Praktikanten

Idag har jag och Sandra spenderat vår första dag på Stockholms Hundforum där vi ska ha praktik i tre veckor.
Vi började med - eller rättare sagt Jag - att gå lite vilse. Men sen löste det sig, och vi blev satta i arbete direkt med att gå ut med hundar tillsammans med vår handledare. Först fick vi gå med fyra respektive fem hundar, och under dagen roterade det lite olika antar och sorter.

Jag kan inte tycka att hundar och trottoarer och asfalt hänger ihop så himla bra, en liten parkpromenad känns inte tillfredsställande. I och för sig är det inte jag som ska föra talan, jag är ingen hund. Men jag antar att de skulle föredra lite mer skog och mark än en asfalterad/grusad parkväg med barn, maskiner osv.

Men jag tycker att det känns som att det kan bli en bra stämning mellan oss och de som jobbar där, även om de flesta av dem tror att vi går på gymnasiet. Men det ska vi nog ha gjort klart för dem när vi går därifrån^^

Nu har jag nyss lyckats knäcka mammas bredbandsusb. Bra där. Yay! Det fungerar ju uppenbarligen ändå efter lite kirurgi. Men det är bara tillfälligt, aldrig den kommer hålla länge till. SKit också. Förlåt mamma.. : (

Men vi har i alla fall ätit supergod lasagne med quornfärs och ska nu äta lite av cheesecaken beroende på hur den mår, sen kommer den att få möta sitt öde i soporna. Om tio minuter är det klockan åtta hos stjärnorna och jag är med den här gången! : D Sen är det efterlyst. Sen vill jag spela mer lego star wars. Fast egentligen vill jag till stan, men det verkar som om det kommer dröja ett tag till. Skit också. Igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback