Kort

Idag blir det ett kort inlägg. Har börjat spåna lite på min lista. Kan hända att jag får kompensera den senare, eller göra en ny. Kommer inte på alla de som jag hade i huvudet förut, men de kanske hinner ploppa upp innan lördag.

Idag har varit en ingen särskild dag. Skulle rida Prinsen idag igen, men när jag började värma honom i traven så var han inge fräsch, så jag satt av och tog med honom till hovis som skulle kolla på foten. Hoppas det går bra, den lilla plutten :(

Nu ska jag gå och handla med mamma. Ha en bra en! Imorrn är det fredag <3

Puss och kram cykelram

Upp-Och-Ner

Idag har gått upp och ner. Mest upp. Det har nog bara varit en nedgång iofs men den var jobbig...
Har ridit Prinsen idag, gick bra. Det var roligt, för jag trodde han skulle vara lika seg som han har varit vid tömkörningen så jag antog att jag behövde ha spö. BRRP fel. Pigg och glad var han. Däremot tyckte han att det verkade onödigt att behöva jobba. I och för sig är han ju lite till åren kommen, lite stel och seg i kroppen, men tillslut så började han slappna av och ge efter. Men det tog som sagt sin lilla stund. Det var riktigt roligt :)

Sen kom jag hem och tänkte att vi skulle boka biljetter ner till Skara, men vi kom till slut fram till att varför ska jag kolla på lägenheter när det ändå inte är säkert att jag får just den jag vill ha, och det är inte heller säkert att jag kommer in. Jag vill inte skryta, men med ett snitt på 19.7 och det GENOMSNITTLIGA snittet har varit på 18.3 eller vad det nu var (vilket betyder att ännu lägre snitt har kommit in) BÖR jag enligt konstens (och antagningens) alla regler komma in. Så jag ville vara ute i god tid och välja och vraka lite själv innan alla andra gör det i augusti. Men visst. Samtidigt förstår jag mammas poäng med att betala massa pengar för att på kort tid springa igenom lägenheterna, när man lika gärna kan åka ner med bil en helg och kolla runt på stan och helt enkelt bara ta vad som blir. Hon ringer centrumbostäder imorrn så får vi se. Det är nog det bästa alternativet egentligen.

Jaja..... Men varför säger hon inte det först? Innan jag måste prata med honom. ÅHH han är jobbig att prata med. Usch.

Idag mår jag i alla fall bättre i kroppen än vad jag gjorde igår. Kan Jang, underbara grejjor asså. Sen blev det en Ibumetin och ett allergipiller. Tycker iofs inte att allergipillrena gör nån skillnad, fast jag vet heller inte hur det skulle vara utan, eftersom jag tagit dem sen symptomen började. Skit samma, jag fortsätter med dem ett tag till.

Nu ska jag ta min Marabou Daim och sätta mig i soffan!

På fredag tänkte jag börja med min "månadens lista", och den allra första listan kommer att vara en lista över personer jag vill träffa (levande och döda/fantasipersoner). Framöver har jag även planer på listor över mina favoritskådespelare, favoritmusik, tatueringsmotiv jag vill göra, osv osv på alla möjliga olika teman/ämnen.

Ha det bra era landkrabbor

Puss och Kram Cykelram!

Läs Detta!

Alla vi som är intresserade av bläck och piercingar; läs den här tråden om Body Modification. Asknäppa saker det finns asså. En del tuffa, en del helsjuka!

http://www.cracked.com/funny-2623-body-modification-experience/

Elinormos

Idag är jag överkörd av en ångvält, ett tåg, översprungen av tusen vilda hästar och sliten i stycken av en hungrig björn.
Red Klara igår med A.K och Julia, vi red ut. Med mjukisbyxor och en hård obekväm sadel. Snacka om att jag är mörbultad. Bättre blir det inte av att man är pollenallergisk och förkyld. Hela dagen har varit vad jag gissar känns som ett migränanfall, slut i hela kroppen, ont i huvudet, och svullen i hals, näsa. Muwsigt. Inte något.

Har i alla fall både bestämt tid för privatlektion för a.k. nästa torsdag, ska bli roligt! Och tid för att åka ner till Skara. Tråkgubben ville inte jobba en helg. Okej det förstår jag, det skulle nog inte jag heller vilja göra... Men ändå. Det skulle ha varit så mycket smidigare, nu måste vi ju åka bajståg bajstidigt bajslänge. Fram och tillbaka! Uuuuusch.
Har dessutom avbokat mitt besök hos käftis, ringer dem om ny tid senare. Ska ringa fredde von D först, så kanske jag struntar att gå på O.C över huvud taget. Vi får se.

Idag skulle mamma ha haft plastparty, men eftersom både jag och henke är sjuka och bara en hörde av sig så skjuter hon på det. Jag har bestämt mig för att jag ska nog ta extrajobb på Tupperware när jag bor i Skara, för då kan jag ju göra det kvällar och helger när jag inte pluggar, det är ju perfekt!

Juste, Rebecca hade klarat teorin till grönt kort, så nu blir det till att grooma i helgen! Hoppas jag mår bättre tills dess. Ska överdosera Kan Jang och Ibumetin så löser det sig av sig självt.

Näe hörrni, det blev en sen jävla kväll igår, släpandes på det där jävla fittskitriset (ursäktar ödmjukast för språket) till majbrasan. Så nu ska jag byta om och sätta mig framför Äntligen Hemma och sen hoppa ner i snarkofagen!

Puss och Kram Cykelram

Vecka 16

Hej på er!
Den här veckan har varit trög i början men rolig i slutet, särskilt igår, då blev det mycket skratt!
Skulle ha övningskört med släp och slängt ris, men R är som vanligt lite trög, så det blir nästa vecka...
Pratade dessutom nyss med pappa, han hade pratat med U på gotland om uppkörning för E-kort och det är tydligen väldigt svårt såhär års, och blir inte aktuellt förrän i höst. GO FUCK YOURSELF. Hoppas det kanske är annorlunda i Stockholmstrakten, för då kan jag åka hem sen och köra upp E-kort här.

Jaja... Här i början på veckan när jag släppte ut Walter i hagen så gick han typ med nosen i ryggen på mig och "brum-gnäggade" liksom. Han lät som värsta peddogubben! Haha... ja det var lite kul.
I veckan släppte vi ihop Filuren och PiaPlutta i samma hage, och de skulle såklart hälsa på varandra och pipa och skutta omkring som små puckon, som hästar brukar göra. Men grejen var att Walter står i hagen mitt emot och står på sin lilla höjd och kollar på som om det vore en peddogubbe i en buske och två små barn som leker med varandra. Haha... roligt och äckligt på samma gång. Man börjar undra hur hästarna tänker ibland, men jag tror det bara är mina knäppa fantasier xD

Nu sitter jag och Liny i källaren och spelar Singstar och surfar lite.. Vi sitter för tillfället hundvakt åt M's brorsas och hans frus hundar. Två små fluffiga, mops/pekinesliknande saker. Den ena är gammal och den andra är typ valp. Man märker verkligen när det inte är "riktiga" hundmänniskor som har hund. De köper hund bara lite för sakens skull, inte för att de är intresserade av hundar. De väljer små, muppiga hundraser som inte är särskilt charmiga egentligen, och små hundar är ofta de hundar som är svårare att hantera än stora hundar, det är bara det att små hundar är lättare fysiskt att hantera just för att de är små. Men de har ju större tendens att vara ouppfostrade och göra lite som de vill. Som i det här fallet. Ett annat tecken på att de inte är hundmänniskor är namnen. Kom igen, vem fan döper sina hundar till Fabian och Kasper om man är hundmänniska? Allvarligt talat, var är fantasin?

Jag får knäpp, och det börjar bli lite långt det här inlägget, så ha det så bra så hörs vi!
Puss och kram, cykelram!

Ps. Här är ett musiktips, O-Zone och låten "Despre tine", samma grupp som gjorde Dragostei din tei. Awesomely funny^^

http://www.youtube.com/watch?v=hIjWoq9TMdo

Utgång!

Jah! Första gången sen studentskivan, och den var väl sådär...

Ska gå på en klubb. Mmm verkligen min stil, eller vad säger ni?
Sitter väl som vanligt i ett hörn och har tråkigt, men men, svågern tjatar haha.
Får göra det ännu en gång senare då med de nära och kära, på nåt trevligt ställe. Typ hemma. Eller HBJ^^

Så nu sitter jag här kl 6 i min pojkväns mjukisbyxor och sladdrig tshirt och ska gå ut. Mmm.. har inte ens käkat än, måste hem först och piffa lite. Najs. Näe... Jaja, det får bli en kortis idag.

På måndag ska jag ringa Centrumbostäder! :D Håller tummarna på något bra, förhoppningsvis kanske vi kan åka ner och kolla några olika och känna efter, se staden :)

Puss och Kram cykel..? <3

Skriv din rubrik här...

Det var några dagar sen jag skrev. Men det är som sagt ganska svårt om man inte har tillgång till dator.
Har varit i stallet igen den här veckan, man fick liksom ingen riktigt chans att ställa om efter resan, det var bara PANG på nu kör vi! Det gör väl inget egentligen.
Igår blev dessutom väldigt lång (för mig lång), satt på kontoret till halv 6 innan jag begav mig hemåt igen. Men nu är iallafall hela medlemsregistret avstämt mot ridboken. Bara betalningarna kvar, och det ska Therese hjälpa mig med.

Igår när jag väl kom hem sen så passade jag på att göra som mamma hade bett om, nämligen kolla upp CSN angående studiestöd/lån, och bostad i Skara. Studielån har jag redan kryssat i om att jag är intresserad av i min ansökan till skolan, så det får jag papper om automatiskt när (om) jag blir antagen.
Bostad däremot. Jag ställde mig i bostadskö hos Skövde Bostäder. Det tog en liiiiten stund innan jag insåg att det var Skövde och inte Skara. Tack och lov är det typ bara 25 min däremellan iaf, så antingen får jag nåt i Skara (lade upp intresseanmälan hos dem också), eller så; jag fick mail redan idag om att det finns tvåor lediga i Skövde tills 1/8. OMGOMGOMG!!! Då måste jag alltså höra av mig till den snubben och säga "Hej" och "Ja det är jag. HUR GÖR MAN!?" :P
Men det blir nog bra det där ska ni se! :D Heja Mig! Micki fortsätter att tveka. Men jag ska nog lyckas få med mig honom. Det är typ 2½ år. Det går ju SKITfort! Jag tänker inte bo kvar där nere sen i alla fall. Tror jag inte nu. Haha!

Näe men nu hörrni är det dags att jag tar och spanar in "Linnea i målarens trädgård" som jag beställde som kom idag! :D

Puss och Kram Cykelram

I want you crying, I want your dirty ass in front of me
-KoRN, "Thoughtless"

Breathe

I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like
Is it over yet, in my head?
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind
Is it over yet? I can't win

So sacrifice yourself and let me have what's left
I know that I can't find the fire in your eyes
I'm going all the way, get away, please

You take the breathe right out of me
You left a hole where my heart should be
You've got to fight just to make it through
'cause I will be the death of you

This will all be over soon
Pour salt into the open wound

Is it over yet? Let me in

So sacrifice yourself and let me have what's left
I know that I can't find the fire in your eyes
I'm going all the way, get away, please

You take the breathe right out of me
You left a hole where my heart should be
You've got to fight just to make it through
'cause I will be the death of you

I'm waiting, I'm praying, realize, start hating

You take the breathe right out of me
You left a hole where my heart should be
You've got to figtht just to make it through
'cause I will be the death of you

-Breaking Benjamin

Je t'aime Paris!

Sådär ja, nu är jag redo!
Paris alltså. Söndagen den 4/4 kl. 14.35 lyfte planet från Arlanda och ungefär 2½ timmar senare landade vi i Paris. Där hade våren kommit till ungefär svensk maj, gräset var knallgrönt, det hade börjat knoppa och slå ut ordentligt, och det var varmt i luften.

Vi tog bussen mot La Opéra, och sen hade vi två kvarter därifrån som vi bodde. Först visade busschauffören fel på kartan så vi gick åt fel håll, sen när vi väl hittade vår gata, gick vi åt fel håll i korsningen, och fick vägledning av en hora. Det kändes väl sådär, "Ska vi bo på Paris motsvarighet till Malmskillnadsgatan?" tänkte vi väl allihop. Men det var en bra bit åt andra hållet på samma gata, Rue Juebert hette den.
  Första frukosten, amerikanska pannkakor och varm choklad på det lokala Starbucks

Väl på hotellet fräschade vi upp oss och sen gick vi ut och käkade middag. Det var inget märkvärdigt med det, jag åt en pizza som var riktigt god. Det är en av grejerna jag kommer sakna, pizzorna i Paris var SKITGODA. Inte som i Sverige, där smakade de verkligen något.
Sen gick vi iallafall upp och lade oss och laddade för en måndag med aktiviteter.

Vi började med att åka till Sacre Coeur, där lyckades vi matcha att de skulle ha påsk-gudstjänst. Riktigt ballt, förutom att man inte förstod något av vad prästen sa (den katolska familjen bredvid oss trodde nog vi var helt knäppa). Sedan gick vi till Montmatre och tittade på alla konstnärer som satt där och målade. Där satte vi oss på ett fik och åt lunch.
  Sacre Coeur i vårsolen

  En bit av Montmatre

Efter det blev det Notre Dame. Vi gick både in i katedralen och gick upp i tornen. Riktigt mäktigt med klocktornen! Jag som hade tänkt se Ringaren i Notre Dame hemma innan jag åkte, självklart hann jag inte det...

   Framsidan av Notre Dame

   Ett av monstren som klär hela fasaden

Efter det här var vi nöjda med vår första dag i Paris, så vi åkte hem och åt lite mat och myste på rummet.

Tisdag började med att Ronica blev magsjuk, men hon var strong hela dagen och lyckades följa med upp i Eiffeltornet och sedan till Triumfbågen. En eloge till dig vännen, skulle aldrig ha klarat av det som du gjorde!
Sen kan vi snacka om att vi hade tur; medan vi stod och väntade i kö för att komma upp i tornet, så stängde de plötsligt den tredje våningen! SKIT också tänkte vi, men när vi väl kom fram till kassan sa de att det bara skulle vara stängt i en timme till, så lagom tills dess att vi var nöjda på andra våningen så hade de öppnat upp till tredje! Här gör vi inget halvdant, är man i Paris och i Eiffeltornet så åker man högst upp! :D

   Ronica på andra våningen i Eiffeltornet

   Vi fick lite hemlängtan högst upp i tornet

   Sienne och Paris från tredje våningen

   Champs Élyssées & Triumfbågen

Onsdag åkte vi till konstnären Claude Monéts trädgård. Först åkte vi tåg från Saint Lazare (vilket ligger typ precis där vi bodde) mot Le Havre och åkte till Vernon. Därifrån cyklade vi kanske 6 km till Giverny, byn där Monét bodde. Det var himla vackert där, men jag misstänker att det är ännu vackrare när ännu fler blommor har slagit ut ordentligt. Det doftade i alla fall himmelskt, och man undrade hur det var när han bodde där och målade. Har förresten beställt boken om Linnea i målarens trädgård, då ingår även DVD med filmen. Den är så söt!

   Claude Monéts hus

   Den japanska bron

Sista måltiden blev på ett lokalt café där vi åt - självklart- croissanter, och drack varm choklad/kaffe. MOMS!! :D Tyvärr var jag för långsam med att komma på att ta fram kameran, så när jag väl gjorde det var berget av croissanter slut. Men ni vet ju alla hur de ser ut i alla fall, så det får gå utan! Sen åkte vi till Musee de Louvre, och vet ni vad som finns där? Om ni är allmänbildade, eller om ni har sett Da Vincikoden, så vet ni att där hänger Mona Lisa. Så jag har helt enkelt haft 5 dagar kultchock att bryta ner nu. Hon blev verkligen kronan på verket. På vägen ut spanade vi även in Afrodite och Ramses III också. 60000m2 museum är inte illa, de säger att om man tror att man ska hinna med hela museet på en dag så misstar man sig gruvligt :P Men nu har jag i alla fall gjort det också. Så om Paris av någon anledning skulle bombas sönder eller något annat skulle hända, så visst vore det tråkigt, absolut, det är en underbar stad, men då har jag i alla fall sett allt jag ville se. Förutom Versailles, men det får bli nästa gång! :D

   Mona Lisa (kommer inte till sin rätt på någon av mina bilder pga värdelös kamera när man inte har blixt, och folk som trängs)

Efter Louvren gick vi tre varv runt Place de Concorde, precis som i "Räkan från Maxim", med en amerikans skolklass som satt där och undrade varför vi gick förbi dem tre gånger som nå knäppskallar. Det var lite kul :P
Sen gick vi tillbaka till hotellet och hämtade bagaget, gick till bussen, köpte en varsin baguette på PAUL's på Charles de Gaulle, och tog flyget hem kl. 20.25 hem till La Suede igen.



Ett STORT tack till Renée och Ronica för att jag fick komma med på den här resan, det har varit underbart och jag älskar er båda! Tänk vad det kan vara värt att skippa godis i ett år?! ;)

-
Och du Ronica, han där borta; han spanar in dig! :D

Au Revoir!


Bonjour!

Nu är jag hemma igen efter en fem dagar lång resa till Paris, Frankrike.
Sitter i skrivande stund och ska stänga av datorn, är alldeles för trött för att skriva detaljerat, väntar bara på att alla bilder ska laddas ner. Så det får bli berättelsen imorrn helt enkelt, när jag har sovit ut :)

Puss och Kram Cykelram