika god som min, det smakade lite risifrutti utan ris ungefär...

Idag har vi varit på KTC, och sen har jag diskat färdigt berget och gjort fint i köket. Har även ringt till både käftis, Skv, Skara Energi och Salus. Känner mig himla produktiv. Har varit i bibblan med min körgrupp och kladdat ihop en powerpoint inför seminariet i hund-, häst-, och kattsporter. Blir bra det där. Många fina bilder om en härlig sport. Och nej, Cecilia du får inte göra rosa och guldglitter runt mina bilder ._________.

Käftis ringde tillbaka när jag var i biblioteket, angående utgjutningen som jag gjorde för ett år sen snart. Han sa att jo men det är ju platsbrist och det behövs fast tandställning både uppe och nere. Nehe? Det menar du inte...
Så jag ska bli remitterad till hans syster i Nacka och utreda och lägga upp en plan, och kanske framåt hösten sätta in en räls som kommer behöva sitta ungefär två år trodde han. Förhoppningsvis inte så länge, men det blir ändå en kort tid jämfört med hur lång tid resten av livet utan att ha satt i det och ha sneda istället.
Kostar bara massa pengar : ( JaJA. Kanske överkomligt. Det är ju i alla fall inte 25000 på ett bräde... Över två år kan jag nog stå ut med det.

Nu ska jag nog ta och hitta på något. Packa kanske? Wiiieee hem imorrn! : D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback