Sista dagen

Idag jobbade jag sista dagen på smådjursavdelningen och kommer från och med måndag jobba enbart på hästavdelningen. Ska bli roligt ändå faktiskt, även om jag inte har fått ett skitkul första pass. Men det blir säkert bra.
 
Det närmar sig även dagen D då jag tar mig en äkta make! Hittills har vi lyckats skramla ihop alla gäster som ska komma, fixat med namnändringar och hindersprövning, och lite annat som ska hinna göras.
 
Det som återstår nu är egentligen att pyssla ihop en bordsplacering, bestämma hur tårtan ska se ut och vad den ska innehålla och meddela Katedralskolan, meddela antal gäster till köket och få en exakt meny som vi kan skriva i festprogrammet, boka tid för brudvals (!!), bestämma det sista med floristen, försöka lösa det med ackord till musikern samt vigselsamtal med prästen, väntar på att han ska höra av sig. Jo, jag ska försöka mecka ihop någon slags playlist's till middagen och festen som kan stå och rulla. Och så ska jag fixa lite bordsdekorationer, men måste vänta ett litet tag till tills löven på träden färgats röda ;)
 
Nattinatti!
 

Mätt

Förlåt att jag inte skrivit på flera dagar, om det är så att du är besviken. Otherwise, hej igen!
 
Jag lovade min systeryster för länge sen nu att jag skulle länka till hennes sida där hon gör fina faerywings :) Frolic Faery! http://dayviews.com/frolicfaery/
 
Kika in och länka vidare! :)
 
Idag har jag jobbat på häst, det vart lite stressigt och övertid, men jag får kompensera med lite komp imorrn, eftersom jag ska åka med tåget till Sthlm! För på fredag kan det komma att bli dagen D! Ska till käftis nämligen :D
Lyckades klämma fingret i handtaget/låset till en spiltbox idag så jag har en ful blodblåda precis vid nageln på pekfingret... Ajee.
 
Ohh, och Kungen och Drottingen var i Skara idag. Såg poliserna och bussen och massa folk, men hade liksom inte tid att gå bort och kolla närmare.
 
Ringde och fick till slut tag på kyrkomusikern. Sagt vad vi vill ha för ingångsmusik, eventuell utgångsmusik, och en av solistlåtarna. Han sa dock att han inte är så bra på gitarr, men föreslog att jag kunde ringa Music & Productionprogrammet i Skara och se om någon elev kan ställa upp och kompa. Hoppas hoppas!
 
Kimmy ringde och fixade med tårta på Katedralskolan, vi ska ringa tillbaka när vi vet hur många det blir och hur vi vill att den ska se ut. Jag har även ringt Helens dansskola men ska ringa igen när jag har schema för längre fram så att vi kan boka en tid och lära oss dansa brudvals. Ohmigod! Det liksom närmar sig!
 

Slurp slurp...

Jag har fastnat på bild! När jag försöker komma upp med wakeboarden! Herremingud xD Får lägga upp nån bild senare när jag har tid. Nu väntar jag på att Madde ska ringa så jag kan boka tåg till Varberg och helgens kräftskiva! Woopwoop! <3
 
Sen ska jag åka med älsklingen tillbaka till Skara - jag vet, har ni hört på maken? Jag ska möta upp Jenny som jag jobbade med på Albano förra året, hon gör en cykeltrip från Uppsala till Göteborg, riktigt imponerande! :) Ni kan följa henne här. Det blir en öl, och kanske en efterrätt, beroende på var vi hamnar. Kvarterskrogen Enjoy har bara kvällsöppet ons-lör, så det blir väl en pizzeria >.< Njae, Rosers kan man ju kanske alltid hitta bort till.
 
Näe, puss på er, ha en trevlig kväll!
 

Men hallå?

46 sidvisningar på 3 pers? Nu får ni väl ge er? Har ni inget bättre för er eller? xD
 
Jag har i varje fall jobbat! Jobbat på häst sen i onsdags, imorrn ska jag vara på smådjur, men onsdag-torsdag blir det häst igen! I helgen var jag lite i stallet, och vi åkte ut till stugan och Kungshamn. Försökte åka wakeboard igår bakom vattenskotern. Det hade inte gått bättre bakom en båt direkt, men vafan. Jag hade velat ha handskar, det var svårt att hålla i handtaget. Och det var maneter typ överallt! .___. Bara massa brännmaneter. Uuuuusch, läbbans! Och när man då gjorde sina fina trullor så fick jag en stor mängd av det väldigt salta västkustvattnet i mun, näsa och luftvägarna mellan näshålan och munhålan... Bläääh. Usch och fy... Näe, om jag ska försöka ta mig upp på den där igen, så vill jag göra det i en sjö. Eller på östkusten. Då skulle det i varje fall inte vara lika läbbigt att ligga i vattnet, och inte lika äckliga, salta kallsupar. Fifan.
 
Nu ska jag dricka upp sista slurken te, och sen göra kväll!
 
46 dagar kvar! Woopwoop!
 

30 på 3?

Underlig fördelning...
 
Idag har jag jobbat på häst, ska även göra det imorrn och på fredag. Det var lite roligt. Fick min nya sköterskeklocka igår också, bra att ha :)
 
Igår var jag äntligen ledig! Hade konsultation hos frissan och klippte luggen. Vi pratade om hur jag vill ha det, och bokade tid för klippning och färgning veckan innan. Sen gick jag på en shoppingspree, köpte lite grejer på H&M, Cubus och Lagerhaus, det blidde även ett par nya blommor hem, de gamla dog för ett tag sen, har bara inte haft tid att leta nya. Skulle vilja plantera om i balkonglådorna också, men de hade inga.. OH! Min CD-spelare är med i Morden i Midsomer, coooooolt xD Sidospår... De hade inga Petunior, som jag är sugen på att ha istället för penséerna som torkade ut.
 
Efter shopping, lite fika och lite tv var jag även på provning av brudklänningen! Tanken var att vi skulle ta lite mått för att reglera storleken, men den satt som en jävla smäck! Som gjord för mig verkligen <3 Den är så fiiiin! Det som ska göras är att ett band i underfodret ska bytas ut mot ett starkare, finare, som man kan hålla upp släpet med, och att en ny underkjol ska sys. Så jag behöver bara komma dit för en sista checkup några dagar innan för att lära mig hur den ska tas på, och bara se till att den fortfarande sitter som den ska. Roligt! Skulle gärna lägga upp nån bild - men! Jag har inte tagit någon. Skäms på mig, jag vet. Men jag får ta bilder nästa gång, men de får fortsätta vänta med att läggas upp tills efter den stora dagen. Kanske lägger upp nåt på BT om inte Kimmy hittar dit, han får ju inte se den i förväg ;)
 
På vägen hem drog åskovädret in över oss. Hela Billingen lystes upp av smala blixtar som slog ner överallt, läbbigt att gå bara den lilla biten från bilen upp till huset :/ Tycker så synd om hästarna när det är sånt väder...
 
Näe men lite mer MIdsomer, en kopp te och gå och lägga sig kanske?
 

Call Out My Name

Our time has come
Rise and see what you have become
Old lessons learned
Determined to reap what they've earned
 
No, I'm not the same
Seen my own shadow and gone through the shame
But this is the price
I'll let all my demons awake
 
When they call out my name
 
See, it's always the same
Come on hear my whisper
And call out my name
And I'll see into the insanity
I will never say this is fate
Whenever you need me
Just call out my name
And I'll be there with your insanity
 
It has begun
Wake and see your freedoms undone
Let reasons mourn
Escape from a life overturned
 
I am going insane
Enraptured by secrets revealed by my pain
But what is the price
To let all my demons awake
When all senses prevail
 
See, it's always the same
Come on hear my whisper
And call out my name
And I'll see into the insanity
I will never say this is fate
Whenever you need me
Just call out my name
And I'll be there with your insanity
 
So call out my name
 
No longer turn when they're around
I've put my feet back on the ground
Have no intentions to return
 
That's why I burn
My lesson learned
 
See, it's always the same
Come on hear my whisper
And call out my name
And I'll see into the insanity
 
See, it's always the same
Come on hear my whisper
And call out my name
And I'll see into the insanity
I will never say this is fate
Whenever you need me
Just call out my name
And I'll be there with your insanity
 
~ Amaranthe
 

Automatic

För två år sen var jag på Metaltown i Göteborg, då spelade Amaranthe på en lite mindre scen. Jag tyckte de var rätt bra, men har hittat tillbaka till dem igen nu och de har även släppt en ny platta nyligen. Så jag har snöat in lite där, det är bra metal, även om deras musikvideor är rätt larviga. De ser hemmafilmade ut, och det är alldeles för ryckigt, man hinner aldrig fästa blicken vid något, och man tror att det ska vara någon slags handling men man fattar aldrig den heller. Men, musiken gillar jag trots allt.
 
Den här videon är från en spelning i Ryssland, med världens coolaste lilla metalfan, sådär tuffa ska mina barn också vara! Videon hittar ni här.
 
Nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på Karlavagnen eller nåt. Näe det ska jag inte alls det, det är lördag, hah! Får väl bli Cirkeln då ;)
 

Lunchfritt

Blev utan idag, får äta ordentligt nu istället. Imorse var det fint väder, men meteorologen på tv sa att det skulle regna och åska senare. Det hade han rätt i. Begåvad och intelligent som jag är valde jag kläder med omsorg och hänsyn till prognosen. Eller inte. Tack och lov blev det uppehåll lagom tills jag skulle hoppa in i bilen, men regnet hade dragit mot Skövde och det blev en del vattenplaningar på hemvägen. Amfibiebil till salu, någon? Inte? Nehe okej.
 
Känns skumt att vara hemma tidigt på dagen, även om jag gick lite övertid. Har varit hemma runt 23 hela veckan. Tänkte laga lite mat, kanske lite rabarberpaj... Slå på skärgårdsdoktorn och ha en mysig lördagskväll, för mig själv.
 

Kesella citrus

Nu har jag jobbat kväll fyra dagar i rad. Jag ska jobba fyra dagar till innan jag får vara ledig. Visserligen inte kväll i helgen, men ändå. Måste åka förbi stallet imorrn och se till hästen <3
 
Mötte min granne när jag skulle upp i hissen. Han och hans familj har en jättegullig liten tax, har hälsat på dem några gånger. Nu pratade vi en liten stund och jag kände egentligen att jag bara ville åka upp och lägga mig i sängen. Men han frågade lite om hur länge jag hade jobbat och om jag skulle vara ledig nästa vecka när jag sa att jag jobbar även nu i helgen. Så jag sa att jag är ledig på tisdag, och jag troooor att han kanske frågade om vi skulle ta en fika. Inte helt säker. Vet inte heller om han menade att han bjuder in på fika hemma hos dem? Får väl undersökas vidare, men jag har bokat provuppsättning av håret vid 10, och ska mäta för klänningen vid 17, så nånstans däremellan kanske. Vore ju lite roligt faktiskt :) Även om jag inte alltid förstår vad han säger, så är han väldigt trevlig och gullig. Jag tror att han och hans fru/sambo whatever, är spanjorer eller latinamerikaner. Oj det var så länge sen jag pluggade spanska i högstadiet. Jag förstår lite talat, och en del skriftligt. Tala själv gör jag inte längre. Lite tråkigt iofs, men men...
 
Nu ska jag sova. G'natt!