Harry Potter and the Deathly Hallows pt 1

"Du är ju inte klok." - citat Sandra Johansson angående min resa till Sthlm över en natt för att få se nya HP-filmen.

Näe, och det gör väl ingenting? (: Det tycker inte hon heller. Men det lät så roligt (: Jag känner mig inte särskilt klok, men jag mår ju bra i alla fall (: Alltid någonting.

Personligen så är jag ganska lättövertygad, jag tyckte att den var jättebra, särskilt sekvensen med the story of the three brothers. Bra, men sjukt oväntat. Jag längtar tills nästa del kommer. Hade nog inte märkt om jag hade suttit där i fem timmar. Eller jo, jag blev hungrig, men bortsett från det. Var för övrigt där med Liny och Elin, men jag satt på en helt annan rad för att jag inte hade kunnat bestämma mig för att gå över huvudtaget xD

Sen gick jag på toa på McDonalds som höll på att stänga, och sedan gick jag faktiskt hem till Andy. Hade inte bestämt mig för om jag skulle göra det eller inte. Fördelen var väl att jag fick 20 min extra tid innan jag behövde gå upp. Nackdelen var att jag inte kunde sova särskilt bra, men sån är jag. Till en början i alla fall, vi får väl se hur det fortskrider.. :p Hade i varje fall en himla trevlig kväll och natt där innan man var tvungen att gå upp halvt mitt i natten för att gå till tåget. Upplevde något jätteläskigt fenomen där som Ardente förklarade med att det kan bli så om man faktiskt får för mycket syre xD mina händer och armar stickte och domnade! Men med lite Pepsi så löste det sig ;) CO2 ftw!! Hahaha...
Sov/halvsov på tåget, kom till skolan, satt igenom farmakologi till 12+, för att slippa lektion efter lunch. Efter minimal frukost och tidig middag kvällen innan och hungrig hela natten, så började min mage hämnas min brist på måltider genom att kurra högt och ge mig illamående. Härligt!
Så jag och Ardente käkade fiskbullar (: Har väl inte ätit det sen mellanstadiet.. Dvs 10 år sen kom vi väl fram till. Inte okej.

Men men, nu blire middag och lite mera plugg :p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback