RSS 2.0

Sjukling

Jaha, då var man sjuk igen.

FAN vad jag HATAR att vara sjuk! Man blir alldeles snorig och hängig och tung i huvet... USCH! Tur att vi inte gick ut igår då... Kollade lets dance istället, hemma hos Micki. Det tog verkligen 2 timmar, sen pallade jag inte vara ensam längre. Smart som man är sätter man på Alter Bridge, som gjort för abstinensbesvär, så åkte tillbaka till honom^^ är glad att jag gjorde det.



Det blev inget besök till mormor idag heller, vilket antagligen var lika bra, för jag känner verkligen nu hur pissigt jag börjar må. Härligt! Och jag måste egentligen ut och köra Myran imorrn. Bra. Bra. Får klä på mig allt jag har och dra dit. Inte blir det bättre av att det är minusgrader och snö. IGEN. Gud vad jag verkligen hatar vintern just nu.
Det vore som sagt inte helt fel med en sommarkväll, sitta ute på Medis nånstans, eller typ Strömma Kanalbar... mmm det är gött det!

Ska försöka kurera mig så gott jag kan, har beordrat mamma att köpa med sig ett lass blodapelsin på vägen hem. Mums! :)

A bug...

...stepped on, like a bug. Så kändes det. Ett slag i magen. When all I did was care.

I've taken all I can take
And I cannot wait
We're wasting too much time
Being strong, holding on
Can't let it bring us down

My life with you means everything
So I wont give up that easily

This love is killing me but you're the only one

Förlåt. Ja. Men jag vill aldrig uppleva det igen. Älskar dig för mycket!

Annars var kvällen på HBJ en trevlig kväll, bra musik och stämning som vanligt :) Träffade Bella och Oskar, najsnajs.

Nu täcker jag i de blonda fläckarna som blev när jag färgade rött, sen får vi se om det blir stan igen. Ingen alkohol den här gången.

Pussochkram

Asså helt seriöööst

Vad fan gör en NYCKELPIGA vaken mitt i vintern? Du är lite fel ute pysen, vad gör du på våran vägg? Gå ut och LÄGG DIG TILLS VÅREN KOMMER!


Morotsskalle!!

Jaha, då var processen igång! Har kört första omgången blekning idag, hemma hos Nikki :) Har nu alltså blonda 3 första centrimetrarna från hårbotten, som sen övergår i olika ljusa och mörka nyanser av orange, till att vara mörkt orange, nästan rödbrunt. Morotsskalle som Nikki kallade mig är verkligen en bra beskrivning! Det känns verkligen SKITläskigt, och det är emot mina principer att vara blond, men så ska jag inte vara det längre än till torsdag/fredag nån gång. Då blir det blodrött som gäller! :D
Har inte visat min mamma än, smög upp på övervåningen och visade Liny istället. Hon tar det som en MAN! Hon har faktiskt klippt sig idag också, som twilight-Alice, dock var stylingen ur sen länge xD Så jag antar att det bara är till att gå ner och ta tjuren vid hornen. Jag har två teorier om hur det kommer gå till:
1. Henke har haft en dålig och gnällig dag= mamma kommer gnälla på mig för att jag "hela tiden" håller på och fixar med mitt hår, vilket jag ju faktiskt inte gör.
2. Henke har haft en bra dag= mamma kommer sucka och mumla något om att försöra det redan fina håret.

Okej, jag hade fel. Hon kom precis upp för trappen, kliver in och ropar MEN GUD. Var det så du ville ha det?

Hahahahaha. Herregud... Jaja, det blir nog bra det här.

Är tråkig, så jag kopierar bara och skriver samma inlägg på klassbloggen :P Här kommer en bild över mitt snygga hår. Fjortisfärg kräver fjortisbild, så observera att minen endast är montage!!! xD


En glad Hectåre :)

Bortsett från matteprovet i torsdags som gick åt helvete, så har fredagen och lördagen gått i framgångarnas tecken! Körde storparet Drago och Frej på förmiddagen, pigga och starka, känner av träningsverken i armarna idag :P Körde Kurtan på eftermiddagen. Det är verkligen MIN häst, så jävla underbar! :D
Vi körde precission på banan individuellt, jag körde som sagt Kurt, Råttan körde Igor, och Ewa körde ponnyparet. Det var en rolig övning, och rätt kul att få köra själv liksom. Fick honom att gå superfint! :D Han vart till och med sur när han inte fick något att koncentrera och fokusera sig på och började slänga med huvudet i skritten för att han blev uttråkad :D Duktig pålle^^ min lilla giiiz!
Vi har dessutom blivit erbjudna att följa med på landslagsträning med russen nere i Skåne, helgen v. 11, ska bli skitroligt! :D

Idag har vi haft jungfrufärd med vagnen också som har blivit färdigsvetsad och är nu helt komplett med svängel och allt! Yrpa var hur duktig som helst, exemplariskt uppförande och lyssnade jättebra på töm och röstkommando när hon väl insåg att det var därför jag klev upp i vagnen bakom henne ;)

Här följer två bilder på mina underverk, + ett på den lilla valpen som har blivit en stor valp, han har växt hela 12 cm sen jag var där sist!!








Ojojoj...

Härligt när oljan är slut hemma. Iförrigår var det SKITkallt här hemma när oljan nästan var slut. Sov med tjockt duntäcke, överkast OCH fårskinnet över mig, ändå var det inte skönt.. =/



Var i skolan som vanligt, trist... Vi gjorde väl inget särskilt. Labbade lite, räknade sista matten inför provet. Sen åkte jag och körde Myran. Var där, körde och gjorde allt på en timme. Skäms! Men det blev så mörkt och så kallt, vad fan skulle jag göra där i 45 minuter om jag hade tagit det lite lugnare? Bättre än ingenting i alla fall.
Sen åkte jag till Micki, och ursäkta mig igen, men jag kan inte låta bli att skratta åt din lillasyster.. HERREGUD vart är ungdomen på väg? Utför är en sak som är säker...
Sov ut, för idag skulle vi bara till etnografiska. Fick skjuts av Miina, tack igen för att du plockar mig, du är en klippa!

Sen har jag inte gjort något mer.. Lyssnat på musik, ätit choklad^^ pluggat matte...... Shoot me please. I alla fall om jag får dåligt på provet imorgon.

Näe nu ska jag sova. Undrar var i helvete mitt inlägg på 3HN tog vägen? =/


Sista helgen innan lovet <3

Jaha då sitter man här, sista fredagen innan sista helgen innan lovet. Näst sista lovet :O
Ska ut till Värmdö och fixa det allra sista med rockarden, äta och mysa lite hos Renée... Men där kan jag inte stanna för länge eftersom det nu drar ihop sig för kryssningen! :D får absolut inte glömma kameran ;)
Och då börjar det faktiskt bli dags för min tur att undra vad man ska ha på sig. Något svart of course! Vi får la se.. drar till Micki och sover där. DU har något att "se fram emot" från Nikki och Olivia... Hahaha xD

Sitter bara och diggar lite musik, har byggt ihop ett jävla element åt morsan, så nu är det bara slapp i ett par timmar. Skönt. Måste hämta ut pengar åt pappa först ja Hmm... Jaja det löser sig^^

pussochkraaam

Sad but True

Hey (hey)
I'm your life
I'm the one who takes you there
Hey (hey)
I'm your life
I'm the one who cares
They (they)
They betray
I'm your only true friend now
They (they)
They'll betray
I'm forever there

I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true

I'm your dream, mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true

You (you)
You're my mask
You're my cover, my shelter
You (you)
You're my mask
You're the one who's blamed
Do (do)
Do my work
Do my dirty work, scapegoat
Do (do)
Do my deeds
For you're the one who's shamed

I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true

I'm your dream, mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true

I'm your dream
I'm your eyes
I'm your pain
I'm your dream
I'm your eyes
I'm your pain

You know it's sad but true

Hate (hate)
I'm your hate
I'm your hate when you want love
Pay (pay)
Pay the price
Pay, for nothing's fair
Hey (hey)
I'm your life
I'm the one who took you there
Hey (hey)
I'm your life
And I no longer care

I'm your dream, make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true

I'm your truth, telling lies
I'm your reasoned alibis
I'm inside open your eyes
Sad but true


jagorkarinteeeeeeee

Jag hade nog nåt bra att skriva idag men jag kommer inte ihåg vad. Det har inte varit nån särskild dag, har varit i plugget och hos Myran en snabbis. Well har sett två snyggingar idag, en med Elin på bussen, vi tar honom nästa gång ;)

Fick feedback på mitt engelskaarbete. Blir säkert bra om jag gör om det lite.. Gjorde samhällsekonomiprov som jag kanske la 85% energi på, fick VG+. Blir ett MVG i betyg oavsett, så det är ju bra i alla fall.

Jag tar verkligen en dag i taget, men orkar snart knappt det. I'm going down...

Sista Kenny Starfighter ikväll, alltid lika roligt^^

Näe men pussochkram på er allesammans, ska bli så jäääävla kul och skönt att komma iväg nånstans nu på kryssningen :)

With a 1000 lies and a good disguise, hit them right between the eyes

Jaha då har man lämnat livet som singel då. Det var väl ändå på tiden? Haha ;)

Härlig start på morgonen, kraftledningsproblem i Årstaberg, så Stockholmståget får vända i Farsta. Tur att det var där jag var då. Uffe kom till vh och hämtade mig och Sabina. Lite kemi, lite lunch, så jävla skönt att sitta i personalmatsalen bara vi, trots att det luktar skit xD. Lite religion, min och Nikkis kommer äga alla andras. Lite matte med Miina, Olivia, Elin och Nikki eftersom Bini är sjuk, lite 5 minuters snack med Anwa och sen åkte vi hem igen.
Stannade till hos Micki för att utnyttja word på hans dator (tack så mycket <3 ), mös en stund, och sen drog jag hem hit. Imorrn är det samhällsprov. Gratulerar. Det blir nog bra.

Härmed vill jag bli kallad (iaf ibland) för Baljan. Micki ska tatuera tårar på kinderna som riktiga gangsters, för hur många man har dödat. Då tyckte jag han kunde göra en massa droppar och två baljor på kinderna fulla av vatten. Jag tyckte det var kul i alla fall... Haha. Jaja..

Your one vice
Is you're too nice
Come around now can't you see

I want you
All tattooed
I want you bad

Complete me
Mistreat me
Want you to be bad

pussochkram cykelram

I believe that dreams are sacred

Jaha idag har det hänt en del grejer.. Jo du. Men det är inget man skriver på en pryd blogg som denna. Hahaha xD

Jag har kört Myran, och råkat ta med mig stallboken inkl. timrapporten och hovslagarräkningen hem. Great..
Nu sitter jag på mitt rum och har precis duschat. Måste plugga har jag insett. Men jag vill inte.... Inte alls. Men det måste göras. BAJS PÅ ALLT SOM HAR MED SKOLARBETE ATT GÖRA!!!!!!

Har ett blåmärke på benet som jag inte fattar hur jag fått. Men antagligen har jag varit klantig som vanligt :P

Inget mer att rapportera egentligen. Puss och kram


Där tanken tar slut tar orden vid...

...Jävlar i min låda vad ni drämde omkull mig på mattelektionen igår brudar! Herregud, det känns som evigheter amen sen sist vi satt bara vi tre och flummade sådär! Jag har inte skrattat så jag gråtit på jag vet inte hur länge! Jag mådde så otroligt bra den timmen med er :) ni vet inte hur sjukt mycket ni betyder för mig (nej jag är inte fjortis, jag menar det faktiskt). Ja men då vet jag saker om Hanna som jag aldrig kunde (ville) föreställa mig, och hörde Elin fråga saker som jag aldrig kunde föreställa mig henne vara så jävla rättfram om att fråga xD men det är bra.. det är bra de hahaha. Inga barriärer här inte ;)

Åkte ut till Värmdö igår kväll, för att sen åka in till stan och se Allt Flyter på bio. Men med tidsoptimisten Renée i spetsen så kunde man ju inte annat än ana att vi skulle misslyckas. Det bästa av allt är att hon fortsätter vara förvånad över att vi alltid kommer försent till olika saker, och att hon är ensam över att vara det. Haha, men jag gillar henne ändå. Trots att det kan bli ett extremt irritationsmoment ibland..
Valpen är bara SÅÅÅ SÖT! Men varför i helvete väljer man att döpa en hund till Tage? Herregud..



Ikväll börjar första deltävlingen i Melodifestivalen. Den som vill får mer än gärna skjuta mig. Det finns inget mer jag kan säga om denna hemska tävling som får mig att bli psykiskt störd (mer än vanligt alltså).



Vi har kirrat kryssning 15-16 februari :D jag är, kanske konstigt nog, Astaggad! Det lite halvtaskiga är dock att det är morgonbåten som avgår 0710 eller vad det nu är, och vi måste vara där en timme tidigare för att checka in. Härligt! ......

Don't waste your time or time will waste you

Jaha, heldag idag då. Det har det nog faktiskt inte varit på länge. Trist i varje fall...
Nikki var lessen idag. Vet inte varför, och jag ska inte rota i det heller. Men det gör ont i mitt hjärta när en vän är ledsen :(
Du vet att jag ställer upp med vad jag kan ifall det skulle vara nånting! <3

Jaha, då skulle jag skriva ett engelskaarbete tills imorrn, men OJDÅ. Jag har "problems with my internet" så det kunde visst inte emailas imorrn^^ Har fan inte läst klart boken än :S Ska försöka intensivläsa i helgen och skriva skiten på söndag.

Första timmen stod jag och Hanna och ritade på tavlan hos samEva. Sen hade vi ingen svenska för Elin och Jossan kom inte till pjäsen (lite svårt att vara utan 2 skådisar..). Hej då MVG i Svenska B.
Lite matte. Eller lite och lite, 2 timmar, en innan och en efter lunch. Kemi, teori 1 timme, labb i 1 timme. Lite kul faktiskt. Förlåt att jag fuckade 2 av spädningarna, INTE meningen, men kranen rann så snabbt... :P

Hörrö du Hanna, du har en del åsikter du. Eller många delar vi ju uppenbarligen, men du är ju bara klockren ibland.
Nog för att både du och jag har försökt få ut Elin på marknaden, och jag och Elin stod bakom och knuffade på dig och Kenneth, så nu verkar jag också få min del av kakan. Det blir säkert bra det här sörrö. Jag ska bara bekräfta att han kör mig överallt jag vill komma, tatuerar sig, sen så är allt kirrat^^ Nej du behöver inte alls känna dig utpekad Micki. Hahahaha PUSS på alla mina små SoEtNoEwZzZzZzZzZaAaAaRrR!!! <3333 ;)

Puss och Kram, Cykelram! (citat den där snubben som ringde in till bandit hahaha)

Jobba, Jobba JOOOBBA! :D

Idag har vi haft friluftsdag, men eftersom vi är treor och är bäst, så har vi redan avslutat idrott och hälsa A, och slipper därför deltaga i skiten. Valde att istället åka ut till pappa igårkväll för att mecka med rockarden. Hela dagen var vi där nere, men sen behövde pappa sluta, för han skulle med bussen. Men det var precis i lagom tid, vi hann klart med att snickrande plus att sätta på de nya däcken, skitballa är dem. Så kunde jag sitta och måla i lugnan ro helt själv. Eller lugnt och lugnt, öste på med Bandit på högsta volym! :D Den är en otroooolig skillnad, det är bara att bläddra och kolla efter den gamla bilden jag la upp.Den är sjukt mycket högre och snyggare!
Bara en omgång färg till, sen ska Peter få lägga vantarna på den. Eller i alla fall sin svets så jag kan få lite fler öglor, och en svängel. Sen är det dags för en jungfrufärd!
Kan knappt vänta^^



Den här stod inne i R3. Varsågod och slå dig ner! (innan jag gör det...)


Idag känner jag att jag är bra på att...:

HOPPA UT FÖR BRANTA, KLIPPIGA STUP!!!

Jag har inte sovit tillräckligt länge. Nog för att det var rekord att sova typ 5-6 timmar sovandes med Micki, men trots det var det inte tillräckligt, som sagt. Så åker till den där jävla anstalten de kallar för skolan och hade kemi i en timme. Sen hade vi lunch, och sen kunde jag åka till stallet. Myran skulle nämligen bli masserad idag kl. halv fem. Trodde jag.
Kommer dit ännu senare än jag kunde, eftersom jag tänkte att jag kunde få lite sällskap av Olivia och Ida (Ida banga, förstår inte varför). Sen fick jag vänta eftersom det tar ett tag för dem att gå från bussen till stallet, och så hamnade de mitt i insläppet. Aja, ut kom vi i alla fall, det vart nästan mer avsutten än uppsutten ridning/körning, så jävla isigt i backarna =/
Sen kommer jag tillbaka, precis i rättan tid för massören ska vara där. Trodde jag. Näe men då är det imorgon, tisdag kl 5 hon kommer. Varken dag eller tid har jag fått rätt på. Och det bästa utav allt är att jag och massören bestämde en tid tillsammans, så hur fan kan jag ha skrivit in måndag kl 1630 och vara så jävla ute och cykla?
Jag bara orkar inte åka ut imorrn. Orkade inte göra det idag heller, men jag vill vara schysst och hjälpa till, jag är ju ändå anställd för det. Så just nu känner jag att min stora ambition här i livet är att ta sats utför ett högt, brant stup, med vassa klippor på botten.

100 DAGAR!!

Om exakt 100 dagar är det dags för STUDENTEN! :D
Hur bra känns inte det? :D Jag kan inte vänta längre! Men men, det är i alla fall bara 3 veckor till sportlovet och sen NUM.
Egentligen går tiden jävligt fort. 18 år är fanimej inte särskilt kort tid. Snart är det dags för pensionen...
Här kommer låttextten till låten Time av Pink Floyd. Sammanfattar det hela på ett bra sätt.

Ticking away the moments that make up a dull day
You fritter and waste the hours in an offhand way
Kicking around on a piece of ground in your home town
Waiting for someone or something to show you the way

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
You are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun

And you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking
And racing around to come up behind you again
The sun is the same in a relative way, but you're older
Shorter of breath and one day closer to death

Every year is getting shorter, never seem to find the time
Plans that either come to naught or half a page of scribbled lines
Hanging on in quiet desperation is the English way
The time has gone, the song is over, thought I'd something more to say

Home, home again
I like to be here when I can
And when I come home cold and tired
It's good to warm my bones besides the fire
Far away across the field
The tolling of the iron bell
Calls the faithfull to their knees
To hear the softly spoken magic spells