hubba hubba?

Det här är bara jag, lättar på hjärtat, eftersom jag inte träffar mina bättre hälfter än på ett tag, och inte kan prata på telefon så länge..
Men jag har fått kontakt med en som jag inte snackat med på jättelänge, och jag trodde sista gånger var.. ja sista gången. Men tydligen går man om varandra. Så jag har varit på väääldigt bra humör hela dagen :D
Sen är det ju så att denne person råkar vara jääääävligt snygg.
Jag ville bara säga det.

Hehe

;)


Kommentarer
Postat av: Emil

Fint att du delar med dig av det här på en allmän blogg som ALLA har tillgång till, som ALLA kan läsa. Jättefint Ellie.

2010-09-12 @ 19:51:22
Postat av: lotten

jag tycker du får dela med dig på din blogg så mycket du vill :)

Hur går det med allt? Känner du dig hemma och så? :)

2010-09-14 @ 13:27:34
URL: http://lottena.blogg.se/
Postat av: hector

Emil: För det första är det upp till mig vad jag skriver på min blogg, vem som läser den och hur denne tolkar det är upp till var och en. Men om jag ska vara lite grundligare så innebär "mina bättre hälfter" mina två bästa vänner, personen är en som jag inte snackat med på länge, som jag tycker är jävligt rolig att flumma med, men som är upptagen, jag bara råkar tycka att den är snygg, och det känner jag att jag har friheten att tycka och skriva oavsett jag är i ett förhållande eller inte, det har ingenting med saken att göra. Det ska inte göra någon större skillnad än om jag skriver att jag tycker att en kändis är skitsnygg.



Lotten: tack så mycket! killar...

Jo det går bra! Börjar bli lite kompisar nu :) Ja, det är en mysig liten stad (läs håla), och nu när jag äntligen rett upp med CSN och fått mina pengar så känns det väldigt bra. Bara runt 100 latinska termer och glosor att lära sig till första tentan xD (bland annat...)

2010-09-15 @ 16:32:11
URL: http://postapocalypticsoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback