Violshots och Freaks!

Igår vid den här tiden anlände jag och Emelie till Centralstation i Göteborg. Vi gick in till Nordstan och mötte Heléne där, köpte ett par vita skor till mig, röda strumpor till Heléne och gick på Systemet. Hon berättade att hennes kompisar som var med förra gången inte skulle vara med. Åhhh vad tråkigt, det är ju roligare att vara flera, och hur kan man inte vilja gå på freakshow? Särskilt när man varit där en gång tidigare och vet hur awesome det är?
Jaja, sen tog vi i varje fall vagnen hem till henne och på vägen köpte vi lite mat och lite sprite och drinkmix : )

När vi kom fram så började vi med att värma mat, och vi gjorde en lapp till min flaska med Pong på, och Heléne meckade med strumporna. När vi hade ätit upp började vi föra och göra oss i ordning inför kvällen. Jag täckte halva ansiktet med mina glitterpluttar som legat i världens mest korkade burk som jag ska försöka massakera till något smartare, och sen bytte vi om och målade varandra med vit kroppsfärg. Fuuunny^^
Heléne tyckte att vi skulle shota, hon hade en smaksättare med viol. Himla gott faktiskt var det, men det var liiiiite väl att spriten var ljummen och det var verkligen en tredjedel av ett glas.
Hej & Hå Ljungman Jansson vad roligt allting blev! När vi gick till vagnen var det antagligen rätt kallt ute men jag frös inte ett dugg, snarare tvärtom.

När vi kom på plats så var det nästan ingen där, det var inte ens kö för de hade börjat släppa in tidigt. Kändes lite snopet faktiskt, till skillnad från förra gången. Men runt 22snåret började det trilla in lite mer folk och vid 23 nån gång så började det bli fart på dansgolvet. Vi hade suttit vid ett bord och snackat och druckit, och OJ vad det snurrade i huvudet och jag var alldeles prillig och ville helst springa runt och dansa som en galning (vilket jag gjorde till slut också).

Mot alla odds så var det faktiskt en till Pong på plats, som var skitfula och tråkiga och DE vann minnsann pris. Jävla muppigt. Men men, jag gråter inte över det, jag hade roligt ändå^^ Saknade snygging bara, men det kanske var lika bra annars hade det väl hänt nåt olagligt... Eller något som uppfattas som stötande för alla andra... Hahaha xD Näe nu ska jag börja baka lite nya kolakakor^^
Freakshow FTW!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback